Kırılma noktası

Yine bir tutulma ve yine karşımıza önemli bir yol ayrımı çıkıyor. Tutulma bizi bazı şeylere mecbur bırakacak ve uzun bir zaman diliminde yapmayı düşündüğümüz değişimleri bir anda oldubittiye getirecek. 23 Mart Çarşamba günü oluşan ay tutulması, dolunayla oluştuğundan olayların duygusal yanı ağır basacak ve mantıklı düşünmek pek kolay olmayacak. Terazi burcunda oluşan ay tutulması en çok Terazi, Koç ardından Oğlak ve Yengeçleri yakından ilgilendiriyor. 23 Mart doğumlu Koçlar, 26 Eylül doğumlu Teraziler, 26 Aralık doğumlu Oğlaklar tutulmanın enerjisini direkt olarak hissedecekler. Bir daha yaklaşık on yıl bu burçlarda tutulma olmayacak. Geçtiğimiz nisan ve eylül aylarındaki konuşmaların ve olayların devamı gelebilir ve bu son tutulma ile nokta konulabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Tutulmayla birlikte yakın ilişkinizde dönüm noktası gelişmeler olabilir ve önemli kararlar verebilirsiniz. Ancak son sözü karşı taraf söyleyecek. Eğer doğum gününüz 23 Mart yakınlarındaysa önümüzdeki bir yıl tamamlanma, sonuç alma ve bitişler yılı olacak. Yurt dışı ve yabancılarla olan işleriniz yolunda gidecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hafta ortasında önemli bir işi tamamlayıp, teslim edebilirsiniz. Perde arkasında, gizli görüşmeler yapabilir ve belki de kısa bir yola gidebilirsiniz. İş yerinizde iş yükünüzü artırabilecek değişimler olabilir. Bir kadın yönetici aniden işten ayrılabilir veya çalışma koşullarınız değişebilir. Ayrıca elinize toplu para geçebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili bir mesele dolunayın ışığıyla aydınlanacak ve tutulmayla beraber netleşecek. Hamilelik haberi gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya tam tersi var olan ilişkiniz bitebilir. Evlilik ve uzun süreli ilişkiler ise bu tutulmadan etkilenmiyor, tam tersi partneriniz bu defa size çok destek olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay tutulmasının duygusal enerjisi hayatınızdaki önemli bir meseleye son noktayı koymanıza neden olabilir. İş veya ev hayatınızda ani gelişmeler olabilir. Anne veya babanızla ilgili önemli gelişmeler de olabilir. Diğer yanda günlük işlerinizi büyük bir enerjiyle halledecek ve iş arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Size yol görünüyor! Seyahate çıkabilir veya tam tersi eve dönüş yolunda olabilirsiniz. Siz gelmezseniz, yoldan gelenler olabilir. Geçtiğimiz nisan ve eylül aylarında konuşulan büyük bir anlaşma yeniden karşınıza çıkabilir. Yaratıcısınız; iletişim kökenli bir projeyi sonuçlandırabilir veya onay alabilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatınızın önemli dönüm noktalarından geçiyorsunuz ama bu defaki tutulma parayla ilgili haberler getirecek. Ama meraklanmayın zira fırsatların bol ve şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Eve ait konular ise oldukça hareketli. Oturduğunuz ev veya başka bir mülk ya da babanızla ilgili meseleler hızlı ilerleyecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzdaki ay tutulması duygusal günler yaşayacağınıza işaret ediyor. Sizin için önemli ve özel bir meseleyi sonuçlandırabilirsiniz. Ay tutulmasının etkisi altı aya kadar uzanabilir ama yine de birkaç gün içinde meseleler tamamlanabilir. Mutlaka bir son olması gerekmiyor. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Duygusal günler sizi bekliyor. Ay tutulmasının enerjisi iç dünyanızda çalkantılara neden olabilir. Tutulma sırları açığa çıkaracak. Kötü alışkanlıkları bırakmanız gerektiğini anlamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alternatif olarak hastane, huzurevi, hapishane gibi kapalı kalınan kurumları ziyaret edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSLISI)

Ay tutulması sosyal veya aşk hayatınızda ani gelişmelere neden olabilir. İlişkinizin bu zamana kadar olan gidişatına bağlı olarak aşık olabilir veya tam tersi ayrılabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda güçlü pozisyonda olacak ve olayları yönlendireceksiniz. Enerjiniz her zamankinden yüksek. Tuttuğunuzu koparabilirsiniz!

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyer ve ev hayatınızda yapmanız gereken değişiklikler varsa ay tutulması hepsini bir anda önünüze getirecek. İş değiştirmeniz ya da eve ait önemli kararlar vermeniz mümkün ve bunlar için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Görüşmeler yapabilir, gizliliği olan işlerde çalışabilirsiniz. Büyük bir destekçiniz olacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay tutulması ufuklarınızı açacak. Yurt dışı, yabancılar, seyahat, yüksek öğrenim, kurslar, İnternet ve medya bağlantılı önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla olan ilişkinize dikkat! Onlar da bu tutulmada gündeme fevri konuşmalar yapabileceksiniz. Arkadaşlarınız tutulmada yanınızda ve size destek olacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay tutulması yıldız haritanızın para bölgesini harekete geçiriyor. Büyük bir ödemeniz olabilir ya da elinize toplu miktarda para geçebilir. Alternatif olarak ameliyat veya tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Kariyerinizde ise son iki yılın en güçlü dönemindesiniz. Engellere rağmen başarılı olacaksınız. Kimse sizi tutamaz!