Kanman’ların çaresizliği!

Bir an oluyor hayret edesi geliyor insanın; 
Huzur olmasın diye elinden geleni ardına koymadan didinen, sözde vatanseverlerin, ciddiymiş gibi takındıkları çehrelerle münakaşalarını gördükçe...

Sokaklarda, üniversitelerde kargaşa hâkim olsun, ortalık yakılıp yıkılsın, gencecik Mehmet’ler birbiri ile kavga etsin ve birbirini öldürsün maksadıyla çirkin provokasyonlara imza atan sözde özgürlükçü gayretlere şahit oldukça...

Piyasalar alt üst olsun, döviz sürekli insin çıksın, milli para değer kaybetsin, yakın geçmişte şahit olduğumuz gibi gecelik faizler binli oranlarla ifade edilsin ki; bir Allah’ın kulu gidip de yurdun bir köşesine herhangi bir yatırım yapmasın. Dolayısıyla işsizlik çoğalsın, aileler dağılsın, açlık sefillik olsun, çocuklar gıdasız kalarak zihnen ve bedenen gelişemesin diye yırtınan batı sevdalısı liberallerisözde milliyetçilerisözde halkçıları gördükçe, hayretle donup kalıyor insan.

Hele yıllardır milletin Kürtleri ile milletin Türkleri arasına sokulmaya çalışılan, istenildiği gibi netice alınamasa da çok büyük zayiat verdiğimiz kardeş kavgası ya biterse,  biz ne yapar, nerden nemalanırız diye endişeye kapılanları gördükçe dehşet kaplıyor insanı bir anda...

Diyoruz ki; bu bizi bu hayrete düşüren acayip / garaip organizma nasıl ve nereden peyda oldu.

Diğer milletlerde de benzer canlılar var mıdır acaba?!

Dünyanın hangi ülkesinde bu tür sadist kanman’lar* var olabilir?!

Bu kanman’ların en belirgin görsel özelliği eşrefi mahlûk olan Hz. İnsan’a da benzemeleri.

Kanman’ların, Hz.İnsan gibi iki kol, iki bacak, bir gövde ve üzerinde taşıdıkları göz, kulak, ağız, burun bulunan yuvarlak tepesi tüylü bir baş’ları dahi var..!

Bu ülkede, binlerce yıllık şanlı medeniyete bütün muhteviyatı ile hürmet edip sahip çıkan ve hep birlikte verilen milli mücadele ile kurulan Cumhuriyet sonrası iktidarı ele geçiren despotlar tarafından öz yurdunda parya muamelesi gören vatan evlatları her türlü zulme rağmen hiç durmadan mücadele verdiler.

Kanman’ların bütün kültürel ve imani değerleri hedefleyen tecavüz girişimlerini onlarca yıldır canhıraş savuşturdular.

Gayri meşru hiçbir yola tevessül etmeden, genlerinde olan merhamet anlayışıyla, zulmedildiler fakat zulmetmeden halka kendilerini ve maksatlarını anlattılar.

Ve gönüllerde taht kurarak büyük bir hüsnü kabul gördüler.

Meşruca yapılan her seçimde idareyi ele alarak hizmet etmeye çalıştılar.

Gelmişiyle geçmişiyle milletin bütün medeniyet değerlerine sahip çıkıp uğrunda mücadele eden vatan evlatları, doksan yıllık parantezde açılan derin yaraları sarmaya çalışırken bir yandan da bünyeye yapışan kanman’ları söküp atmakla meşgul oluyorlar.

Maalesef koşmaya çalıştığımız terakki yolunda çokça zaman ve imkân böylece heba oluyor.

Yaklaşan Haziran 2015 genel seçimleri, milli irade sayesinde elinden devlet gücü koparılarak alınan kanman’ların rüyada olsa, gördükleri en son ümidi..!

Allah (cc) kanman’ların tekrar tasallutundan bu aziz milleti ebediyen muhafaza ve emin eylesin...

* Kanman = kan bağımlısı, eroin bağımlısı= eroinman gibi