KÖTÜLÜĞÜN MERKEZİ İNGİLİZ DERİN DEVLETİ-3 Dünyada İngiliz’in işgal etmediği sadece 22 devlet var!

İngiltere tarihte 22 ülke dışında bütün dünyayı işgal etmiş. İşgal ettiği ülkeler, Tanzanya'dan Avustralya'ya kadar bütün bu ülkeler bugün İngiliz Milletler Topluluğunun üyesidir. Bunların bazılarında seçim yapılıyor; seçilmiş yöneticiler sözüm ona ülkeyi yönetiyor ancak bunların tepesine Londra'dan hala bir Genel Vali atanıyor. 

İngiltere'nin işgal ettiği topraklar dünyanın yüzde 90'ınıdır. Kraliçe bu ülkelerin de kraliçesidir ve Genel Valiyi emekli eski siyasiler ya da diğer seçkin kişiler arasından o atar. Özetle İngiltere hala bu ülkelerde ciddi bir biçimde söz sahibidir. Bildiğiniz gibi ABD de eski bir İngiliz sömürgesidir. 

Sadece 150 yıl önce İngilizin kışkırttığı bir iç savaşta bir milyon Amerikalı, kardeş kurşunuyla can vermiş. Ülkenin bütün alt yapısı yok olmuş. ABD, salt İngiltere'yi kurtarmak için İkinci Dünya Savaşı'na girmiş. 

Afganistan ve Irak işgallerinin, İran-Irak savaşının, İran devriminin, Kızıl Hilal tasarımının, Ortadoğu'nun parçalanmasının, Medeniyetler Çatışmasının vb fikir babası İngiliz Bernard Lewis, MI6'in en önemli görevlilerinden biridir. Derken 1974'de Amerika'ya göç eden Lewis, ABD Başkanlarının Ortadoğu konusunda baş danışmanlığını yapar ve neoconların, bir başka deyimle yeni faşistlerin eğitmenidir!

Sömürgecilik ve köleliğin merkezi de İngiliz derin devletidir. Çin, Hindistan, Endonezya ve Malezya yüz yıllar boyu İngilizin boyunduruğunda kalmış. Çin'i afyona alıştıran Hindistan'ı açlıkla terbiye eden, Doğu Hindistan Şirketi'yle Güneydoğu Asya'yı şiddete boğan gene İngiliz Derin Devletidir. 

Bugün İngiltere'nin Hindistan'da yaptığı soykırım pek hatırlanmaz. Bundan 150 yıl önce 330 milyonu açlıkla yüz yüze bırakan İngiliz Derin Devleti, bir milyona yakın Hintlinin ölümüne neden olmuştu. 

Bugünkü radikal terörizmin kurucularının büyük bir bölümü El Ezher Üniversitesinde eğitim görmüştür. Bu üniversiteyi kuran, Mısır sömürge valisi, Anglosakson ırkçısı ve evrimci Lord Cromer'dir. Bu üniversite İslam dünyasında toplumsal Darvinizm'in merkezi olmuştur. 

Usama Bin Ladin, Cezayir'i kana bulatan GIA kadroları hep İngiltere'de eğitim görmüş. DEAŞ, El Kaide, Boko Haram, Eş Şabab, FETÖ, PKK, PYD,  Hizbullah, Asala, THKP-C, Kızıl Tugaylar, Polpot benzeri terör örgütleri İngiliz Derin Devleti'nin askerleri konumundadır. Kısacası son 300 yıl İngiliz derin devletince kan ve gözyaşına bulanmıştır. Kendi ülkesinin insanlarıyla birlikte milyonlarca insan bu vahşi katiller yüzünden can vermiştir. Eğer İngiliz Derin Devleti'ni mercek altına almazsak bundan böyle neler yapacağını kestiremeyiz. O zaman da Şeytan'ın Satranç Tahtasında Şah ve Mat oluruz!!