Merkür 31 ekim’e kadar ortalığı karıştıracak

Merkür etkisiyle cumartesi gününe yaklaştıkça yeni bir girişim, önemli bir karar, bağlılık altına girmek, imza atmak ve pahalı bir şey satın almak için uygun bir zaman olmayacak. Yanlış anlaşılmalar ve eksik bilgiden dolayı atacağımız adımlardan sonra pişman olabiliriz ve beklentilerimiz karşılanmayabilir. En iyisi beklemek ve olayları hızlandırmaya zorlamamak.

Merkür 31 Ekim’e kadar gerileyecek. Bu dönemde geçmişe dönebilir, yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. Kaçırdığımız fırsatlar, birlikte çalıştığımız insanlar veya eski sevgililer gerileme döneminde yeniden karşımıza çıkabilir. Merkür gerilemesi en çok Başak, İkizler ve Akrep’i etkileyecek. Hayatın temposu yavaşlayabilir ama bu durup düşünmek ve dinlenmek için iyi bir fırsat.

Güzellik gezegeni Venüs, Terazi burcuna gelecek ve 29 Ekim’e kadar Terazilere aşk için fırsat, romantizm. Teraziler hayatın başka alanlarında zorlanırken yeni başlayan ilişkilerde mutlu olacak. Venüs aynı zamanda güzelleştirecek. Ancak gerileyen Merkür yüzünden estetik işlemler ve yeni saç modelleri gibi değişiklikler ancak eskiden ve eskiden bilinen kişilerle yapılırsa başarılı olacak.

