Maşerî vicdanın dört atlısı ve aşağılık casuslar

Vallahi iftihar ettim. Devletin dört önemli adamı, gizli bir toplantıda, Suriye’yi kasıp kavuran zulmü durdurmanın yollarını aramışlar yana yıkıla. Mazlumların nasıl kurtarılabileceği konusunda kafa patlatmışlar. Maşerî vicdanın dört atlısı.

Utanç, o gizli toplantıda konuşulanları sinsice kayda alıp ülkemize kazık olsun diye internete servis eden alçak ajan-provokatörlerin üzerine olsun. Türkiye’nin yüzünü kızartmayı murat ettiler, ama Türkiye’nin yüzü ağardı. Toplantıda konuşanlar da konuşulanlar da başımız gözümüz üstüne. Şerefli adamların şerefli konuşmaları.

Siz anlamazsınız, alçak ajan provokatörler! Aşağılık casuslar! Satılmış herifler! Hainler! Dibini bulduğunuz alçaklıkta şereften eser yok ki şerefi görünce tanıyabilesiniz!

Twitter’de, şurada burada bayram edin bakalım ‘Hükümeti zor duruma düşürüp puan kazandık’ diye. Kazandığınız puan şeytan nezdindedir ve kovulmuş şeytanı cehennemin dibine yollayacak olan istiâzeli besmeleyi tamamlamak üzereyiz. Kâğıt üstündeki istiklâlimizi hayata geçiriyoruz. Tepemize binen uluslararası sistem ağalarını tepemizden atıyoruz. Bu sürecin sonunda dehşetle göreceksiniz ki, güvendiğiniz dağlar kar altında kalmış. İhanetlerinizle kazandığınız bütün o aşağılık puanlarla beraber.

Yanlış ata oynuyorsunuz. Otorite diye boyun eğdiğiniz küresel güçlerin ülkemize giydirdikleri deli gömleğini nasıl yırttığımızı, bunun bedelini ödetmeye kalktıklarında da onların tezgâhlarını nasıl başlarında parçaladığımızı görmüyor musunuz? Görüyorsanız da o müthiş aşağılık kompleksiniz yüzünden idrak edemiyorsunuz. İdrak edemediğiniz için de hâlâ onların dümen suyunda gidiyorsunuz. Siz bilirsiniz. Onların tezgâhlarından bir tezgâh olmayı seçtiniz madem, sizi de onların başında parçalayacağız.

O gizli toplantının ses kaydını internete servis ederek, alçaklığınızın gelmiş geçmiş en büyük delilini sunmuş oldunuz. Korkunç kötülüklerinizi anlatanlara ‘O kadar da değildir’ diyerek itiraz ede gelenler var ya, onlar da artık ‘Vallahi bunlar ihanette sınır tanımıyor’ diyecekler. İtibarınızdan geriye kalan son zerreler de kaybolacak. Ve bugün yarın inlerinize girildiğinde, inlerinizden alınıp hapishanelere tıkıldığınızda, milletin merhameti sizden berî olacak. Merhamet gibi asil bir duyguyu sizin gibi pisliklere bulaştırmaktan imtina edecek millet. Size acıdığı takdirde ne acınası hallere düşebileceğini bugüne kadar anlamadıysa bugün anladı çünkü. Herkese ve her şeye gözünüzü kırpmadan ihanet edebileceğinizi, herkesi ve her şeyi gözünüzü kırpmadan yakabileceğinizi anladı.

Uğrunda kendinizi telef ettiğiniz küresel güçler mi? Yenildiğiniz yerde bırakacaklar sizi. ‘Şartlar değişti’ deyip, rüştünü bir kere daha ispat eden Yeni Türkiye’ye saygılarını sunacaklar.

Dünya dönüyor.