Kovun Vahid’i şampiyon olun

Yokları oynayan taraftarın önünde oynanan maça neredeyse Legia Varşova 1-0 önde başladı. Michal Kucharczyk’in golünde ofsaytı bozan Bosingwa kadar mor kazaklı kaleci Onur’un da hatası vardı. Kale arkası çekimde Onur’un golü engelleyecek elini son anda geri çekmesini garipsedik.

Golden sonra Vahid Hoca maç sonunda kabahati yükleyeceği kişiyi bulmanın rahatlığı ile Hakem Viktor Kassai’ye isyan etti.

Ekici ve Bosingwa’nın kaleyi yokladığı pozisyonların ardından Waris’in gollük kafa şutu az farkla auta çıktı. İlk yarının sonuna doğru Musa Nizam’a yapılan faul sonrası beklenen oldu ve Vahid Hoca bu sene çokça zaman geçirdiği ve gidişata bakılırsa epey daha zaman geçireceği tribündeki yerini aldı.

İlk yarının en kötüsü sezon başından beri bu takımın oyuncuları olmadığını söylediğim Belkalem, Fatih Atik ve Medjani olurken goldeki kademe hatası dışında Avraam ile Bosingwa oldu. Bosingwa ilk yarının en iyilerindendi. Cardozo ise ilk yarıda adeta yokları oynadı.

62. dakikada sakatlanan Onur’un yerine Fatih oyuna girerken kaptanlık pazubantını Bosingwa’nın taktı. Doğrusu, Onur olmasa kaptanlık Bosingwa’nın hakkı diye düşünenlerdenim.

65. dakikadan sonra baskılar artsa da Ekici, Musa, Sefa , Cardozo ve Yatabare, ile yakalanan yüzde yüzlük gol pozisyonlarından sonuç çıkmadı. Israrla gol arayan Trabzonspor, oyunun son 15 dakikasında Yatabare’yi de oyuna aldı. Kazansa gruptan çıkmayı garantileyecek Trabzonspor, bu fırsatı cömertçe reddetti. Bugün ebediyete uğurlanan Trabzonspor’un Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy’un gözü sahadaki oyuncuların üzerlerindeydi ama toplama takımın da o bilinçle oynamasını 90 dakika boyunca nafile yere bekledik.

Son sözümüz de her dediğimize kulak veren yönetime! Koltuğu kaybetmemek, seçime gitmemek için yapmadığınız ve yapmayacağınız şey yok. Ömrünüzü uzatmak istiyorsanız yol yakınken kovun Vahid’i alın Ersun’u. Katıldığı bir televizyon programında 2010-2011’in şampiyonunun Trabzonspor olduğunu söyleyen Ersun, en azından erkek futbolu oynatır Trabzonspor’a. Hem o şampiyon kadronun temellerini de kendisi atmıştı.