Kavgacı Mars ve Dolunay haftası

Yay burcundaki dolunayın yüksek enerjisi bizi coşturacak ve yoğun bir duygusallığa neden olacak. Dolunay 21 Mayıs Cumartesi gece yarısından hemen sonra oluşacak ve enerjisi üç dört gün içinde dinmiş olacak. Ateşli ve kavgacı Mars, dolunayda Ay’ın yanında olduğundan tutkulu, heyecanlı, dinamik ama aynı zamanda sinirli, kavgaya ve fevri davranışlara hazır olabiliriz. Aynı anda Merkür’ün düzensiz etkileşimi de ortamı karıştıracak ve en çok da yanlış anlaşılmalara sebep olacak. Neyse ki tüm bunlar hafta ortasında yatışacak ve sağduyumuz geri gelecek. 21 Mayıs doğumlu İkizler ile 24 Kasım doğumlu Yayların hayatında dönüm noktası olaylar gelişebilir. 

Bu hafta Başak burcundaki Jüpiter ile Yay burcundaki Satürn arasındaki sert etkileşim zirveye çıkacak. Bir takım engeller vizyonumuzu daraltmamız ama daha sağlam ve ileriye dönük adımlar atmamız için bizi zorlayacak. Bu etkileşim en çok 6 Aralık doğumlu Yaylar ile 6 Eylül doğumlu Başaklar ardından 4 Mart doğumlu Balıklar ile 4 Haziran doğumlu İkizleri ilgilendiriyor.

Mars da Yay’dan çıkıp Akrep burcuna geri geliyor. Yıldız haritamızda Akrep’in yer aldığı bölüm canlanacak ve hayatımızın bu alanı hareketlenecek. Ocak-Şubat aylarında Mars burada idi ve 1 Ağustos’a kadar kalacak.

Aşk ve güzellikler gezegeni Venüs ise İkizleri neşelendirmeye geliyor. Venüs 25 Mayıs’ta geldiği İkizler’de 17 Haziran’a kadar kalacak. İkizlerin hayatındaki sorumluluklar ve partnerle ilgili sıkıntılara rağmen yeni başlayan aşklar, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar mutluluk getirecek. Güzelleşecek, eğlenecek ve tüm ilişkilerini düzeltecekler.

KOÇ   21 Mart - 20 Nisan

Dolunayla beraber seyahatinizden döndükten, eğitimle ilgili bir meseleyi sonuçlandırdıktan veya medya ve yayıncılıkla ilgili bir konuya odaklandıktan sonra hafta ortasından itibaren para işlerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınız artacak ve ağustos ayına kadar kredi, taksit, vergi, sigorta, komisyon, hisse, miras, nafaka, telif, borç gibi ödemelerden dolayı zorlanabileceksiniz. Ayrıca yurt dışı, medya, yayıncılıkla bağlantılı işler, hukuki bir dava ve üniversite gibi alanlarda büyük bir engel çıkabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs    HAFTANIN ŞANSSIZI

Dolunayda büyük bir ödeme ya da alışveriş yapabilirsiniz. Miras, nafaka, hisse, vergi, sigorta, telif gibi bir para meselesi sonuçlanabilir. Önümüzdeki haftalar boyunca lüks ürünler satın almak isteyebilir ama aynı zamanda daha fazla para kazanma yollarını da bulabilirsiniz. Kazancınızda sorun yok ancak ortak gelirleriniz kısıtlı ve gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Diğer yanda ocak-şubat aylarındaki gibi partnerinizle sürtüşebilirsiniz, ağustosa kadar bu durum devam edecek ama daha kolay geçecek. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay yakın ilişkinizin durumuna ışık tutuyor. Anlaşmazlıklar su yüzüne çıkabilir ama hızlı başlayıp, hızlı sönecek. Siz yine de hassas konuları gündeme getirmeyin zira ortam bir anda alevlenebilir! Neyse ki, dolunayın etkisi hafta ortası bitecek ve ayrıca şubat ayından beri sizi zorlayan partner anlaşmazlıklar da yatışacak. Üstelik burcunuza gelen Venüs tüm ilişkilerinizi rahatlatacak ve hayatınıza aşk getirecek. Güzelleşeceksiniz. Eve ait bir meselede partneriniz yüzünden kısıtlanabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Günlük iş ve projelerden dolayı hem evde, hem de işte yorulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir. Dolunayın alevlendirdiği bu meseleler aniden başlayıp en fazla üç dört gün içinde çözümlenecek. Diğer yanda işinizdeki bazı zorluklar, müşteri veya projelerle ilgili engeller veya yardımcınız olmayışı gibi sorunlar bir süre daha devam edebilir. Seyahat planlarınızı iş veya sağlık meselelerinden dolayı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşler azalacak ve eğlenceli bir dönem başlayacak. 

