Kaptan Onur’un sırtından inin!

Trabzonspor için 6 puanlık maç ama gel gör ki, futbolcu arkadaşların oynadıgı futbol puanı zor kurtarır görünüşte.

Oyun tamda göründügü gibi oldu. Gol pozisyonuna giren, bulan ve son vuruşu yapan Eskişehirsporlu futbolcular oldu ama karşılarında her zaman dev kurtarışlar yapan kaleci Onur vardı. Artık Trabzonsporlu futbolcuların Onur’un sırtından inmeleri gerekir.

Pozisyon bulamadan biten bir ilk yarı izledi taraftarlar.

Kısaca Onur Trabzonspor’un soyunma odasına gol yemeden girmesini sağladı desek gerçegi yansıtmış oluruz.

İkinci yarının 15 dakikası çok hızlı geçti. Hatta trabzonspor Adrian’la çok müsait bir pozisyonu da kullanamadı. Onur yine Tello’nun gollük şutunu süper çıkardı.

Eskişehirspor oynuyor, Trabzonspor da seyrediyordu. Ancak 75.dakikada o na kadar sahada pek görünmeyen Henrique sahneye çıktı. Malouda’nın soldan kaçırdığı Olcan ortaladı, Henrique de takipçiliğinin mükafatını golle gördü. Sonuçta Karadeniz temsilcisi kendi evinde büyük bir bölümünü mahkum oynadığı maçı kazanmayı başardı. Ancak Bordo-Mavili oyuncular ve teknik heyet şunu iyi bilmeli. Her zaman böyle maç kazanılmaz. Kazanmak için mücadele etmek gerekir.

Koskoca Trabzonspor’un kendi sahasında bu kadar mahkum oynaması insanın içini sızlatıyor. Tabiki yapılan hatalar Trabzonspor’u bu hale getirdi. Ama bu hataların bütün sorumlusu bırakıp kaçanlardır. Herhalde Trabzonspor’u seyrederken( muhtemelen seyretmiyorlardır bile) eserleri ile gurur duyuyorlardır.

Durum şu; elma ağacı meyvalarını vermiş ama ufak bir kurt meyvalara musallat olmuş, ağacın her tarafını sarıyor. Bahçe sahibi hala teşhisi koyamamış geçmiş yıllarda aldığı meyvaları konuşuyor. Halbuki meyvaları bırak ağacı bile kaybedecekler haberleri yok.

Sadece ağacın gövdesi (Onur) ayakta kalmaya çalışıyor. İnşallah olmaz ama o gövde daha ne kadar ayakta kalacak belli degil.