Kıvırma Yılmaz ne olacak o paralar?

Yılmaz Özdil’in Kemalistleri söğüşleme kitabı ile ilgili tartışma devam ediyor.. Açık söyleyeyim ilk günden beri, ‘elbet geliri bir yerlere bağışlanacaktır’ diye ihtiyatlı yaklaştım.. Değilmiş.. Uzun uzun yazmış neden tanesini 2 bin 500 liraya sattıklarını.. Meğer Fogra sertifikalı matbaada basılmış, Japonya’dan getirilen Shantung-S cilt bezi kullanılmış.. Kağıdı İsveç malı Munken Pure kağıtmış.. Tasarımını İngiltere’de okumuş bir adam yapmış. Ondan fiyatı 2 bin 500 liraymış.. Şaka yapmıyorum. Resmen böyle yazmış adam. Peki bağış meselesi ne olacak? Yok bağış falan.. Hikaye şu; buradan kazanılacak olan parayla çocuk kitapları basılacakmış. Çocuk kitaplarının daha çok basılmasıyla çok daha fazla çocuk Atatürk’le tanışacakmış. Ee? Bağış? Orası karanlık.. Ha hazret bir de diyor ki, bunun daha tiyatrosu yazılacak oratoryosu yapılacak. Yani yolma işlemi daha yeni başladı.. Bu arada merak ettim.. Madem 1881 adet basıldı ve 9:05’te satışa çıktı. Neden fiyatı 1.938 lira değil de 2 bin 500 lira? Ne o kurtarmadı mı yoksa?.. Peki aceleniz ne, neden 10 Kasım’ı beklemediniz de 23 Ocak’ta sürdünüz piyasaya?.. Sizi gibi gardrop Atatürkçüleri sizi.. 

   

Etrafında dolaşmaya gerek yok; HDP=PKK!

Okudunuz mu güvenlik güçlerine teslim olan PKK’lı B.E’nin itiraflarını?.. Meğer dağa çıkmak için önce HDP teşkilatına müracaat etmiş.. Örgüte katılmak istediğini söylemiş. Sistem böyle işliyormuş yani.. Hep deniyor ki, HDP, PKK’nın siyasi kanadıdır’.. Değil.. HDP denilen yapı bizzat PKK’nın kendisidir. Siyasi kanat falan diyerek yumuşatmaya gerek yok.. HDP=PKK’dır.. Bu teslim olan teröristin, PKK’nın insan kaynakları ofisi olarak HDP’ye müracaat ettiğini açıklaması da bunun en somut kanıtı değil mi? 

   

PKK’nın kaçırdığı çocuklar hakkında bir şey söylemeyecek misiniz?  

Akşam Gazetesi’nde Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu bir rapor yayınladı.. Polis Akademisi öğretim üyeleri Buğra Sarı ve Murat Tınas imzasını taşıyan bir terör raporu.  Raporun, çocukların zorla silahlandırılarak çatışmalarda kullanılması kısmını okurken tüylerim diken diken oldu.. “Human Rights Watch” ve “Kurd Watch” değerlendirmelerine atıf yapan rapor; 15 yaşın altında çocukların çatışmalara zorlandığını, ailelerinin rızası olmadan kaçırıldıklarını ortaya koyuyor. Ve sıkı durun, söz konusu raporda, 11 - 12 yaşlarında çocukların da olduğu yazıyordu.. Ve bu çocuklar ellerinde silahlarla çatışmadalar.. Bunu nereden biliyoruz? Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ele geçirilen bir teröristin cebinden çıkan hafıza kartının içerisindeki fotoğraflardan.. Peki çocuk hakları konusunda attı mı mangalda kül bırakmayan CHP, bu konuda ağzını açıp tek kelime tepki gösterdi mi? Gösterebilir mi? Kırar mı, incitir mi ortağını?.. İşte rapor ortada. Hadi bakalım bekleyip görelim CHP tepki gösterebilecek mi?