Mars burç değiştiriyor

Bu hafta gündemi belirleyen Mars burç değiştiriyor ve hepimizin hayatındaki yoğunluk başka bir alana kayıyor. Mars eylül sonundan beri bulunduğu Oğlak burcundan çıkacak ve Kova burcuna geçecek. İki yılda bir gerçekleşen bu Mars döneminde Kovalar daha cüretkâr, hırslı, kararlı ama biraz da sabırsız ve telaşlı olabilirler. Mars Kova’da iken egosu güçlü Aslanların zaman zaman alttan almaları, ödün vermeleri gerekecek ve karşı tarafla birlikte hareket ettiklerinde çok daha başarılı olacaklar. Kova burcu gibi hava elementi olan İkizler ile Terazi burçları, ardından ateş elementi olan Koç ile Yaylar Mars’ın enerjisinden yararlanıp, yollarında rahat ilerleyecekler. Venüs de burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna geçiyor. Aşk gezegeni Venüs 7 Aralık’a kadar burada iken ilişkilere daha gerçekçi ve pratik yaklaşabiliriz. Venüs Oğlakları güzelleştirecek ve aşkı ayağına getirmeyi öğretecek. Sadece aşkı değil, tüm ilişkileri rahatlatacak! Venüs dış görünümle ilgili yeniliklerde de yardımcı olacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Ekim ayından beri kariyerinizde güçlü bir duruşa sahiptiniz ve önceliğiniz kariyer ve sorumluluklarınızdı. Aralık ayının üçüncü haftasına kadar olan dönemde arkadaşlar ve gruplar hayatınızda daha fazla yer kaplayacak ve daha fazla dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılacaksınız. Otorite figürleriyle ilişkileriniz her zamankinden iyi olacak ve size torpil yapacaklar.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Kariyeriniz açısından son iki senenin en başarılı dönemine giriyorsunuz. Çarşamba günü Mars, yıldız haritanızın en yüksek noktasına geçtiği zaman, en son Aralık 2014- Ocak 2015’de yaşamış olduğunuz güçlü dönemi başlatacak. Aralık ayının üçüncü haftasına kadar sürecek bu dönemde, Kasım ayında tam hız yeni işlere konsantre olmalısınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Eylül sonundan beri engel olamadığınız masraflar ve yüklü ödemeler nihayet hız kesecek ve harcamalarınız normale dönecek. Siz zaten seyahati çok seversiniz ama eğer gidemezseniz kurs, seminer ve eğitim yoluyla veya farklı kültürlerdeki yabancılarla bir arada olarak ufuklarınızı açmak isteyebilirsiniz. İnternet, yayıncılık gibi alanlarda aktifleşeceksiniz.

YENGEÇ22 Haziran - 22 Temmuz  

Haftalardır ikili ilişkilerde hep alttan almak zorunda kaldığınızı ve sürekli eleştirildiğinizi hissetmiş olmalısınız. Bu etki Mars’ın, çarşamba günü burç değiştirmesiyle rahatlıyor ancak bu defa Mars yakıcı enerjisini ortak gelirler evinize yönelttiğinden, aralık sonuna kadar bazı ödemeler yüzünden zorlanabilirsiniz.  Bu geçici sıkışıklık, ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçmenizi sağlayacak.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos HAFTANIN ŞANSSIZI

Eylül sonundan beri, günlük işlerin yoğunluğu nedeniyle yoruldunuz.  İlişkilerinizde hasır altı ettiğiniz konular yoksa bu dönemi rahat atlatacaksınız ama eğer yüzleşmekten kaçındığınız konular varsa hepsi birden gündeme gelebilir. Rakipleriniz de  zorlayabilir ve sıkıştırabilirler. Herkes sizi eleştirebilir.Güç sizde değil, karşı tarafta olacak!

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Bu haftadan itibaren günlük işleriniz çığ gibi artacak. Eylem gezegeni Mars’ın, çarşamba günü iş evinize geçmesiyle, aralık ayının üçüncü haftasına kadar en çok çalışanlardan biri sizi olacaksınız. İş yükünüzün artması, sizde ve iş ortamınızda gerginliğe neden olabilir. Diğer yanda aşk evinize geçen ılımlı Venüs sayesinde tüm hayatınız iş olmayacak, ilişkilere ve eğlenceye de zaman ayıracaksınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Eylül sonundan beri ev, emlak ya da anne babanızla ilgili konularla yoğun olarak ilgileniyordunuz. Neyse ki çarşamba günü bu konular rahatlıyor ve aralık ayının üçüncü haftasına kadar sürecek daha renkli bir döneme giriyorsunuz. Sevgilinize, çocuklara ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabilir, sanat gibi yaratıcı alanlar ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Mars’ın bu hafta yuva sektörünüze geçmesiyle birlikte evinizde aralık ayının üçüncü haftasına kadar sürecek olan hareketli bir dönem başlıyor.  Aynı zamanda başka bir eğilim kısa seyahatleriniz ve romantizmi birleştiriyor. Seyahatler iş için bile olsa hoş vakit geçireceksiniz. Seyahat sırasında yeni bir aşk doğabilir veya başka şehirde yaşayan bir sevgiliniz olabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Eylül sonundan beri sürekli para harcamış olabilirsiniz. Çarşamba günü Mars’ın yer değiştirmesiyle harcamalarınız normale dönüyor. Mars seyahatler bölgenize geçtiğinden aralık sonuna kadar seyahat edebilirsiniz. Bu dönem imzalamanız gereken çeşitli kontratlar da söz konusu olabilir. Merkür aralık ayında gerileyeceğinden imza atma işini kasımda bitirin.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak HAFTANIN ŞANSLISI

Ekim ayından beri güçlü bir konumda idiniz, o zamandan beri yapmış olduğunuz girişimlerin şimdi ya da yakın bir gelecekte başarılı olma şansı çok yüksek. Mars çarşamba günü burç değiştiriyor ve tüm enerjisini para evinize yöneltiyor. Büyük kurumlar ve otorite figürleriyle önemli işlerinizi hafta  başında halledebilirsiniz. Burcunuza gelen Venüs ise sizi güzelleştirecek ve aşk getirecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Son iki senenin en güçlü dönemine geldiniz. Burcunuza geçen Mars’ın enerjisiyle dizginleri ele alacaksınız. Mars’ın enerjisi cesaret, özgüven, kararlılık ve motivasyonunuzu artıracağından hayatınızın her alanında kafanıza koyduğunuz her şeyi başarabilirsiniz. Merkür önümüzdeki ay gerileyecek olduğundan vakit kaybetmeden kasım ayında yeni girişimlerde bulunmalısınız.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Mars’ın burç değiştirmesiyle haftalardır yaşadığınız sosyallik yerini sakin bir ortama bırakacak. Aralık ayının üçüncü haftasında son derece güçlü ve etkin olacağınız yeni bir dönem başlayacak, o zamana kadar iç dünyanıza odaklanmak ve hayatınızla ilgili bazı kararlar vermek isteyebilirsiniz. Aynı anda arkadaşlarınız da size destek olabilir ve daha sakin bir sosyalliğin tadını çıkarabilirsiniz.