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos HAFTANIN ŞANSLISI

Dolunay sizi duygusallaştırabilir. Sevgiliniz, çocuklar, hamilelik ve sanat gibi yaratıcı alanlar ön plana çıkıyor. Ancak eğer varsa bastırılmış kırgınlıklar da dolunay birlikte su yüzüne çıkabilir ve yüzleşebilirsiniz, sert geçecek olsa bile uzun sürmeyecektir. Ancak aşk hayatınızdaki ciddi ve gerçekçi etki bir süre daha sürecek. Gelecek görmediğiniz ilişkilere zaman ayırmayacaksınız. Çocukla ilgili sorumluluklar yüzünden kısıtlanabilirsiniz. Eve ait işler de yeniden artacak ve ağustosa kadar azalmayacak. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Hayatınızdaki önemli ve eskiyle bağlantılı bir mesele bu dolunayda kesin olarak çözümlenebilir veya tamamen bitebilir. Mücadeleli ve enerjik olacak ve eve ait konularla ilgileneceksiniz. Evle ve anne babayla ilgili sorumluluklar büyük planlarınızda sizi kısıtlayabilir ama aynı zamanda gereksiz risk almanıza da engel olacak. Yeni başlayan başka bir eğilimden dolayı haftalar boyunca kısa seyahat fırsatları bulacak ve uzun zamandır gitmediğiniz yerlere seyahate çıkabileceksiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Hafta sonu seyahatten dönüyor olabilirsiniz. Bu seyahat dinamik, tempolu ama yorucu geçmiş olabilir. Ya da öğrenci iseniz okulun temposuyla yorulmuş ve önemli bir sınavdan geçmiş olabilirsiniz. Eğitimle ilgili zorluklar bir süre daha devam edecek ama artık alışmış olmalısınız, eskisi kadar zorlanmayacaksınız. Üstelik çabalarınız boşa gitmeyecek ve geleceğiniz için sağlam bir temel oluşturuyorsunuz. Önümüzdeki haftalarda masraflarınız kontrolden çıkabileceğinden, gereksiz yere para harcamayın.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım  

Maddi durumunuz çeşitli nedenlerle kısıtlı, aynı şekilde çalışsanız bile eskisinden az kazanmanız mümkün. Bu durum biraz daha devam edecek ama siz fakirleşmeyecek ve parayı daha da iyi idare etmeyi öğreneceksiniz. Maddi koşullarınız bir hayalinizi gerçekleştirmenize engel olabilir ama aynı zamanda gereksiz bir risk almamış olacaksınız. Sosyal programlar veya düğün, balo, parti gibi bir davete katılmanız da zor olabilir. Ama haftalar boyunca olayları yönetecek güçlü pozisyonda olacaksınız.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Sizin dolunayınızda sizin istekleriniz ve arzularınız ön planda olacak. Sabırsız, heyecanlı olabilir ve fevri kararlar alabilirsiniz. Ama yine de burcunuzdaki Satürn hayatınızın derslerini öğretmek üzere geldi ve sizi gerçeklerle yüzleştiriyor. Dolunayın etkisi üç gün içinde azalınca tedbirli halinize geri döneceksiniz. Dolunayda yakın ilişkinizde anlaşmazlıklar olduysa, onları düzeltme ve eskisinden daha iyi olma fırsatları bulacaksınız. Kariyerinizde büyük fırsatlar çıkabilir ama yine de dikkatli olun.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak 

Dolunay iç dünyanızı karıştırmış ve yalnız kalma isteği getirmiş olabilir. Ama yakında çok daha sosyal olacak ve özellikle eski arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Haftalar boyunca arkadaşlar, dernek, kulüp gibi organizasyonlar ve toplumsal projeler hayatınızda önemli bir yer tutacak. İş ortamınızdaki ilişkiler de düzelecek ve ekip çalışmalarında başarılı olacaksınız. Yurt dışı, seyahat, üniversite, medya, yayıncılık veya hukukla bağlantılı planlarınızda gizli bir engel olabilir ve zorlanabilirsiniz. 

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat HAFTANIN ŞANSLISI

Dolunayda kalabalık ortamlara katılabilirsiniz. Bir arkadaşınız veya sizin aşk hayatınız da gündeme gelebilir. Dolunay olayları zirveye çıkarır ve iyi ya da kötü sonuca bağlar ama bazen de fevri ve aşırı duygusal yaklaşırsınız. Ne yaşarsanız yaşayın ardından gelen haftalar boyunca aşkta güzel bir dönem sizi bekliyor. Diğer yanda maaşınız dışında başka kaynaklardan büyük miktarda paralar kazanabilirsiniz ancak büyük risklere girmeyin. Bir arkadaşınızın sıkıntısı olabilir ve sizden yardım isteyebilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Göz önünde olacak ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kariyeriniz ve partneriniz aranızda bocalayabilirsiniz. Anneniz ile partneriniz anlaşamayabilir. İşiniz için uzun süreden beri mücadele etmiş olabilirsiniz ama artık bu durum değişecek ve başka şeylerle de ilgilenebileceksiniz. (Kariyer yerine annenize vakit ayırmış da olabilirsiniz.) Evinizi güzelleştirecek ve arzuladığınız ortamı yaratacaksınız. Diğer yanda seyahat, üniversite, medya, İnternet, yurt dışı bağlantılı planlarınıza zaman ayırabilirsiniz.