Kuzuların sessizliği, katil sürüsünün kalleşliği!

Daha önce bu köşede yazdım: Türkiye’nin dört düşmanı var. FETÖ, PKK, DAEŞ ve Hürriyet ile Cumhuriyet’in içinde olduğu eski Türkiye kalıntıları. Bu dört unsur Türkiye’yi bir terör ortamına sokmak için ellerinden gelen azami gayreti gösteriyorlar. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığından gözleri öylesine dönmüş ki, yakında kendilerini canlı bomba yapacaklar. 

Temmuz ayından beri PKK terör örgütü var gücüyle milli birliği ve bütünlüğü bozmak için her şeyi yapıyor. Kandil bir yandan askerimizi, polisimizi şehit ederken bir yandan da HDP’yi ve medyanın bir kısmını yönetiyor. Dün Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak bir terör saldırısına maruz kaldı. Aracına 22 kurşun isabet etti. Korunaklı bir araba olmasa bugün Murat Bey hayatta olmayacaktı.

24 Temmuz’da gazetemiz Star’ın bahçesine bomba atılmıştı. O günden beri terör örgütlerinin hedefinde grubumuz var. Niye mi? Çünkü Star, 24 TV, Akşam, Güneş ve 360 yukarıda bahsettiğim dört örgütle kıyasıya mücadele ediyor. Ölümüne ülkesini ve vatanını savunuyor. Ve bizim grubumuz yaptığı haber ve programlarla ses getiriyor. Dörtlü örgütte nasıl bir panik yaşattığını hep birlikte görüyoruz.

Zaten dün saldırı olduktan sonra yapılan yayınlara bakınca bu ülkedeki alçak ve hain sayısının ne kadar fazla olduğunu bir kez daha gördük. Meczubun biri dün aynen şöyle yazmış: “Sürekli kurşun geçirmez yerlere ateş açmak. Dolmabahçe polis noktaları. Emniyet binası. Ethem Sancak’ın oğlunun arabası.” Meczup, daha Murat Sancak’ın kim olduğunu bilmiyor. Aydın Doğan’ın yargıdaki işlerini takip etmesiyle meşhur Taha Akyol’un kafayı yemiş oğlu PKK’yı aklamaya çalışıyor. 4-5 sene önce FETÖ de PKK’ya karşı böyle davranıyormuş. Bunların hepsinin tımarhaneye kapatılması lazım.

Akılla düşünmeyi unutunca her türlü saçmalık uydurulabiliyor. Geçen sefer gazetemize yapılan saldırıyı kendileri yapmıştır dediler. Murat Bey’e yapılan saldırıyı da MİT ya da hükümet yaptı demeleri an meselesi. Bu kadar askeri ve polisi şehit eden de hükümet (!) Bu lafları hiç utanmadan, sıkılmadan söylüyorlar.

Türkiye Temmuz ayından itibaren dökülen kanın sorumluları bellidir. Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ gibiler Kandil’in emrinde. Onlara kızamıyorum bile. Bireysel zekaları sıfır. Kandil öl derse ölecekler. Kafalarına göre özerklik ilan edenler, toprak isteyenler de delilik sınırındalar. Öte yandan FETÖ’cüler de dün haberi verirken, “Havuz medyası yöneticisi” diye veriyorlar. Hala utanmadan medyaları üzerinden devletimizi ve vatandaşlarımızı tehdit etmeye, PKK’yı koruyup kollamaya devam ediyorlar. 

Ve şüphesiz Aydın Doğan. Şu an Aydın Doğan’ın elindeki her medya organı PKK bülteni gibi çıkıyor. Ahmet Hakan’dan Şirin Payzın’a herkes PKK’yı aklamak ve paklamakla meşguller. Yani dün Murat Bey’e yapılan saldırıda onların da payı var. Çünkü durduk yere çözüm sürecini bitirip terör faaliyetine başlayan PKK oldu. Buna rağmen PKK’ya toz kondurmadılar. Ağızlarından tek bir eleştiri cümlesi dahi çıkmadı. Siz bugün bu yazıyı okurken Cumhuriyet gazetesi gene PKK’yı manşete taşımayacak ve şehitlerimizin katilleri için saldırgan diyecek.

Türkiye’de artık bıçak kemiğe dayandı gibi bir cümle kurmayacağım. Ama zor ve çetin bir kavgadan geçiyoruz. Teröristlerden ve hamilerinden her şey beklenir. Asla ama asla şaşırmıyorum böyle davranmalarına. Ama bürokrasi ve yargının bazı konularda bu kadar yavaş hareket etmesini anlamak mümkün değil. FETÖ’cü medyaya el konulması için ne bekleniyor, anlamıyorum. Teröristleri öven, PKK yayın bülteni gibi çıkan Doğan medyası ve Cumhuriyet gazetesi için bu ülkede bir yürekli savcı yok mu, merak ediyorum. Demek ki yokmuş arkadaş. Savcı Selim Kiraz şehit edildiğinde harekete geçmeyen yargı ne zaman kılını kıpırdatacak?

Eskiden terör konusunda marjinal unsurlar hariç herkes tek yürek olurdu. Şimdi ana akım medya terör  örgütlerinin hamiliğini yapıyor. Gazeteciler, yazarlar PKK çiçek, böcek örgütüdür diye yazılar yazıyorlar. Yazıklar olsun!

Dünkü saldırı bizleri asla ama asla yıldıramaz. Bu dörtlü terör grubu için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Ethem Bey de, Murat Bey de aynı kararlılıkla harekete edecekler. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.

Ve bu kavgayı biraz zaman alacak olsa da biz kazanacağız. Tek bir FETÖ’cü, PKK’lı, DAEŞ’li, eski Türkiye kalıntıları temizlenene kadar kavga edeceğiz. Niye biz kazanacağız biliyor musunuz? Çünkü haklıyız. Çünkü bu ülkeden ve milletten yanayız. Çünkü biz bu toprakları seviyoruz. Erdoğan düşmanlığından Türkiye batsın diyenlerin içinde zerre vatan sevgisi olmadığını biliyoruz. Onun için FETÖ’cüleri, PKK’yı, DAEŞ’i, eski Türkiye kalıntılarını eze eze yeneceğiz .