Kumanda kimde?

Pazar gününün reyting tablosu son derece ilginç geldi bana.TRT Çocuk tam 17 programını listeye sokmuş. Özel televizyonlara baktım hemen ardından. Show Tv’nin sadece 7, Star Tv’nin sadece 10 programı ilk 100’e girebilmiş. Yani gündüz saatlerinde kumanda çocukların elinde.

Pedagoglar çocukların televizyon seyretme süresine dikkat edilmesi gerektiğini söylüyorlar ama hiç değilse çocuklar büyüklerin seyrettiği dizi ve klipleri seyretmiyorlar. 

Baby Tv, diğer Fox kanallarıyla birlikte Digiturk’ten ayrılıp D-Smart’a geçtiğinde, en önemli kaybın aslında bebek kanalı olduğunu yazmıştım. Türkiye’de çocuklar için kanal sayısı fazla ama bebekler için iki kanaldan bahsetmek mümkün.

Biri Baby Tv diğeri de Baby First.İşin ilginç yanı Çek Cumhuriyeti’nin bile kendi hazırladığı bir bebek kanalı var, sanırım bizde de bu boşluğu dolduracak adımlar atılmasına ihtiyaç var...

Hazır olun...

Kaseti çıkan şarkıcıların program program dolaşmasına alışmıştık. Şimdi buna bir de filmi vizyona girenler eklendi.Bu açıdan bakınca Şubat ayı fazlasıyla renkli geçecek. Niye diyeceksiniz, söyleyeyim...

 Şubat başında Eyvah Eyvah’ın yeni filmi vizyona girecek.Ay sonuna doğru da Recep İvedik 3’ü izleyeceğiz. Bu demek oluyor ki Şubat Ayı’nda ekranlarda Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ı sık sık göreceğiz. Yaptıkları ayıp mı elbette değil ama insan belirli yüzleri sadece tanıtım dönemlerinde değil daha sık ekranda görmek istiyor...

Tatar Ramazan bitiyor...

Tatar Ramazan 26. bölümde final yapma kararı almış.Kötü dizi değildi aslında hatta şansızlıktan bile söz edilebilir zira pazar akşamları zor akşamlar. 

Bir grup seyirci Acun Ilıcalı bir grup seyirci futbol programlarında dolaşıyor. Türkiye’de reyting kurbanı olan her dizinin kötü ya da tutan her dizinin iyi olduğunu söylemek kolaycılık olur.

Özenli bir çalışmaydı Tatar

Ramazan, kadrosu da iyiydi, görüntüler tüm dizilerde olduğu gibi ilk bölümlerde daha iyi sonra biraz geriye gitmişti.

İyi hatırlanacak

dizilerden biriydi demekten başka yapacak bir şey yok...