Kim bu Soros?

TV’lerde en çok tartışılan başlıklardan biri de “Soros’un Türkiye şeması ve yaptıkları”!

Peki kim bu abi, amacı ne ve nasıl bir temel üzerinde işini yürütüyor?

Sevgili dostlarım, TÜRKİYE’de Soros’u “öz kardeşleri-babaları” kadar yakın görenler sürekli “turuncu fikirler” beyan ediyorlar ve GEZİ DARBE denemesinden bugüne yavaşlasalar bile yürümeye devam ediyorlar...Bazıları bunu aldıkları fonlar karşılığı yapıyor, bazıları da bütün saflıklarıyla “açık toplum” gibi bir uydurmanın bu adamlar vasıtasıyla gerçek olabileceğine inanıyorlar...Ne diyelim; saf ve temiz şekilde bu tuzağın peşine takılanları Allah kurtarsın...

Sevgili dostlar, emperyal sistem içinde doğrudan manipülasyon yapamayan “güçler”, Soros gibi ara yapılar üretirler ve bu yapılar üzerinden “finansal-entelektüel” manipülasyonlar yaptıkları gibi ülkelerde yerleşik veya yerleşip semirttikleri “entel-dantel” takımlarını maddi olarak dolaylı olarak beslerler... Bu sistemin, akademisyenleri, gazetecileri hatta gazeteleri-televizyonları bile olur ve bugün Türkiye dahil birçok ülkede medyaları var!

Bu noktada özellikle YAPILANMANIN özünü ele alalım, “Temiz-açık toplum” gibi sanal yapılanmaları bilmeyenler için ve bilinmesini istemeyenlere karşı inatla “Soros’tan yola çıkarak” bazı detayları paylaşalım:

1- Soros finansal ağının merkezi, Avrupa’nın ileri gelen aristokrat ve kraliyet ailelerinin oluşturduğu “Isles Clup yapılanmasından” (İngiliz İmparatorluğu’nun izlediği sömürge stratejisinden) farklı olarak, jeopolitik amaçlarına ulaşmak için devleti kullanmak yerine özel bir finansal holding şeklinde ortaya çıkmıştır. Bazen İngiltere devletinin imkânları bile Soros’u genleştirmek için kullanılabilir. Soros, İngiltere Merkez Bankası aleyhine spekülasyon yapar, ciddi kâr elde eder ama kimse şunu sormaz; “Merkez Bankası” bu işlemin altında nasıl kalır?

2- Bu özel finansal holding artık gidip ülkeleri işgal ederek, buradaki doğal kaynakları ülkesine aktarmıyor, ama herkesin gözü önünde bu kaynakları çok daha profesyonelce ve finansal silahlarla yapıyor.

3- Isles Kulübü’nün merkezi Londra şehridir. Rothschilds Ailesi, Isles Kulübü’nün en önemli üyesidir. Bu aile, İngiliz Kraliyet ailesinin vekili olması yanında, Soros’un kariyerinin oluşmasını sağlamış ve Soros’u yaratmıştır...

4- Soros’un Quantum Fonu, özel bir yatırım fonudur. Ve Soros’un deyimiyle en önemli müşterisi veya yatırımcısı İngiliz Kraliçesi Elizabeth’tir ki, Avrupa’nın en varlıklı şahsiyetidir.

5- Quantum Fonu Karayip’teki vergi cenneti Hollanda Antilleri’nde kayıtlıdır...

6- En önemli amaç Amerika’daki vergilerden kaçmak ve yatırımcıların kimliğini gizlemek ve onların parasıyla istediği gibi oynayabilmektir. Soros, Amerika’nın denetiminden kaçabilmek için, yönetim üssünü de vergi cenneti olan Hollanda yönetimindeki Curacao’ya kaydırdı.

7- Soros Quantum Fonu’nun yönetiminde değildir. Aynı zamanda hedge fonlarının kaynağını oluşturan 99 uzman yatırımcısının hiçbiri de Amerikan vatandaşı değildir.

8- George Soros, Quantum Fonu’nun yatırım danışmanı olarak görev yapmaktadır. Böylelikle, kendisinden Quantum Fonu ve bu fonun operasyonlarıyla ilgili bilgi istendiğinde, “Ben sadece bir danışmanım” demekle yetinecektir. Dolayısıyla “istifa etti, bıraktı” gibi haberler “tamamen hayal ürünü olup”, kamuoyuna “doldur-boşalt” yapmak için dönemsel olarak üretilir!

Sevgili dostlar, Soros sadece “görünen-bilinen” bir isim! Bu sistem içinde “yaratılan-kullanılan” irili-ufaklı yüzlerce isim-fon-kuruluş var... Bu sistemi iyi anlamak ve “ne olduğunu” bilerek özellikle “finansal çarkların uzantısı ortaya çıkan bilgi aşılamadan” uzak durmak gerekli!

Sonuç 1: Türkiye’yi “istedikleri kalıba” dökmek için Türkiye gibi “zeminin halen oluşmakta olduğu hassas ülkelerde” sivil toplum kılıfına bürünen bazılarının “parayı nereden” bulduklarını soruyorsanız, yukarıdaki okları takip edin göreceksiniz!

Sonuç 2: Türkiye’de bu tip yapılanmaların son denemesini İÇ UNSURLARIN öncülüğünde Gezi Parkı girişiminde gördük ! Bugüne kadar geliştirilen bütün numaralar kullanıldı ve Türkiye Devletiyle, Halkıyla, diğer ülkelerde sonuç aldıkları girişimi, BOŞ ÇIKARDI!

Son söz: Soros’un Türkiye’deki uzantıları, “Ekonomiden siyasi-sosyolojik denklemlerimize” kadar hayatımızın birçok alanına dair “raporlar hazırladılar” ve bunları Türk kamuoyuna “enjekte ettiler”, birçok konuda kafa karıştırdılar ve kullanabilecekleri her yolu denediler...Bugün geldiğimiz nokta çok açık; Türkiye bu dalgadan güçlenerek, daha da bilinçlenerek çıktı ve “2023 BÜYÜK TÜRKİYE” hedefine sarsılmadan ilerliyor...Kim ne yaparsa yapsın, bütün ŞER güçler biraraya gelsin; YOLUMUZ BELLİ VE YOLUMUZ AÇIK!