Maçı Sadri başkan aldı

Sivasspor avantajını kullanmak adına oyunun ilk bölümünde Trabzonsporlu futbolculara boş saha bırakmamanın gayretindeydi. Bunu da başarı ile tatbik ettiler. Pas yüzdeleri hatlar arasındaki yardımlaşmaları çok olumluydu.

Buna karşılık Trabzonspor Olcan ve Volkan’la klasik açıklı oyunla sonuç almaya çalıştı. Geçerli ve sonuç alınabilecek bir düşünce tarzı. Ama bu sistemin tutması santraforun da olması gerekir. İşte Trabzonspor’un en büyük sıkıntısı burada; çünkü Trabzon’da santrfor yok.  Sezon başından beri çekilen sıkıntı da buradan geliyor. Daha ilk saniyede Adrian kötü vurmasa Trabzonspor öne geçecek golü kaydediyordu. İlk yarı takımlar daha fizik mücadele etmek zorunda kaldılar. Bu da karşılıklı olarak sinir harbine neden oldu. Böyle bir anda Volkan, hakemle sinirli diyaloglar kurarken attığı deparla rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve kazanılan penaltı ile Trabzonspor öne geçti. Golden sonra Sivasspor öne çıkmak zorunda kalınca futbol süratlendi, Trabzonspor da daha rahat oynamaya başladı. İkinci yarı trabzonspor fırtına gibi başladı. Skor olarak da kısa sürede karşılığını gördü. Niye? Çünkü morali düzelmiş futbolcu topluluğuna sahip oldu. Sezon başından beri baskı altında kişilikleri ezilenler artık oynamaya  başladılar. Tabii Sivasspor’un açık oynaması da buna biraz yardım etti.

Şunu iftiharla söyleyebilirim ki, hem de bağırarak söylüyorum. Adrian’ın varsa Adrian oynarrrrrr.

Futbolda koşmak önemlidir ama koşmanın sonunda finali yapacak futbolcuya da ihtiyaç vardır. O da Trabzonspor’da Adrian’dır. Tolunay Kafkas’ı ısrar etmeyip, doğruya döndüğü için kutluyorum.

Sadri Şener:

1) Kötü gidişi durdurabilmek adına teknik direktör değişikliğine onay verdi, olmadı. 2) Bu sefer seçim kararı aldı kendini feda etti. Takım 3 galibiyet aldı. 3) Bu sefer de seçim yarışı takımı etkiledi.  Kendini bir defa daha feda etti ve ben yokum dedi.

İşte bu hamleler futbolcuları rahatsız etti ve ayaklandılar. Başkanlık sürecinde  eleştirdiğim gibi Trabzonspor’un dirilişindeki fedakarlığını da yazmak boynumun borcudur. Son zamanlarda hamlelerden dolayı teşekkürler Başkan.