Kocaman bir ayıp

İyi futboldan nasibini almamış bir F.Bahçe, futbolcularının herbiri servet değerinde, ortaya koydukları futbol beş kuruş etmez. Bir de savunma analıyışı vardı ki her rakip takıma lazım. Mesut Bakkal Hocayı canı gönülden kutluyorum. Takımı neden bu kadar sıralamanın altında kalmış onu da hayretle izliyorum. Harika bir takımı var. İyi futbolcuları var. Daha maçın başında çok önemli gol pozisyonuna girdiler, Lua Lua ile ilk pozisyonu gole çeviremedi. Ardından İlhan Parlak da bir gol kaçıran oldu. Daha sonra İlhan Parlak ve de Lua Lua bir ve ikinci Karabük gollerini atan oldular. İyi hücuma kalktılar, savunmayı da olması gerektiği iyi kurgular içinde dimdik ayakta tutmayı başardılar. Topu ayağa oynayarak orta saha kontrolünü de genellikle ellerinde tutuyor.

İkinci yarı başında ise Fenerbahçe biraz kıpırdanır gibi gözüktü ama atı alan Üsküdar’ı geçmişti. Üçünçü Karabük golü olduktan sonra bu golün de adını Lua Lua, sıfır noktasında kaleci Volkan’ın sağından skora yazdıran oldu. Şimdi Aykut Kocaman’a sormak isteriz. Ya Allah aşkına biraz takıma müdahale et. Tribündeki Fenerbahçe taraftarı senden daha fazla oyunun içinde oluyor. Sen ise otobüs durağında mıhlanmış beklentiler içerisinde oluyorsun. Soruyorum kendi evinde, kendi sahanda ve kendi seyircinin önünde bu Fenerbahçe’nin futbolcu ve kalesinde gördüğü goller sana ne anlatıyor be kardeşim.

Seni bazen Fenerbahçe takımındaki başarılı durumuna bakarak destek vermeye çalışıyorum. Ama ne yapayım ki sen düşünce ve isteklerime köstek oluyorsun. Yazık bu takıma, yazık günah bu formaya. Hele ki gönülden Fenerbahçe’yi desteklemeye gelmiş taraftar topluluğuna çok daha günah.

Futbolu bu kadar verimsiz, bu kadar çileden çıkartan bir takımın teknik direktörü olmak elbette seni mutlu etmiyor. Ama senden daha fazla bizler mutsuz oluyoruz. Bu Fenerbahçe bizim bildiğimiz F.Bahçe değil. Karabük karşısında izlediğim Fenerbahçe umutlarını kaf dağının ardına bırakmış gözüküyor. Fener’in bu futbolunu gördükçe Aykut Kocaman’ın kafasında istifanın var olduğunu düşünüyorum. Kocaman artık orada sıradan bir adam gibi durmaya başladı. Harcanan bu paralar teknik direktörün istekleri doğrultusunda yapıldı. Aykut benim için bitmiştir. Aykut’un verdiği karara herkes saygı göstermek zorunda. Zorla nikah olmaz.