Küçük enişte ve sahibi Aydın Doğan’a öneriler...

Sevgili okurlarım biliyorsunuz Tosun Paşa adında komik bir Kemal Sunal filmi vardır. Orada korkakoğlukorkak ve tırsakoğlutırsak bir küçük enişte karakteri dikkat çekiyor. Bu enişte arada numaradan “Tutmayın beni” diyerek kavga etmek için öne atılır ama ortaya atılmadan önce de etrafındakilerin, kendisini sıkı sıkı tutmalarını ve bırakmamalarını tembihler. Çünkü bu sahte kabadayılıkları yapan küçük enişte ödleğin tekidir. 

İşte Aydın Doğan’ın emireri olan bu adam, küçük enişte tiplemesinin ta kendisidir. Zaten boyu da küçük enişte tiplemesiyle aynı. Sahte kabadayıdır bu Yozgatlı küçük enişte. Kendini birilerine tutturup yine “Tutmayın beni” diyerek bana saldırmaya kalkıyor ama yüzüme karşı bunları söylemeye yüreği yetmiyor. Ben, senin gibi yalancı değilim gerçekten korumam yok ama sen, yanında iki koruma ile gezip korumam yok edebiyatı yapan korkak tavuksun.

Tırsak olduğun için de Halim Aydın gibi dolandırdığın adamların üstüne kirli paranla tuttuğun mafyayı salıyorsun. Biliyorsun ki kardeşin ile beraber yaptığını bu soygunculuk ve mafyacılığın bedelini hukuk önünde ödeyeceksin. Çünkü Türk Ceza Kanunu bunu emrediyor. Halim Aydın’ın bana verdiği röportaj bu gazetede yayınlandığı an geri dönülmez hukuksal süreç başlayacak. İşte o yüzden tüm paniğin ve ruh hastası davranışların. İstediğin manipülasyonu yap, istediğin kadar savcılarımızı ve hakimlerimizi tehdit et, sonuç değişmeyecek. Bu ülkenin cesur hukukçuları senin kirli sicilini, benimse tertemiz geçmişimi iyi biliyor. Hukuksuzluk benim kitabımda olmadığı için savcılarımız hukukun emrettiği takipsizlik kararlarını veriyor diye deliriyorsun. Seninle ortak olan Fethullahçı çeteci savcıların ve hakimlerin artık işi bitti bu ülkede. İster solcu ister Atatürkçü ister muhafazakar ister ülkücü olsun bu ülkenin gerçek hukukçusu olan savcı ve hakimler senin gibi illegal çakallardan korkmazlar. Hukuktan kaçamayacaksın. O yüzden çıldırıyorsun...

Senin klavyede aslan ve gerçek hayatta ürkek bir kedi olduğunu herkes biliyor ve söylüyor. En başta patronun Aydın Doğan senin gerçek hayatta ürkek ve ödlek biri olduğunu bu devleti yönetenlerin yanında anlatıyor. Köşenden ötmeyi biliyorsun küçük enişte. Gel istediğin yerde istediğin masada karşı karşıya medenice oturacağız ve delikanlıysan sen bana bunları yüzüme söyleyeceksin. Ben de senin yüzüne; işlediğin tüm suçları, PKK’yı nasıl desteklediğini ve ahlaksızlıklarını tek tek söyleyeceğim. İstersen tüm sizin tarafın basınını da çağır ve bizim taraftan kimse olmasın. Yetiyor mu yüreğin bu medeni hesaplaşmaya? Yetmez. Gerçek kimliği itibariyle sen özgüvensiz, ezik ve acınası bir tipsin.

Bu arada küçük enişte emirerinin sahibi Aydın Doğan’a da birkaç sözüm var... Daha evvel tüm siyasetçileri istediğin gibi korkutmuş ve sindirmiş olabilirsin ama Recep Tayyip Erdoğan’a bu iğrençlikleri yapamazsın. Zaten sana dün cevabını yapıştırdı. Aynı şekilde bundan evvelki tüm medya patronlarını ve yöneticilerini kumpaslarınla kendine kul köle etmiş olabilirsin fakat Ethem ve Murat Sancak ile Cemal Kalyoncu ve Serhat Albayrak’a bu kumpasları yapamazsın. Bu dört adam senin hinoğluhin tüm numaralarını iyi bilen cesur adamlardır. Bu dört adam mangal gibi yüreği olan ve senin nasıl biri olduğunu çok iyi bilen dört adamdır. Sakın bu dört adam gibi adamı kendine kul köle ettiğin, Akif Beki’yi de yöneten gazeteci ve avanesi gibilerden zannetme. Her satırında hinlik olan o meşhur mektuplarınla helva gibi yumuşatacağın medya patronlarından ve yöneticilerinden değil bu dört adam.

Bu dört adam asla sana ve Fethullahçı teröristlere boyun eğmezler ve uzlaşmazlar. Bu dört adam hiçbir hal ve şart içinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ve Devletimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı satmazlar. Senin ekmeğine yağ süren sözde uzlaşma kampanyası tuzaklarına akılsızca düşmez bu adamlar. Bu adamları tongaya getiremezsin, başkalarını getirdiğin gibi.

Bunu iyi bilesin...