Mars nereye biz oraya!

Mars Kova burcundan çıkıp Balık burcuna geçiyor.  Mars temizlik yapmaya geldiğinden, gözardı ettiğimiz meseleler varsa onlarla yüzleşecek, çözüm arayacağız. Mars, Ocak ayı sonuna kadar Balıklara güç ve kuvvet verecek ama Başakların alttan almaları gerekecek. Ocak başında Mars’ın, yine Balık burcunda bulunan Neptün ile buluşması kar, tipi, sis ve kaygan zemin ve sudan gelebilecek zararlara neden olabilir. 28 Şubat, 2 Eylül, 1 Aralık, 30 Mayıs ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğalar yola çıkarken hava koşullarını kontrol etmeli ve evlerinde sudan gelebilecek zararlara karşı önlem almalılar. Bu hafta Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür gerilemesi yanlış anlaşılmalar, aksaklık ve gecikmelerle günlük hayatı yavaşlatır, eksik bilgilerden dolayı değerlendirme yapamayız.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan - HAFTANIN ŞANSLISI 

Sorunlara tatlılıkla çözümler bulacak ve uzun vadeli sonuçlar alabileceksiniz. Hem kariyerinizde, hem de üniversite, yurt dışı, medya, İnternet, seyahat bağlantılı bir meselede güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Sıradışı ve bağımsız tavrınızla kalpleri kırmadan insanları ikna edebileceksiniz. Üstelik atacağınız adımın sonuçları sağlam ve kalıcı olacak.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif olabilir, toplumsal yardım projelerinde görev alabilirsiniz. Komisyon, vergi, sigorta, hisse, telif, miras, nafaka, prim, kredi gibi bir kaynakla ilgili sürpriz bir fırsat yakalayabilirsiniz ve bu size uzun vadeli güvenlik duygusu verebilir. Üniversite, medya, seyahat ve yurt dışı bağlantılı planlarınızda ise aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.  

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

İki yıldan beri ilk kez Mars’ı kariyer evinizde ağırlayacaksınız. Ocak sonuna dek başarı potansiyeliniz çok yüksek, sizi kimse durduramayacak. Merkür gerilemesi yeni girişimler yerine, eskiden tanıdığınız ve birlikte iş yaptığınız kişilerle çalıştığınızda daha başarılı olacağınızı gösteriyor. Yeni tanıdığınız kişilerle işe başladığınızda koşullar değişebilir ve beklentileriniz karşılanmayabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Kariyerinizde hiç beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bir proje, müşteri veya görev bir anda yükselmenizi sağlayacak ve bu spontan biçimde gelişecek. Bir süredir işlerle ilgili yaşadığınız sıkıntılara çare bulabilecek ve uzun vadeli sonuçlar alacaksınız. Diğer yanda harcamalarınız da normale dönecek ve bütçenizi toparlayabileceksiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bir süredir bir yakınınız tarafından eleştiriyor ve zorlanıyordunuz. Bu kişi sizinle uğraşmayı bırakacak. Ocak sonuna dek masraflarınız artabilir. Ciddi ve karamsar yaklaştığınız aşk hayatınız beklenmedik biçimde aydınlanabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmenin yurt dışı, seyahat ve eğitimle bağlantısı olabilir.   

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül  - HAFTANIN ŞANSSIZI

Eğer ilişkinizde göz ardı ettiğiniz fazla bir sorun yoksa, bu dönemi daha rahat geçireceksiniz. Aslında bir çeşit temizlik olacak ve uzun vadede ilişkiniz rahatlayacak. İlişkinin sağlamlığına bağlı olarak kopmalar da olabilir. Ayrıca oturduğunuz ev veya başka bir mülkle bağlantılı para meselelerinde sürpriz ve olumlu gelişmeler olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim      

Ocak sonuna dek ister evde, ister iş yerinde çok çalışacaksınız. Bu dönemde sağlık kontrollerini yaptırabilir, sağlıklı beslenme ve fitnes gibi sağlığı korumaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Bir kontrat gündeme gelebilir ancak Merkür gerilemesinden dolayı maddeleri iyice araştırmalı ve uzmanlara danışmalısınız.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Neşeli bir dönem başlıyor. Sevgilinize, çocuklara ve sevdiğiniz konulara zaman ayıracaksınız. İşlerle ilgili sürpriz fırsatlar ortaya çıkabilir ve aylık gelirinizde fazla olmasa bile güven veren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aylık geliriniz ne yapsanız artmıyordu, bu iyi bir fırsat olacak ve belki siz de şaşıracaksınız. 

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Aşk ve çocuklarla ilgili güzel sürprizler olabilir. Misafir ağırlayabilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Tamirat, taşınma, ev satma gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Evinizde su, buz ve donmadan oluşacak zararlara karşı önlem alın. Anne ve babanızla ilgilenebilir ve onların işlerini halledebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Yola çıkmadan gideceğiniz yerin adresini, arabanızın durumunu, hava koşullarını ya da uçak seferlerini beş kez kontrol etmelisiniz.  Önceden kaybettiğiniz eşyaları bulmanız, eski yardımcılarla yeniden bağlantı kurmanız ve uzun zamandır görmediğiniz akrabalarla görüşmeniz mümkün.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Gizli görüşme ve toplantılara katılabilirsiniz. Doğum günü döneminizde yine ön planda olacaksınız. Diğer yanda spontan ve kısa seyahat fırsatları çıkabilir. Arkadaşlar ve gruplar sizi motive edecek. Yola çıkmanız mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız uzun vadeli bir kazancınız olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Kuvvetli bir dönemin başındasınız. Kararsızlığı bir kenara bırakacak ve hırslı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Ancak herkes sizin gibi olmayacak ve zaman zaman başkalarını beklemeniz gerekecek. Senelerdir görmediğiniz eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kariyerinizde ise beklemediğiniz bir gelişme ile aylık gelirinizi artırabilir.