Komadan çýktýlar sadece o kadar!

Trabzonsporlu futbolcular iyi niyetle mücadele etmeye çalýþsalar da, maðlubiyetlerin getirdiði tedirginlik sahadaki duruþlarýna yansýyor. Deniz Yýlmaz uzun zamandýr oynamamýþ olmasýna raðmen çok olumlu hareketler yaptý. Okay ile Mbia bolca koþtular, Marin ise çýkana kadar sahanýn en iyisiydi.

Onlarca (!!!) sol bek alýnmasýna raðmen Yusuf’u yine orayý kapatmak zorunda kalmasý Trabzon’daki sýkýntýyý açýkça gösteriyor. Þampiyon ve þampiyonluða oynamýþ iki takýmýn ilk yarýdaki görüntüsü içler acýsýydý. Ýkinci yarý biraz daha derli toplu oynamasýna, Okay’ýn nefis bir þutla takýmýný 2-0 öne geçirmesine raðmen futbolcular üzerlerindeki tedirginliði bir türlü atamadýlar.

Hele 60. dakikadan sonra ünlü antrenörümüz Þota’nýn ne kadar ileri uç elemaný varsa dýþarýya alýp skoru koruma peþine gitmesi Trabzon’un adýna yakýþmadý. Sivasspor bu zaafý iyi kulanarak atak üzerine atak yaptý ve pozisyonlara girdi. Ancak son vuruþlardaki beceriksizlik gol getirmeyince gülen Trabzonspor takýmý oldu. Bordo-Mavililer 4 maç sonra 3 puanla tanýþtý.

Yenilgilerin peþ peþe gelmesi Trabzonspor’da moralleri çok bozdu. Ve bir eksikliðin olduðu ortaya çýktý. Trabzonspor’da lider yok. Hem sahada hem de idarede. Cavanda iyi futbolcu ama son haftalarda saha dýþý problemlerini sahaya yansýtýyor. Savunma canla baþla oynamasýna raðmen þampiyonluða oynayacak takýmýn defansý asla olamaz.

Trabzon’da disiplin eksikliði bütün futbolcularda saha içindeki ve saha dýþýndaki hareketleriyle açýkça belli. Ýþin entresanlýðýna bakarsak, transferlerdeki isimlerle þu anda sahadaki isimler yüzde yüz farklý. Bunu camia olarak bir an evvel düzeltecek hamleleri yapmak gerekecek. Bu saatten sonra yönetimden bir þey beklemek haksýzlýk olur. Yeni gelecek yönetime çok iþ düþüyor.