Bu hafta ayrıca cumartesi günü yakınlarında Terazi ve Oğlaklar arasındaki anlaşmazlık otorite ve güç figürleri arasındaki çekişmeyi yüzeye çıkaracak. En çok 4 Ekim doğumlu Teraziler ile 2 Ocak doğumlu Oğlaklar ve bugünlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu sert etkinin merkezinde olacak ama aynı zamanda motive olup harekete geçecekler.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Partneriniz yani eşiniz, iş ortağınız ya da uzun zamandır birlikte olduğunuz sevgilinizle ilişkiniz eskisinden daha iyi olabilir ve eğer aranızda kırgınlıklar varsa ekim sonuna kadar tamir edebilirsiniz. Ancak partneriniz ile kariyer planlarınız çelişebilir ya da eşiniz ve anneniz arasında anlaşmazlık yaşanabilir. Yönetici, işveren gibi etkin bir kişinin baskısından bunalabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı sürpriz bir gelişme ya da ani bir seyahat gündeme gelebilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Günlük işler sizi sıkıştıracak. İşlerin detayları yerine sağlıkla ilgili meseleler de gündeme gelebilir. Ancak arkadaşlar sizi istemeden de olsa yanıltabilir ve sosyal aktivitelere katılmanız zor olabilir. İş ortamınızda ekip çalışmaları ve çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki dayanışma ön plana çıkıyor. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gizli bir kaynağın desteğiyle parayla ilgili sürpriz bir haber gelebilir. Ancak ekim sonuna kadar diğer para işleri ve alacaklarınızda gecikmeler olabilir ve bekleyebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Ekim sonuna dek sürecek olan Merkür gerilemesinin en çok etkileyeceği burçlardan birisiniz. Önemli kararları ertelemeli, imza atmamalı ve ayrıca işleri hızlandırmaya çalışmamalısınız zira gecikmelerin iyi bir nedeni olacak. Diğer yanda sevgiliniz veya çocukla ilgili düşünceleriniz nedeniyle kariyer planlarınızda kararsız kalabilirsiniz. Aşkta güzel bir dönem başlıyor ve yaratıcılığınız da artıyor. Ancak para meseleleri baskı yapacak. Hafta sonuna doğru partneriniz ve arkadaşlarla spontan programlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Sürekli başkalarından gelen taleplere cevap vermeye çalışacaksınız. Dikkatiniz eve odaklanmış durumda ve aynı zamanda günlük işleriniz de epey çok. Eve ait kararlarda partnerinizle aynı fikirde olmayacaksınız ve partneriniz ısrarcı olacak. Partneriniz ve babanızın farklı istekleri de olabilir. Ayrıca yurt dışı, üniversite, mahkeme ya da medya bağlantılı bir mesele kafanızı karıştırabilir ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde ise hafta sonuna doğru sürpriz bir çıkış yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ekim sonuna kadar aşk sizi seyahat sırasında veya kendi semtinizde işlerinizi yaparken bulabilir. Bu dönemde çıkacağınız seyahatler çok romantik geçecek. Önümüzdeki hafta sonuna doğru ani bir seyahat gündeme gelebilir. Ayrıca komşular, yakın çevreniz ve kardeş, kuzen, dayı gibi akrabalar hayatınızda daha fazla yer kaplayacak. Akrabalarla ilişkiniz eskisinden iyi olabilir ancak aranızdaki para konularında yanıltıcı koşullar olabilir. İş yerinizde ise güç savaşları nedeniyle bunalabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Yöneticiniz Merkür’ün ekim sonuna kadar gerilemesi en çok sizin işlerinizi yavaşlatacak ama bunu kötü bir şey olarak algılamayın ve kısa bir mola verin. Eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılar gibi resmi bir anlaşmayla bağlı olduğunuz partnerinizi olduğu gibi görmenizi engelleyen sis etkisi devam ediyor. Partneriniz özellikle para konularında sizi bilerek ya da bilmeden yanıltabilir, dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru ev ve mülk bağlantılı çok sürpriz bir para haberi gelebilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Tüm sene içinde kendinizi en hoş ve formda ve aşkı en çok hissedeceğiniz dönem başlıyor. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs senelik ziyareti için burcunuza gelecek ve ekim sonuna kadar yanınızda olacak. Venüs dönemleri estetik işlemler ve yeni saç modelleri denemek gibi dış görünümünüzde değişiklik yapmak için ideal zamanlardır. ancak bu kez Merkür gerilediğinden ilk defa bir şey denemeyin. Evle ilgili baskı devam edecek ama hafta sonuna doğru partnerinizden sürpriz bir haber gelebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Venüs’ün ekim sonuna kadar olan konumu sizin gibi mahremiyete önem veren birinin daha da içine kapanmasına ve duygularını çok derinlerde yaşamasına neden olabilir. İlişkinizi gizli yaşamak ve duygularınızı kimse ile paylaşmamak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızdan sonra her zamankinden daha gerçekçi olmanıza rağmen aşk yine de kafanızı karıştırıyor ve bazen aşırı romantik duyguların etkisinde gerçeklerden uzaklaştırıyor. Çok para harcıyor ama gelirinizi artırmak için motive oluyorsunuz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Burcunuza iki senede bir gelen Mars size bol enerji ve cesaret veriyor ve isteklerinizin peşinden kararlı bir şekilde koşmanıza neden oluyor. Önümüzdeki hafta sonuna doğru kendi beceriniz sayesinde aşkta güzel bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Aniden aşık olabilir ya da ilişkinizde birden bire yakınlaşabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak ve kimsenin aklına gelmeyen sıra dışı çözümler bulabileceksiniz. Arkadaşlarla daha sık görüşeceğiniz sosyal bir dönem başlıyor. Eve ait konular ise kafanızı karıştırmaya devam edecek.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Lider pozisyonunda ve otorite figürleriyle daha fazla içiçe olduğunuz bir dönemdesiniz. Gözler sizin üzerinizde ve beklentiler de fazla. Ancak otorite figürleriyle açıkça yüzeye çıkmayan kişilik çatışmaları yaşayabilir ve farkında olmadan çok ısrarcı davranabilirsiniz. Asıl ekim sonundan itibaren güçlü olacaksınız, kontrol size geçecek ve olayları o zaman yönlendireceksiniz. Yakın akrabalarla ilgili belirsizlikler kariyer planlarınızı etkileyebilir. Eve ait konularda ise gelişmeler ani olacak.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Kariyerinizdeki gelişmelerin ve parayla ilgili beklediklerinizin gecikeceği ve bu gecikmelerin yararına olacağı bir dönem başlıyor. Ekim sonuna dek işler yavaşlayabilir ve sizin de gelen teklifleri bekletmeniz gerekebilir. Ancak eskiden iş yaptığınız kişi veya kurumlardan gelen teklifleri değerlendirebilir ve yarım kalan meseleleri tamamlayabilirsiniz. Sosyal hayatınız ise en canlı dönemlerinden birinde ve önümüzdeki hafta sonuna doğru arkadaşlarla kısa bir seyahat aniden gündeme gelebilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Ekim sonuna dek sürecek olan dönemde eski partneriniz yani eski eşiniz ya da iş ortağınızla yeni planlar yapabilir veya yarım kalan meselelerde tam kapanış yapabilirsiniz. Kariyerinizde ise güçlü ve hızlı bir dönemdesiniz. Hemen sonuç almanız gerekmiyor, ilk adımları atmanız bile yeterli zira başarı potansiyeliniz inanılmaz yüksek. Ancak kendi kararsızlığınız hisse, komisyon, kredi, miras, nafaka, telif, prim gibi kaynaklarda belirsizliğe neden olabilir. Kararlı davranmanız gerekecek.