Kurt puslu havayı sever

Bu hafta Yay burcunun yeniayı doğuyor ama Neptün’ün sert açısı ortamı bulandıracak ve net görüşe engel olacak. Neptün’ün sisi gerçeklerin üzerini kapatacak ve bastığımız yeri göremeyeceğiz. 29 Kasım Salı günü Yay burcunda doğan yeniay yeni başlangıçları destekliyor ama kaygan bir zeminde. Çok iyi araştırmak, gördüğümüz ve duyduğumuz her şeye inanmamak gerekecek. 29 Kasım doğumlu Yaylar, 26 Şubat doğumlu Balıklar, 30 Ağustos doğumlu Başaklar, 28 Mayıs doğumlu İkizler ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu yeniaydan yararlanacak ama yeniayın yanıltıcı ve bir anlamda kaypak enerjisini idare etmek için uğraşacaklar.  Yeniayla aynı günde bambaşka bir etkileşimden dolayı tatsız bir sürpriz de ortaya çıkabilir. Özellikle aşkta ve para konularında 11 Ocak doğumlu Oğlaklar, 10 Nisan doğumlu Koçlar, 14 Ekim doğumlu Teraziler ile 13 Temmuz doğumlu Yengeçler etkilenebilirler. Dayanıklılık ve büyük güç isteyen zor işlere, “deli cesaretiyle” yaklaşabilir ve uzun vadeli sonuçlar alabiliriz.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Zaman zaman kaygılanabilir ve içinizdeki bazı endişeleri, önsezi gibi algılama eğiliminde olabilirsiniz. Ufuklarınızı açmak ve günlük rutinden çıkmak için seyahat ya da kurs ve seminerler iyi gelecek. Farklı kültürden insanlarla bir araya gelebilir. Üniversiteye geri dönme veya yurt dışı seyahati için vize, pasaport işlemleriyle uğraşabilirsiniz. İnternet sitesi kurabilir, blog ve sosyal medyada aktifleşebilirsiniz. 

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Kredi kartları, faturalar, hisse, vergi, sigorta, tazminat gibi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Para işlerinde iyisinizdir; başkalarını karıştırmadan ve başında bulunarak para işlerinizi halledin. İşinizde başarılı olacak ve de rakamlar pek yüksek olmasa bile prim, komisyon gibi maaş dışı kazanç elde edebileceksiniz.    

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Yeniayla beraber ortaklıklar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Kariyer hedeflerinizde kararsız kalabilir veya otorite konumundaki kişinin durumundaki belirsizlikler yüzünden plan yapamaz hale gelebilirsiniz. Yakın ilişkinizde evlenme veya birlikte yaşama gibi sizi temsil edecek kişilerle çalışma planları yapabilirsiniz. Ancak kariyer planlarınızla, partneriniz veya annenizle, partneriniz çakışabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Yeni bir proje, müşteri veya görev için uygun koşulları bulacaksınız. Evde veya işte yardımcı arayışınız olabilir. Ancak yurt dışı bağlantılı işlerde ve yabancılarla bağlantılı, net olmayan ve yanıltıcı durumlar var. Diğer yanda oturduğunuz ev veya başka bir mülkle ilgili para işleri yolunda gidecek. Ev için gereken parayı bulacak veya evden para kazanacaksınız.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

Ortak gelir kaynaklarıyla ilgili önemli kararlar vermek için iyi bir zamanda değilsiniz. Sevgiliniz ve çocuklar hata yapabilir ve istemeden de olsa sizi yanıltabilirler. Diğer yanda hem yeni başlayan, hem de uzun süreli ilişkilerde uzun vadeli adımlar atabilir. Seyahat açısından şanslı bir yıl geçireceksiniz ve partneriniz motive edecek. Ayrıca kazançlı bir anlaşma gündeme gelebilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Ev veya anne babanıza ait konulardaki planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Taşınma, ev satma, satın alma, kiralama veya yaşlı ebeveyninizin bakımıyla ilgili yapmanız gereken işleri yapabilirsiniz. İş ortağınız, emlakçı, ajans, avukat gibi kişileri doğru anladığınızdan emin olmalısınız. Elinizdeki proje, görev veya müşteri sayesinde elinize para geçebilir hatta aylık gelirinizi artırabilirsiniz.

HAFTANIN ŞANSSIZI - TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

İş yerinizde veya evde çalışanlara dikkat zira yanıltıcı koşullar var. Neyse ki, burcunuzdaki uğurlu Jüpiter’in koruması altındasınız. Seyahat ve eğitimle ilgili fırsatlar bulacaksınız. Ancak yola çıkacaksanız yağmur, kar, sis ve kaygan zemine hazırlıklı olmalısınız. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda ise çok şanslısınız! Yeni bir ilişki başlayabilir ve ileriye dönük sözler verilebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Maaşınızı artırmak, ilave gelir kaynakları bulmak, bütçenizi düzenlemek veya uzun zamandır arzuladığınız büyük bir şeyi satın almak için harekete geçebilirsiniz. Diğer yanda evdeki aktivite devam edecek ve perde arkasından yardım alacaksınız. Taşınma, yeni mobilya ve aksesuar almak gibi işlerle uğraşabilirsiniz.

HAFTANIN ŞANSLISI - YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Burcunuzda senede bir kez oluşan yeniayınız Salı günü doğuyor. Sihirli lambaldaki cin gibi ne dilerseniz dileyebilirsiniz! Yeniayın enerjisi, yeni başlangıç ve girişimlerinizi on gün boyunca destekleyecek. Yakın akrabalar ve arkadaşlarla güç birliği yapabilirsiniz. Özellikle ailyle ilgili meseleler göründüğü gibi olmayabilir.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Siz pratik bir toprak burcusunuzdur ve elle tutulan somut işleri ve net olmayı seversiniz. Ancak Neptün’ün sis etkisi düşüncelerinizi bulanıklaştırabilir ve sizi geçici olarak kararsız biri yapabilir. Kariyerinizde ise büyük fırsatlar yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalarınız artmış olabilir ama gelirinizi de artırabileceksiniz. Perde arkasındaki gizli  destekçiniz para kazanmanıza yardımcı olacak.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Para evinizdeki Neptün’ün sert etkisinden dolayı dolandırıcılık ve hırsızlıklara karşı tedbirli olmalısınız. Tüm para işlerinde siz de hazır bulunun ve kimseye vekalet vermeyin, rakamları kontrol edin. Diğer yanda uluslar arası işler, seyahat, yüksek öğrenim ve medya-yayıncılık alanlarında veya bir zor mahkeme davasında büyük bir başarı kazanabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Kendi gerçeğinizi yaratacak ve durumları görmek istediğiniz gibi görme eğiliminde olacaksınız. İş ya da kariyer değiştirmeyi düşünüyorsunuzdur ama sizden kaynaklanan kararsızlıklar ve gerçekleri görememenizden dolayı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Perde arkasından gizli hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz ve gizli çabalarınızın sonucunda elinize tek seferde yüklü para geçebilir.