Mars ile Pluto’nun mücadelesi

Pazar günü Yengeç burcundaki Mars ile Oğlak burcundaki Pluto’nun mücadelesine tanık olacağız. Mars zaten savaşçıdır parlaması için küçük bir alev yeter, Pluto ise cüce gezegen olmasına rağmen enerji santrali gibidir ve yar altının karanlıklar prensidir. Kişilik çatışmaları, güç savaşları ve entrikalı haksız durumlar olabilir. Yengeç ve Oğlak hareketi başlatan öncü burçlar olduğundan, bu durum kilitlenmeyecek ve dinamik biçimde çözüme gidilecek. 11 Temmuz doğumlu Yengeçler, 9 Ocak doğumlu Oğlaklar, 12 Ekim doğumlu Teraziler, 8 Nisan doğumlu Koçlar ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar engellerle mücadele edecek ve kişilik çatışmalarını yaşayacak ama sürüncemede kalmadan yola devam edebilecekler. Ayrıca bu hafta Venüs ile Merkür burç değiştirecek. Aşk gezegeni Venüs konuşkan İkizlerde iken aşkımızı çok derinlere inmeden yaşayacak ve duygularımızı rahat ifade edebileceğiz. İletişim ustası Merkür ise egosu yüksek Aslan’da iken kendimizden söz etmek çok zevkli olacak. Venüs 31 Temmuz’a kadar İkizlerde, Merkür ise 25 Temmuz’a kadar Aslan burcunda kalacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  / HAFTANIN ŞANSIZI

Eve ait meseleler ile kariyer sorumlulukları veya anne ile baba anlaşmazlığının ortasında kalabilir ve iki farklı yöne doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Bu eğilim önümüzdeki Pazar günü oluşan dolunayda yine zirveye çıkacak. Diğer yanda kısa seyahatler romantik geçecek. Duygu ve düşüncelerinizi iyi ifade edecek ve düzgün iletişim kurabileceksiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Akrabalar arasında güç savaşları ve kişilik çatışmaları olabilir. Diğer yanda önümüzdeki haftalar boyunca sürecek olan başka bir eğilimden dolayı aileniz veya başka bir mülk hakkında konuşmalar yapacaksınız. Para harcama arzunuz da artıyor, lüks için para harcayabilirsiniz. Arkadaşlar ise yanınızda olacak ve seyahat planlarınızı destekleyecek. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Parayla ilgili bitmeyen mücadeleniz devam edecek ve önümüzdeki hafta sonunda önemli bir meselede dönüm noktası gelişmeler yaşabileceksiniz. Maaş dışındaki miras, nafaka, kredi, hisse, komisyon, sigorta, vergi gibi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. İşinizle ilgili yaratıcı ve aydınlık planlarınız olabilir ama rehavete kapılmadan harekete geçmelisiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Enerjiniz yüksek ve sabrınız yok. Aynı anda partneriniz de ısrarcı davranabilir ve kendi fikirlerini kabul ettirmekte direnebilir. Kaçınılmaz bir çatışma ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ama ikiniz de harekete geçmeyi sevdiğinizden, bu durumu çabuk atlatabilirsiniz. Diğer yanda para konuları hakkında pek çok konuşma ve yazışma yapabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bu hafta işleriniz artacak ve hafta sonuna doğru bir işi teslim etmek veya bitirmek için çaba harcayacaksınız. İş yerinizde çalışanlar arasında güç savaşları ve gerginlikler olabilir. Eğer tatilde iseniz günlük işler ve detaylardan dolayı yorulabilirsiniz. Aşk ise arkadaş ve gruplar arasından veya onların kanalıyla gelecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Sosyal hayatınız oldukça yoğun olacak ve zaman zaman sevgiliniz veya çocukların talepleri ile çakışabilecek. Farkına varmadan dönüşüm geçiriyorsunuz. Sevgiliniz veya çocuklar baskın durumda ve hayatınız onlara göre şekilleniyor. Diğer yanda önümüzdeki haftalarda sürecek olan bir eğilim, görüşmelerinizi ve stratejinizi gizli tutmanızı gerektirecek.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Hem işiniz, hem de evinizin sorumlulukları arasında kalabilirsiniz. Hayatınızın bu iki alanı aynı anda üzerinizde baskı oluşturacak. Eve ait bir konu önümüzdeki hafta sonuna neticelenebilir. Özgüveniniz yüksek ve fırsatlarla dolu bir dönemdesiniz ve büyük risk alma eğilimindesiniz. Gerçekçi bir yaklaşımla eyleme geçerek başarılı olabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Seyahat planları yapabilir, eğitimle ilgili kararlar vermeye çalışabilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları, pasaport, vize işlemleri ile meşgul olabilirsiniz. Büyük olasılıkla yolda olacaksınız. Yola çıkabilir ya da önümüzdeki hafta sonunda çıktığınız seyahatten dönüyor olabilirsiniz. Yabancı bir sevgiliniz olabilir ya da sevgiliniz yurt dışında yaşıyor olabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Parayla ilgili meseleler sizi uğraştıracak. Bir şekilde para konuları güç savaşına dönüşmüş durumda ve siz de uzun zamandır mücadele ediyorsunuz. Önümüzdeki hafta sonuna doğru büyük bir harcama ya da ödemeniz olabilir. Ayrıca mülkle ilgili kazançlarınız olabilir. Başka bir eğilim ise, yakın ilişkilerinizi yumuşatacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkilerde zor bir dönemden geçiyorsunuz. Eşiniz, ortağınız, uzun süredir beraber olduğunuz sevgiliniz veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılar sizi sıkıştırabilir ve sizin de tepkileriniz büyük olabilir. Önümüzdeki hafta sonuna yaklaşırken dolunayın enerjisi sizi duygusallaştıracak ve fevri davranmanıza neden olacak.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Günlük işlerinizdeki yoğunluk sürüyor. İşlerin detaylarının yanı sıra perde arkasında dönen entrikalarla da uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Önümüzdeki hafta sonuna doğru bazı gizli unsurlar açığa çıkabilir. Aşkta ise hoş bir dönem başladı. Önümüzdeki haftalarda devam edecek olan bu eğilimde, yeni bir aşk başlayabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSLISI

Eğlenceli ve renkli bir dönemdesiniz. Sosyal hayatınız çok aktif ancak zaman zaman arkadaşlarınızla, sevgiliniz veya varsa çocuğunuzun talepleri çakışabilir. İki arada kaldığınızı hissedebilirsiniz. Ama yine de aşk ve romantizm başınızı döndürebilir. Başka bir eğilim ise evinizi güzelleştirmeniz ve sıcak bir ortam yaratmanız için sizi harekete geçirecek.