Karar almak için bekleyin!

Büyük astrolojik olaylar ve arkasından gelen büyük değişimler var. Bu hafta bayağı hareketli geçecek zira gökyüzü bayağı hareketli! Önemli kararlar için uygun bir zaman değil, olayların gidişatını izleyip nereye varacağını görmek gerekecek. Satürn üç yıldır bulunduğu Akrep’ten çıktı ve Yay burcuna geçti. Hayatımızın kısıtlanan bir alanı rahatlayacak ama başka bir alanda sıfırlanacak ve zamanla yeniden yapı kurmak zorunda kalacağız. Güneş ise 23 Eylül’de Başak burcundan çıkıp Terazi’ye ilerlerken sonbahar ekinoksundan geçiyor ve sonbaharı resmen başlatıyor. Gündüzler ve geceler dengelenirken hayatımızdaki dengeleri gözden geçirmenin zamanı gelmiş oluyor! Pluto ise beş aydır uykuda idi ve sonunda 25 Eylül Cuma günü uyanıyor.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzdaki ay tutulmasının etkisini hafta ortasından itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Hayatınızdaki önemli ama geçerliğini kaybetmiş bir şey, dış olayların zorlamasıyla sona erebilir. Duygusal ve fevri kararlar verebilirsiniz. Diğer yanda günlük işleriniz bir anda artmaya başlayacak. Detaylar sizi uğraştıracak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eve ait işleriniz eski yoğunlukta olmayacak ama evinizi güzelleştirmeye devam edeceksiniz. Evinizde eskisi gibi kalabalık misafirler yerine daha romantik bir ortam yaratabilirsiniz. Eğlenmeye, çocuklarınıza daha çok ayıracaksınız. Evlilik, ortaklık gibi ilişkileriniz düzelecek. Ay tutulmasında huzursuzluk olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kısa yollar veya toplantılarla yoğun bir dönem geçirdiniz şimdi ise enerjinizin çoğunu eve harcayacaksınız. Ev yerine anne veya babanızla ilgilenmeniz de gerekebilir. Partneriniz sizi durdurabilir veya anne/babanız ve partnerinizle aynı anda ilgilenmeniz gerekecektir. Hafta sonu bir davete katılabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hareketli bir dönem başlıyor. Kısa seyahatler, yakın akrabalar, görüşme ve toplantılarla çok meşgul olabilirsiniz. Akrabalarla aranızdaki bastırılmış sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinde tüm yük üzerinize düşebilir ancak her şey ay tutulması sonrası netleşecek zira kariyerinizde önemli bir değişiklik olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sürpriz bir seyahate çıkabilir ve kalbiniz daha hızlı çarpmaya başlayabilir! Yıldırım aşkları sizi bekliyor! Ancak yeni ve uzun sürecek başka bir eğilim, aşkı ciddiye alacağınızı ve gelecek görmediğiniz ilişkilerle vakit kaybetmeyeceğinizi gösteriyor. Önümüzdeki yıllarda sizden büyük veya tecrübeli birine aşık olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Belki farkında olmayabilirsiniz ama kontrol size geçti! Mars’ın yakıcı enerjisini kasım ortasına kadar siz yönlendireceksiniz. İyi idare edemezseniz bu enerji size de zarar verebilir ama doğru yönlendirirseniz elinize attığınız her işte başarılı olabilirsiniz. Ancak sabırsız, sinirli ve telaşlı olma eğilimindesiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Canlı sosyal hayatınız sakinleşecek ama arkadaşlarınızla ilişkiniz kesilmeyecek ve kafa dinleyeceğiniz ortamlar bulacaksınız. Her alanda stratejinizi gizlemeli ve gücünüzü göstermeden mücadele etmelisiniz. Gizlilik en çok sizi koruyacak. Belki de başkalarından izole olup çalışacağınız bir proje alacaksınızdır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSLISI)

Nisan ortasından beri yöneticiniz Pluto gerilediğinden sizi yeni girişimlerinizde desteklemiyor ve sürekli beklemek zorunda kalıyordunuz. Artık ilerlemeye başlayacak ve üzerinizden ağır bir yükün kalktığını hissedeceksiniz. Önemli kararlar vermeyin ama yeni bir sayfa açmak üzere olduğunuzu bilin.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatınızın dönüm yılları başladı. Aynı anda hem kısıtlanıp zorlanacak, hem de kariyerinizde büyük bir başarı potansiyeline sahip olacaksınız. Bazı şeylerden gönüllü olarak vazgeçecek, geride bırakacak ama yepyeni bir temel kurmaya başlayacaksınız. İyimser olun zira tuttuğunuz altın olabilir!

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evinizde veya işinizde ay tutulmasıyla beraber önemli bir gelişme olabilir. Ay tutulmasının enerjisini hafta ortasından itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Ev için gereken parayı bulacaksınız. Haftalardır masraflarınız yüksekti ama nihayet normale dönecek, bütçenizi kontrol edebileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Partnerinizle ani bir karar verip seyahate çıkabilirsiniz ve çok romantik geçebilir. Veya beklemediğiniz bir anda çok romantik sözler duyabilirsiniz. Ay tutulması önümüzdeki hafta sonunda yolda olmanıza neden olabilir. Seyahat yerine yakın akrabalarınız ön plana çıkabilir ve beraber olabilirsiniz. Masraflarınız artacak

Balık 20 Şubat - 20 Mart (HAFTANIN ŞANSSIZI)

İş temponuz normale dönecek ve rahat bir nefes alabileceksiniz. İş ortamınızdaki gerilim de azalacak. Ancak kariyer yükünüz artacak veya anne/babanızın sorumluluklarını siz üstleneceksiniz. Partneriniz ise sizi sürekli eleştirecek ve harekete geçirmeye çalışacak ama kariyerinize engel olabilir.