Kova burcunda sürprizli dolunay

Uykularımız bölünebilir zira bu haftanın parlak dolunayı gecelerimizi aydınlatacak. 18 Ağustos’ta Kova burcunda oluşan bu dolunayın enerjisiyle daha önce başladığımız işleri tamamlayıp, sonuçlandırabileceğiz. Aynı zamanda hayatımızı kolaylaştıran sürprizler ve son dakika gelişmeleri de olacak. Sürpriz gezegeni Uranüs bu defa dolunaya uyumlu ve destekleyici açılar yapıyor. Uranüs devrede olduğunda beklediğimiz değil de, hiç aklımıza gelmeyen bir şey olabilir.

18 Ağustos doğumlu Aslanlar ile 15 Şubat doğumlu Kovalar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar sadece bu hafta değil, tüm bir sene boyunca önemli meseleleri tamamlayıp sonuç alabilirler. 14 Nisan doğumlu Koçlar, 16 Mayıs doğumlu İkizler ile 19 Ekim doğumlu Teraziler de dolunayın yüksek enerjisinden yararlanacak ve hızlı gelişmeler yaşayacak olanlar. 14 Nisan doğumlu Koçlar özgün, modern ve kimsenin aklına gelmeyen dâhice fikir ve yaklaşımlarla çok başarılı olabilirler.  Diğer yanda aşk gezegeni Venüs ile mucizelerin gezegeni Pluto arasındaki hoş bir etkileşim var. Bu da, Başak ve Oğlakların aşk hayatında ve parasal koşullarında imkânsız gibi görünen zorlukların aşılmasına ve olumlu yönde büyük değişimlere yardımcı olabilir. Bu müthiş enerji en çok 8 Eylül doğumlu Başaklar ile 6 Ocak doğumlu Oğlaklara iyilikler getirecek. Alçakgönüllü Başakların istemeyi öğrenmeleri gerekiyor, gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan HAFTANIN ŞANSLISI

Aşk hayatınız ve arkadaşlarla ilgili hoş sürprizler olabilir. Parti ya da düğün, yardım balosu, ticaret fuarı gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Dolunayın ışığı yıldız haritanızın en kalabalık bölgesini aydınlatacak. Ya da bir arkadaşınız veya dernek, kulüp gibi toplulukla ilgili bir önemli bir gelişme olabilir. Modernleşme, gençleşme, geleneksel kalıplardan uzaklaşıp zincirleri kırma eğiliminde olacaksınız.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Romantik ve kendinizi iyi ifade edebildiğiniz bir dönemdesiniz ama dolunayla beraber işlere odaklanmanız gerekecek. Tüm haftayı etkisi altına alan dolunayın enerjisi yıldız haritanızın kariyer, statü, ve de anneliği yöneten bölgesine enerji verdiğinden, önemli gelişmeler bir anda ortaya çıkabilir ve önceki çabalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Kariyer yerine eve ait bir meselenin hızla sonuçlanması da mümkün.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Evinizi güzelleştirebilir ve aynı zamanda ev veya başka bir mülkten para kazanabilirsiniz. Dolunayın enerjisi ise macera duygunuzu harekete geçirecek ve ufuklarınızı genişletmek isteyeceksiniz. Seyahat programları yapabilir, yabancılarla bağlantı kurabilir veya üniversiteye geri dönmek için girişimde bulunabilirsiniz. İnternet ve yayıncılıkla bağlantılı bir mesele sonuçlanabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu hafta önemli bir para meseleniz sonuçlanabilir. Büyük bir ödeme yapabilirsiniz. Kredi, borç, hisse, komisyon, telif, nafaka, miras, vergi, sigorta gibi bir kaynakla ilgili gelişmeler olabilir. Ya da bir ameliyat veya başka tür tıbbi işlem hakkında karar verebilirsiniz. Kariyeriniz ise sürpriz bir gelişmelere açık! Ani bir gelişme sonucunda tek seferde maaşınız dışında prim veya komisyon bazlı para alabilirsiniz.    

