“Kur’an okuyana hapis veriliyor”

Amerikalı Hodja’nın fetvalarıyla istikamet alan gazetenin dünkü manşeti dai’lerin geldiği hazin durumu açıkça ifşa ediyor. 

Bu millet 1000 yıldır İslam’ın sancaktarlığını yapmıştı. Son 100 yıla yakın bir süredir inancından ve değerlerinden dolayı inim inim inletilmiş, öz yurdunda parya haline getirilmişti.

Hal böyleyken,

Son 12 yıldır bütün bu feci gidişatın tamamen durdurulduğu, baskı ortamının kaldırıldığı, her kesimin inancını istediği gibi özgürce yaşar hale geldiği, izzetin her geçen gün arttığı bir ortam da ve devirde, cemaat aidiyetiyle tanınan gazetenin;

“Kur’an Okuyana 3 Yıl Hapis” başlığı atması çok mandar..!

BUGÜN gazetesinin o manşet altında kullandığı Kur’an okuyan başörtülü kızların görüntüsü ve “Kur’an okuyana hapis cezası” haberi ile yapılmak istenen tam bir iman hırsızlığı.

Sanki Kur’an okumaya bir müdahale varmış gibi göstermek.

En hafif şekliyle insanları Hz. Kur’an la kandırma alçaklığı...

Bir yandan “Euzü billahi mine’ş-şeytani ve ‘s- siyase” sözü kullanılarak Müslümanları siyasetten uzak tutup masonik zihniyetlere meydan bıraktığı, öte yandan da siyasetten çekmeyi başardıklarını cemaate bağlayıp sömürme ve o sömürmeyle semirip gizlice ve haince ülke siyasetine müdahale ederek milli iradeye karşı yapılan ihanet de olduğu gibi.

Değerleri millete ihanette pişkince kullanma girişimi.

Durum çok vahim gerçekten.  İslam, ilahi dinlerin en sonuncusu ve kemale ermiş olanı.

Ve inanıyoruz ki kıyamete kadar da başka bir din gelmeyecek. Her türlü araz ve rahatsızlıkta müracaat edilecek tek ve son reçete. Rab tarafından korunan din İslam.

 İslam’a ve yazılı metni Kurân-ı Kerim’e tabi olup da bilahare yoldan çıkan insan ve toplulukların iflahı çok zor.

Öteki dinlere mensup olup dağıtanlar için bu kadar ümitsiz konuşulamaz. Çünkü gidecekleri bir kapı var..!

O inanışların dindarları mükemmel olan İslam’ı keşf etti mi işi kolay, anlayıp tabi oldu mu ve yaşamaya başladı mı paçayı hemen kurtarır, problem kalmaz.

Ama İslam gibi iki cihan saadeti sunan bir hayat kaynağına ve gerçekliğe tabi olduktan sonra, çeşitli sebeplerden dolayı, istikameti bozulan Müslüman için aynı şeyi söylemek çok zor.

Gidecek bir kapı yok..!

Ötekinin kafası karıştı mı, zaten bozuk olanı kaybeder ama fesada uğramış Müslüman hem dünya hem de ahiretini.

Başörtü ve imani değerlere baskı yapmak amacıyla aldıkları kararlar dolayısıyla 28 Şubat’ çılara,  kararların neticesi kötü çıkarsa 1, iyi çıkarsa 2 sevap alırlar diye iltifat edip bir nevi fetva veren zavallı kafaların şimdiki halleri gerçekten çok hazin.

Ülkede Kur’an okumanın resmen yasaklandığı dönemlerde çıt çıkarmayıp, aksine yasakçılara kur yapıp,

Neredeyse her okulda resmen bir Kur’an kursu açıldığı bir devirde “Kur’an okuyana hapis veriliyor” tantanası yapanlar, vay halinize...