Konuşma ve görüşme zamanı

Nispeten sakin bir hafta olacak. Ay tutulmasının (iyi ya da kötü) duygusal sarsıntısını atmak, olanları anlamak ve sindirmek için iyi bir zaman. Aşırı duygusallıktan sıyrılacak, mantık ve sağduyunun sesini dinleyeceğiz. Zaten pek boş kalmayacağız zira iletişim gezegeni Merkür çok aktif olacağından konuşmalarla meşgul olabiliriz. Özellikle 29 Mart Salı günkü anlaşmalar belki müthiş bir kazanç getirmeyecek ama gerçekçi, sağlam ve kalıcı olacak. 30 Mart Çarşamba ise manipulasyon ve ısrarcı konuşmalar getirebilir. Bu hafta ise 6-10 Ocak doğumlu Oğlaklar, 5-9 Nisan doğumlu Koçlar ardından 7-12 Temmuz doğumlu Yengeçler ile 9-13 Ekim doğumlu Teraziler direkt olarak etkilenecek ve bol görüşme, belki de kısa bir yol yapacaklar. Ayrıca kardeş ve kuzenlerle sürekli bağlantı halinde olacaklar.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Tüm açıklığınıza ve direkt yaklaşımınıza rağmen duygularınızı gizleme ve gizli yaşama eğilimindesiniz. Yurt dışı, üniversite, seyahat, yabancılar, yayıncılık ve medya bağlantılı alanlarda güçlüsünüz. Duygularınızı gizleseniz de düşüncelerinizi paylaşacağınız yoğun bir hafta sizi bekliyor. Ani bir seyahat gündeme gelebilir

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Harcamalarınız yüksek ve hesapta olmayan ödemeler bütçenizi sarsıyor olabilir. Bu durum 2016’nın ana temalarından biri olarak uzun sürecek. Hatta kısa bir seyahati bile gizli tutmak isteyebilirsiniz. Alternatif olarak hastane, huzurevi gibi kurumları ziyarete edebilir siniz. Arkadaşlarınız hep yanınızda ve size destek olacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak gelirler yüzünden baskı altındasınız. Kredi, borç, sigorta, vergi, miras, nafaka, komisyon, hisse gibi kaynaklardan dolayı zorlanabilirsiniz. Bu konuda sizden çok daha güçlü bir kişi veya kurumla haksız bir mücadelenin içindesiniz. Pek çok haber alacak ve toplantılarla meşgul olacak ve belki de kısa bir seyahate çıkacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Partneriniz üzerinizde baskı kurabilir ve çok ısrarcı davranabilirsiniz. Özellikle kariyer planlarınızda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bu hafta işveren, yönetici, aile büyüğü gibi otorite figürleriyle pek çok konuşma yapabilir hatta bunun için kısa bir seyahate bile çıkabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşkta hiç olmadığınız kadar seçicisiniz! Sevgiliniz veya varsa çocuklarınıza her zamankinden daha çok zaman ayırmanız gerekecek. Yüksek öğrenim ve yurt dışı seyahati gibi alanlarda geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Şaşıracağınız bir haber gelebilir. İş ortamınızda ise açıkça ortaya çıkmayan güç savaşları yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evinizdeki hareket, gürültü ve yoğunluk devam edecek. Hatta bu senenin çoğunluğu evde tamirat, taşınma veya başka bir mülkle ilgili çalışmakla geçecek. Bu hafta evle bağlantılı para işleri hakkında görüşebilirsiniz. Eve ait bir kontrat çok yüksek rakamlar içermeyecek ama uzun vadeli olacak. Ayrıca sürpriz bir para gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzdaki ay tutulmasında siz öne çıktınız belki ama normalde senenin bu zamanında partnerinizin dediği olur. Partnerinizle aranızdaki iletişim çok yoğun görünüyor. Haberler gelecek, sürprizler olacak! Karşı tarafla pek çok görüşme yapabilirsiniz. Eve ait konular veya babanız ise baskı oluşturabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Para konularında sıkıntılı olabilirsiniz. Bu süreç 2016’nın büyük bölümünde devam edecek ama siz fakirleşmeyecek, zaten iyi olan para idaresi becerinizi daha da geliştireceksiniz. İşlerle ilgili pek çok görüşme yapabilir hatta bunun için bir iş seyahatine çıkabilirsiniz. Spor klübüne üye olmanız, diyete başlamanız da mümkün.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANLISI)

Ateş gibisiniz, enerjiniz yüksek ve sizi bir yerde tutmak pek kolay değil! Bu harekete ihtiyacınız vardı zira burcunuzdaki Satürn sizi yavaşlatıyordu. Kendinizi anlatma ve duygularınızı dile getirme fırsatı bulacaksınız. Sanat gibi yaratıcı alanlar size yardımcı olacak. Sevgiliniz veya çocuğunuzla pek çok konuşma yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eviniz veya başka bir mülk hakkında pek çok konuşma yapabilirsiniz. Mimar ve usta gibi evle bağlantılı kişilerle görüşeceksiniz. Ya da babanızla konuşmanız gereken meseleler olacak. Tüm bunlar için kısa bir seyahat bile gündeme gelebilir. Eve ait meselelerde beklenmedik gelişmeler olabilir ve siz de ani kararlar verebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sosyal hayatınız eskisinden çok daha canlı. Tüm bu sosyalliğin içinde bu hafta seyahate çıkabilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir. Arkadaşlarınızla hafta sonu gezilerine çıkabilir ve uzun zaman yolda vakit geçirebilirsiniz. Yakın akrabalardan sürpriz haberler gelebilir ve beklemediğiniz bir sözleşme gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki Venüs’ün cazibesiyle aşkı kendinize mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Kendinize çeki düzen vermek ve yenilikler yapmak için iyi bir zamandasınız. Diğer yanda parayla ilgili pek çok konuşma ve yazışma yapmanız gerekebilir. Sosyal hayatınız para yüzünden kısıtlanabilir ve ayrıca sürpriz bir haber gelebilir.