Korku filmi: Başkan, Vahid ve diğerleri

Trabzonspor taraftarı bir korku filmi izliyor. Süresi belli değil ama sonu acıklı olmasın diye dua ediyor. 250 trilyonluk borcun üzerine 100 trilyon daha borç yapılarak kurulduğu iddia edilen "Efsane Takım" 5 haftada yalnız 2 gol atınca Trabzon'da kıyametin küçüğü koptu. Yönetici Yakup Aslan fırsat bu fırsattır diyerek önüne gelen mikrofonlara konuşmayı ve demeç vermeyi ihmal etmedi.  "PTT 1. Lig takımı gibiyiz" diyerek sitem etti.

Bir önceki yazımızda "Yol yakınken kovun Vahid'i alın Ersun'u" diye yazı yazınca yerel medyadan ulusal medyaya hafta boyu bu konu yazılıp çizildi. Ama geçen hafta Trabzon'da tartışılan tek konu Ersun Yanal değildi elbet. Şikeye destek verdiği için Trabzon'da tepki gösterilen ve filmi protesto edileceği söylenen Cem Yılmaz'ın filmi Bayram'da gösterime girince seyirci akınına uğradı. Şikeye karşı yapılan eylemlere sahip çıkamayanlar, Cem Yılmaz'ın filmine tepki mi gösterecekti. Alın patlamış mısırları, gidin, yiyin, için ve izleyin diyorum sadece.

Bu arada kupayı getiremeyen, Aziz Y.'a azarlanmanın dışında elinden de başka bir şey gelmeyen Trabzonspor'un mevcut Başkanının, Vahid  Hoca'ya gelen tepkilerin bir müddet sonra kendisine yöneleceğini anlayınca yeniden eski defterleri açmaya çalışması beyhude bir davranış. Taraftar, bunun bir illüzyon olduğunu artık anlamış durumda.

Rizespor'a 900 bin Euroya önerilen Waris'e 6 milyon Euro verilmesi Trabzon'da uzun zaman konuşulacak bir iddia olarak ortadayken daha ligin 5. haftasında her üç oyuncudan birinin sakatlanması ve sakatlık sürelerinin çok uzaması, saha zeminin bozukluğu, Belkalem ve Medjani fiyaskoları, sakat Cardozo, formsuz Fatih ile ligin uzak ara en kötü futbolunu Trabzonspor oynuyor. Taraftar ise keyif vermeyen bu futbolu izleyip kabus görmek istemiyor.

Trabzonspor Başkanı, "Bizi 2.5 seneliğine seçtiler" diyerek iptal edilen kongre kararını Yargıtay'a taşıyanın kendisi olduğunu unutturuyor. O zaman mahkeme kararlarına direnen Aziz.Y'a kızmana gerek yok demezler mi adama!

 Kongre çanları çalarken sandığı delegenin önünden kaçırmanın kimseye bir faydası yok. Tüpten çıkan macun artık geri sokulamaz.