Menemen oynadı F.Bahçe kazandı

Maçın başlarında Salih’in pasını Ozan’ın çok kötü vole vuruşu karavana misali auta çıktı. Menemen takımından Abdullah ise kale dibinden golü kaçıran oldu. Erman’ın Salih’i ceza sahası içinde düşürüp yapmış olduğu penaltıyı Fernandao gole çevirince Fenerbahçe öne geçti. Efe ile Menemen 2. kez gol kaçırınca, bir kaç gün sonra oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe nasıl bir sonuçla karşı karşıya kalacak merak içindeyim.

Fenerbahçe’nin futbolu S.O.S veriyor. İkici yarı Menemen’in üst üste kaçırdığı golleri, Fenerbahçe kalecisi Fabiao’nun güzel kurtarışlarını izledik. Bu önemli gol pozisyonlarını beceriksizce kaçıran Mert ve Erman’dı. Fenerbahçe top kayıplarıyla oynarken, eğer Fabiano’nun başarılı kurtarışları olmasaydı vallahi de billahi de maçı kazanan hem de farklı galip bitiren Meneme olurdu. 

Fernandao’yu hayretler içinde izliyorum. Attığı penaltı golünü alıp evine götürsün. O kadar ağırlaşmış ki, adeta Alman tankları gibiydi. Gole gidecek yolda bile rakibi 5 metre geriden gelip ayağından topu alıyor ise o futbolcunun bu görüntüsüyle Fenerbahçe’de yeri yoktur. Ben top kayıpları patronu olarak göstermek istediğim Ozan Tufan’ın nereye koşmak istediğini sorgulamak isterim. Birinci takımda bu oyuncuların yer alması adına bu kadar çirkin futbol sergileyenlerse havasını alırlar. 

Salih’i çok beğenen ben bu sezon onu sanki futbolu terketmiş gibi görmeye başladım. Yeteneklerini rafa kaldırmış, tozlanmaya mahkum etmiş bir Salih, bu Fener’de şu haliyle ne yazıkki yer alması mümkün değil. Hani biz üzülerek, sıkılarak seyrediyoruz bu Fener’in futbolunu da Advocaat sinir küpü olmuş kıpkırmızıydı maçı izlerken. Biz Fener’i yorumlarken galiba yanlış yapıyoruz. Advocaat’ın vücut diline bakıp sadece onu yorumlayıp yazsak Fenerbahçe’nin görüntüsünü ortaya çıkarmış oluruz.