Halime Sürek KAHVECİ
Halime Sürek KAHVECİ
Tüm Yazıları

Kırtasiye ürünlerinin renkli dünyası

Okul alışverişinin en önemli ayağı, kırtasiye. Rengarenk boyalar, yazım kolaylığı sağlayan kalemler, birbirinden renkli okul çantaları, raflarda sizi bekliyor. İşte sizin için derlediğimiz kaliteli ve sağlıklı ürünler...

Çocukların okul çantalarında tercih ettiği kahramanlar, Hakan Çanta etiket-iyle tüm mağazalarda! Hello Kitty, Sunger Bob, Spiderman, Barbie, Bakugan gibi birçok kahramanın figürlerinin bulunduğu okul ihtiyacının yanı sıra günlük ihtiyaca da cevap veren çantalar, kusursuz tasarımlarıyla da beğeniliyor.

Kalemden silgiye, boyadan mürekkep ve yapıştırıcıya kadar bütün ürünlerini kalite ve sağlık standartlarında üreten Pelikan, makul fiyatlarıyla da velilerin ceplerini yakmıyor. Okul öncesi dönem öğrencileri için kalite standartlarında üretilen parmak, pastel ve sulu boyalar, çocuğunuzun zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı oluyor. Pelikan Pelifix yapıştırıcıların solvent içermemesi, gelişim çağındaki çocukların sağlığını koruyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günlerin kaldığı bu dönemde, Tchibo ‘Haydi Okula’ teması ile öğrencilerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kırtasiye malzemelerinden tekstil ve hobi ürünlerine uzanan geniş koleksiyon, okula dair her şeyi bir arada sunuyor. Saklama çantası sayesinde kolay muhafaza olanağı sağlayan 20 renkli kalem setinin, ekstra geniş çift bölmeli dosyalığın; malzemeleri düzenli olarak saklamaya ve kolayca ulaşmaya yardımcı çalışma masası düzenleyicisinin yanı sıra yaratıcılığı artıran ve istenildiği gibi şekillendirmeye uygun el işi seti ve ışıklı çalar saatler de tüm öğrencileri okula hazırlamak için.

Eli de cebi de yormuyor

Kavramsal tasarım gücünü üretim detaylarına yansıtarak çalışmalarını sürdüren başarılı tasarımcı Hatice Armağan tarafından modern, ergonomik ve hafif olma özellikleriyle çocuklar için özel olarak tasarlanan Scrikss FullPoint, fiyatıyla da velilerin yanında. Scrikss kalitesi ile 0.5 ve 0.7 mm. olarak iki farklı uç kalınlığı alternatifi sunan FullPoint; 13 farklı renk seçeneğiyle de yazı yazmayı renkli ve keyifli bir hale dönüştürüyor.

Belçika’ nın ünlü çanta markası Kipling, okula dönüş sezonunu neşe içinde karşılıyor. Facebook sayfasında düzenlediği eğlenceli yarışmaya katılanlar hayalindeki çantayı tasarlıyor ve altı hediye çantadan birini kendi tasarımıyla kazanma şansı elde ediyor.

Okul öncesi eğitimden ilköğretim sonuna kadar çocuğunuzun ihtiyacı olan tüm kırtasiye ürünlerini Toyzz Shop’ın raflarında bulmak mümkün. Sevilen karakterlerin defterlerinden çantalarına, mataralarından kalemlerine zengin ürün yelpazesi ile Toyzz Shop’ta bu sene de Barbie, Hello Kitty, Spiderman, Cars, Sponge Bob, Pepee, Şirinler, Ninja Turtles, Angry Birds gibi klasikleşmiş karakterlerin yanında Planes gibi yeni fenomen olan lisansların da kırtasiye ürünlerini bulmak mümkün.

Minikler akıllı tahtada öğreniyor! Zambak Yayınları okul öncesi çocukların da elektronik eğitime uyum sağlaması için akıllı tahta ile uyumlu set hazırladı. ‘Hücreleme Yöntemine Göre Okul Öncesi Eğitim Seti’  sayesinde okul öncesi öğrenciler, ilk kez akıllı tahta ile tanışacak. 5-6 yaş grubundaki çocuklara hitap eden bu set, haftalık fasiküller şeklinde hazırlanan 28 kitapçıktan oluşuyor.