Kukla adam!

Şampiyonlar Ligi’nde Dortmund’dan 4 yemişsin, ligde Başakşehir’den 4 yemişsin, moraller dibe demir atmış... 7 farklı adamla bu maça çıkmanın mantığı nedir sayın Prandelli? Bu nasıl teknik adamlık, kime teslim ettiniz G.Saray’ımı yazıklar olsun!  Aylardır takımla idman yapmayan Sabri’yi 3 gün antrenmanla ilk onbirde oynatmanın tek bir mantığı vardır; o da teknik direktörlük adına faciadır.

Prandelli’nin artık Galatasaray’da işi ve misyonu bitmiştir. Ancak bunu göremeyenlerin göreve gelmesi de acı bir gerçektir. Sneijder’in ilk on birde yer almaması için ne düşünülmüştür, neye istinaden oynatılmamıştır? Bunlar hep muamma. G.Saray takımı aylardır oynamayan Sabri’nin kestiği ortaya kalmışsa vay haline. Sıradan bir takıma dönüşen Galatasaray’ın bu oyununa herkes diklenir ve maçlara kazanmak için çıkar.

İlk yarıda kimi sayayım ne Selçuk var, ne Burak, zaten Hamit aylardır yok. Emre Çolak, o da haftalardır yok. Yekta bal yapmaz arı, Olcan desen Trabzon’daki günlerini mumla arıyoruz.

Oldum olası şu stoper Semih’in oyununu beğenemedim gitti. Zaten Adem Büyük’ün atttığı golde sağolsun Muslera-Semih paslaşması (!) uzaklaştırılamayan top ve Adem Büyük’e atılan ara pasıyla, çizgide yakalanan defans ve gelen gol vardı.

İkinci yarıda Burak 1-1 eşitliği sağlasa da, golün ofsayt olduğu tartışma götürür bence. Umut ve Sneijder’ın oyuna dahil olması Galatasaray’da hücum gücünü artırdı. İyi de neden maça bu oyuncularla başlamadın diye adama sormazlar mı kardeşim...Nitekim Umut’un son dakika golüyle maç kazanıldı ama alınan 3 puan gerçeklerin üstünü örtmemeli..

Prandelli ile devam etmek bundan sonrası için tam bir faciadır. Kukla bir teknik adamla devam etmek daha da kötüdür. Bu yönetim şekli herşeyi yönetmeniz anlamına gelir ki, futbolu teknik ve taktik anlamda yönetmek haddiniz değildir.