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunayın duygusal titreşimleri yakın ilişkinize odaklanıyor. Bu enerji yeni başlayan değil de, uzun süreli ilişkileri, evlilik ve ayrıca iş ortaklıklarını etkileyecek. İlişkinizin bu zamana kadar olan gidişatına bağlı olarak göreceğiniz şey sizi sevindirebilir veya tam tersi hüzün de verebilir. Evlilik ve ortaklıkla ilgili kararlar verebilirsiniz. Para konularında belirsizlikler var ancak yabancılarla ilgili hoş sürprizler olabilir. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yoğun bir hafta sizi bekliyor. Dolunayın enerjisi işte veya evde bir işi bitirmek için çok çalışmanıza neden olabilir. Daha çok sonuca odaklanacaksınız. İhmal ettiğiniz doktor kontrollerini yaptırabilirsiniz. Bu dolunay ev veya işteki yardımcılarınızla ilgili bir gelişme getirebilir. Veya ev hayvanınıza odaklanabilirsiniz. Maaşınız dışındaki gelir kaynaklarında önemli gelişme olabilir ve sürpriz ve yüklü miktarda para gelebilir  

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim

Dolunayla beraber aşk hayatınız, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar ön plana çıkıyor. Dolunayın titreşimleri sizi duygusallaştıracak ve olaylara tarafsız yaklaşmakta zorlanacaksınız. İlişkinizde, hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilir. Eşiniz ve iş ortağınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılardan da değişik haberler gelebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunayla beraber hayatınızdaki önemli bir meseleye son noktayı koymanız mümkün. Bu son adımı atarsanız, geriye dönüş olmayacaktır. Eve ait konular ve ailevi meseleler gündeme gelecek ve planlarınızı hızla sonuçlandırabileceksiniz. Tamirat, yeni mobilya ve aksesuarlar, taşınma, kiralama, ev satın alma ve satma gibi işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamanız da mümkün.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Size yine yol görünüyor ve kısa bir seyahate çıkacaksınız gibi görünüyor. Bu seyahate aniden karar verebilirsiniz ve bu seyahatte ilgili sürpriz olabilir. Gideceğiniz yerde veya seyahat sırasında aşık olabilir veya ilişkinizde yakınlaşabilirsiniz. Aşk yerine hamilelik veya çocuklarla ilgili bir hızlı gelişmeler yaşamanız da mümkün!  Kardeş, kuzen, dayı, teyze gibi yakın akrabalarla daha sık görüşebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak   

Bu hafta para işleriniz ve eve ait konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemelerinizi yapabilir, alacaklarınızın peşine düşebilir ve istediğiniz büyük bir şeyi satın alabilirsiniz.  Evle bağlantılı bir para meselesini  sonuçlandırabilirsiniz. Diğer yanda seyahat planlarınız veya yoldan beklediğiniz kişilerle ilgili belirsizlikler olabilir. Alternatif olarak eğitim hayatınız ve sınavlarla ilgili net olmayan koşullar olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunayla beraber sizin için önemli bir meseleyi sonuçlandırabilirsiniz. Yakın ilişkilere odaklanabilirsiniz. Spontan bir seyahat veya aniden yoldan gelenler hayatınızı renklendirecek. Eğitim hayatınızda bir sürpriz yaşamanız da mümkün. Para işlerinizde ise çeşitli belirsizlikler yaşayabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Parayla ilgili fedakârlık yaparken istismar edilebilirsiniz.  

BALIK 19 Şubat - 20 Mart HAFTANIN ŞANSSIZI

Dolunay yıldız haritanızın en gizemli bölgesine ışık tutacak ve keşiflerde bulunmanızı sağlayacak. Başkalarının sırlarını öğrenebilir veya kendinizle ilgili yeni keşifler yapabilirsiniz. Sizin bir sırrınızın açığa çıkması da mümkün. . Zararlı bir alışkanlık veya bir fobinizden kurtulmak istiyorsanız, bir uzmandan yardım almaya karar verebilirsiniz. Tek başınıza zaman geçirmek ve düşünmek iyi gelecek.