Merkür düzeldi yapılsın planlar!

Merkür düzeldi, yörüngesine oturdu ve önümüz açıldı. Yeni başlangıçlar ve girişimler için önümüzdeki pazartesi yani 8 Şubat’ta doğacak olan yeniayı beklemekte fayda var. Bu hafta düşünüp taşınmak, plan ve hazırlık yapmak iyi olacak. Yeniayla beraber ortaya çıkacak olan enerji tüm yeni girişimlerin itici gücü olacak ve hızlı bir şekilde gelişecek. 8 Ocak doğumlu Oğlaklar, 8 Nisan doğumlu Koçlar bu pazar günü önemli görüşmeler yapabilir. 11 Ekim doğumlu Teraziler ile 10 Temmuz doğumlu Yengeçler aynı anda iki meseleyle birden uğraşmak zorunda kalabilir. Güneş ile Satürn arasındaki işbirliği sayesinde de kalıcı ve sağlam temeli olan başarılar elde etmek mümkün.Cuma oluşan başka bir eğilim ise Oğlaklara tutku, takıntılı aşk ve derin duygular getirecek. 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Harcamalarınız çok ve buna ilave olarak beklemediğiniz ödemeler de çıkabilecek. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi kaynaklar sizi uğraştırabilir. İşveren, yönetici, aile büyüğü gibi bir otorite figürüyle aralık ve ocak ayındaki konuşmaların üzerinden son bir kez daha geçebilirsiniz. Ertelenen görüşme veya seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Sanki her şey size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Ama seyahat, üniversite, kurs, medya, internet ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde fırsat yakalamanız an meselesi. Siz veya partnerinizle ilgili gizli bir meseleden dolayı da açıkça ortaya çıkmayan bir gerilim ve anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük işleriniz yine artıyor. İşlerin çokluğu arkadaşlarınızla olan programları dolaylı yoldan etkileyecek. Ama elinizdeki bir iş, proje veya müşteri sayesinde maaş dışında komisyon, telif, prim gibi ek bir gelir elde edebilirsiniz. Hayatının zor bir döneminden geçen partneriniz, sevinçli haberlerle gelebilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş veya özel hayatınızdaki partnerinizle konuşacağınız önemli konular var. Bunlar aralık ve ocak ayındaki konuşmaların devamı niteliğinde olacak ve bu defa sonuç alabileceksiniz. Kariyerinizde ise neredeyse alıştığınız garip bir durum var: Sürprizler! Beklediğiniz değil de, aklınıza gelmeyen ve beklemediğiniz şeyler olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Evinizdeki hareket devam ediyor. Tamirat, dekorasyon, taşınma, evde misafir ağırlama veya babanızla ilgili konular öne çıkıyor. İş ortamınızda anlaşmazlıklar ve güç savaşları olabilir. Aralık ve ocak ayındaki meselelerin üzerinden yeniden geçebilirsiniz. Aşkta ise temkinli ama daha iyimser olacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kısa seyahatlere çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Toplantı, görüşme, yazışmalarla başkalarıyla sürekli bağlantı halinde olacaksınız. Ancak beklenmedik büyük masraflar çıkabilir. Eve ait sorumlulukların da üstesinden geleceksiniz. Aşkta ve çocuklarla ilişkinizde ise yoğun sahiplenme ve kıskançlık öne çıkıyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aralık, ocak ayında gündeme gelen ev meselelerini bir kez daha konuşabilir, ev konusunu takıntı haline getirebilirsiniz. Partnerinizin eve ait konularda ve de parayla ilgili beklemediğiniz tepkileri veya görüşleri olabilir. Babanız da baskı yapabilir tahammül sınırlarınızı zorlayabilirler.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki Mars’ın yoğun enerjisi sizi motive ediyor ve bulunduğunuz ortamlarda ayrıcalıklı bir duruş veriyor. Kısa seyahatler, anlaşmalar, iletişim kökenli projeler de başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarla dayanışma içinde olacaksınız. Bir seyahatiniz romantik geçebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Öfkenizi bastırmanız, gücünüzü belli etmeden mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Fiziksel veya ruhsal arınmaya ihtiyacınız olabilir. Para konularını takıntı haline getirme eğilimindesiniz. Eğlence, sevgiliniz ya da çocukla bağlantılı ve önceden konuştuğunuz bir para meselesi yeniden gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygularınız ve tutkularınız tıpkı bir Akrep burcu gibi yoğun olabilir. Her zamankinden daha sahiplenici ve kıskanç davranabilir ve aşkı neredeyse takıntı halinde yaşayabilirsiniz. Dernek, klüp gibi topluluklarda etkin bir rolünüz olabilir. Ancak eve ait konulardaki ani gelişmeler sosyal programlarınızı etkileyecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gizli görüşmeler yapabilir ve eski meselelerin üzerinden bir daha geçebilirsiniz. Duygularınızı gizli yaşama eğilimindesiniz ama aslında gözler önündesiniz ve bulunduğunuz ortamların lideri olabilirsiniz. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz çok yüksek. Gizli bir desteğin de yardımıyla imkansız gibi görünen çok zor bir işi başarabilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Arkadaşlarınızla konuşacağınız pek çok konu var, hatta birlikte kısa bir seyahat de gündeme gelebilir. Ancak bu durum beklemediğiniz masraflara neden olacak. Bir arkadaşınızla olan ilişkiniz aşka dönüşebilir veya bir arkadaşınız sizi hoşlanacağınız biriyle tanıştırabilir. Derin ve tutkulu duygular yüzeye çıkıyor.