Kulübe yeni fotoğraf lazım

Mutlu musunuz Aziz Yıldırım bey!.. Yapmış olduğunuz fahiş fiyatlı transferlerle olağanüstü büyük ses verdiniz. Ama sezonun içine baktığımızda beklenen düzeydeki futbol ve sonuçları Fenerbahçe’de göremedik. Herkesin sezon öncesi tek düşüncesi “Fenerbahçe bu kadroyla 8-10 puan fark atarak şampiyon olur” şeklindeydi.

Ama hiç de öyle olmadı. Çünkü beklentiye cevap veremeyen star oyuncular, öylesine kötü bir sezon geçirdi ki, Fenerbahçe’nin tüm umutları kırıdı.

Terraneo’yla sezon başlangıcı yaptın, sezon bitmeden de görevine son verdin. Pereira’yı niye tuttun o zaman? Sezonun başından sonuna kadar kadroyu bu kadar sağlı sollu çekiştiren, sağlıklı bir 11’i sahaya çıkartamayan Pereira’dan ne bekledin de ne oldu? Sen uyanık adamsın. Gördün ki işler iyi gitmiyor, Terano’yla birlikte Pereira’yı da yollasaydın ya! Bu kadronun teknik direktöre ihtiyacı yok. Kendilerince sahaya çıksalar bu kadar top oynar, bu kadar kazanır ve kaybederlerdi.

Garibim İsmail Kartal, geçen sezon bütün imkansızlıklara rağmen bu takımı ikinci yaptı. Onun görevine son verdin. Sonra 70 milyon euro civarında transfer ücreti ödedin. Sonuç ise koskoca bir hüsran oldu.

Ben senin yerinde olsam şapkamı önüme koyar, “Acaba bu iş buraya kadar mı?” deyip başkanlığı bile bırakmayı düşünürüm. Çünkü bu kulübe yeni fotoğraflar lazım.  Tamam iyi bir basket takımı kurdun, şampiyon oldun. Amatör şubeler de iyi kötü fena değil. Onlarla övünmek için başkan olmaya devam edeceksen “Yolun açık olsun” derim. Ama futbol takımı bütün Fenerbahçeliler’in güvendiği dağlara kar yağdırdı. Yazık günah, bu taraftar grubu seni ne kadar seviyorsa, o kadar da içten içe kızdığını zannediyorum. Fenerbahçe beklentilere cevap veremeyerek ligi sonuçlandırırken, Türkiye Kupası ne olur, o da bilinmezlerde. Kısacası bükemediğin bileği öpeceksin, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu da kutlamak zorunda kalacaksın.