Merkür düzeliyor ama biraz daha zamana ihtiyaç var

Bu hafta Merkür gerilemesi sona erecek, tıkanıklıklar açılacak ve günlük hayatın temposu giderek hızlanacak. Merkür tam 1 Temmuz’da düzeliyor ama aradan biraz zaman geçip yörüngesinde yerleşene kadar yanlış anlaşılma, dalgınlık ve aksaklıklar zirveye çıkabilir. Önemli kararlar, bir anlaşmaya imza atmak ve pahalı bir şey satın almak için aradan biraz zaman geçmesi iyi olacak.

Pazar günü son derece yumuşak bir etkileşim Yengeç ve Balıkları rahatlatacak. Özellikle 29 Haziran doğumlu Yengeçler ile 26 Şubat doğumlu Balıkların hayatına daha fazla sevgi, fedakarlık, aşk, yaratıcılık getirecek. Ancak İkizler’in gözleri kamaşacak ve gerçekleri görmekte zorlanacak. Özellikle 29 Mayıs doğumlu İkizler tıpkı bir sis bulutu içinde gibi yönlerini bulmakta zorlanacak ve belirsizlik yaşayacak.

4 Temmuz Cuma günü ise yine öfkeyi kabartacak, güç savaşları, otorite baskısı ve haksızlık duygusunu zirveye çıkaran Pluto, Güneş ile karşı karşıya geliyor. Uzun sürmeyen ama çok sert olan bu etkileşimin merkezinde Yengeç ve Oğlaklar yer alıyor. İkinci sırada ise Terazi ve Koçlar var. Yeni bir mesele olmayacak, daha önceden bizi zorlamış, sıkıştırmış olan bir durum yeniden gündeme gelecek. 4 Temmuz doğumlu Yengeçler, 3 Ocak doğumlu Oğlaklar ile 2 Nisan doğumlu Koçlar ve 6 Ekim doğumlu Teraziler direkt etkilenecek ama kilitlenip kalmayacak ve harekete geçecekler.  

Koç 21 Mart - 20 Nisan (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Dikkatiniz eve, aileye ve babanıza odaklanmış durumda. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle ilgili perde arkasından yardım alabilirsiniz ve karşılıklı fedakarlıklarda bulunulabilir. Ancak bu mesele aynı zamanda otorite figürleriyle veya büyük kurumlarla güç mücadelesine neden olacak. İş yerinizde yönetici konumundaki biri sizi sıkıştırabilir, entrikalı durumlar ve haksızlıklar olabilir. Yepyeni bir durum değil ama cuma günü gerilim zirveye çıkacak. Seyahat planlarınızda belirsizlikler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Arkadaşlarla birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir seyahat gerçek olabilir ama aynı zamanda yurtdışı, üniversite, hukuk veya medya bağlantılı bir alanda mücadele edeceksiniz. Ancak arkadaşlarla bağlantılı para meselelerinde belirsizlikler ve anlaşılamayan durumlar yaşanabilir. Akrabalarınız arasında kişilik çatışmaları ve anlaşmazlıklar olabilir. Diğer yanda haziran ayı boyunca sizi bekleten para meselelerinin önü açılacak ve bu haftadan sonra ilerleyeceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konular bu hafta da sizi meşgul edecek. Para alışverişleriyle meşgul olacaksınız. Kariyerinizde çok belirgin olmayan bir gelişme, aylık gelirinizi artıracak. Ancak cuma günü yakınlarında parayla ilgili zorluklar ve gerilim zirveye çıkacak. Ortak gelirler yani miras, nafaka, hisse, telif, vergi, sigorta, kredi, borç gibi alanlarda bir süredir devam eden güç savaşları ufak çapta bir krize neden olabilir. Annenizi veya işveren gibi bir otorite figürünü anlamakta zorlanabilir ve kararsız kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hem karşı tarafın ağır baskısı altında olacak hem de kendinizi sonsuz özgür ve sizi kısıtlayan sınırların kaybolduğunu hissedeceksiniz. Siz bu ruh hali içindeyken eşiniz, ortağınız veya rakip ya da büyük bir kurumun dayatması karşısında büyük tepki gösterebilirsiniz. Karşınızdaki çok ısrarcı olacak, haksız ve orantısız güç kullanmaya kalkışacak. Ama hayalgücünüz zenginleşecek ve yurtdışı, eğitim, medya gibi alanlar ufuklarınızı genişletmenize yardımcı olacak. Su kenarında uzak bir yere gidebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Doğum gününüzden önceki bu dönem genelde içe döndüğünüz ve kendi içinizde sorgulama yaptığınız bir dönemdir. Bir yandan da arkadaşlarınızla ilişkiniz her zamankinden iyi olacak ama ortak gelirlerle ilgili belirsizlikler ve kararsız kalacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa sizi yanıltabilirler. Eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Diğer yanda iş yerinizde bir süredir devam eden güç mücadeleleri ve kişilik çatışmaları cuma günü gerilime neden olabilecek.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün eşinizle sosyal bir ortamda eğlenebilirsiniz. Bu haftadan itibaren hayatınızın temposu giderek hızlanacak. Eski işlerle uğraşmak yerine yeni hedeflere odaklanabileceksiniz. Arkadaşlar ve gruplarla, bir yandan da kendi işinizin gelirini artırmak ve para alışverişleriyle meşgul olacaksınız. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da karşınızdaki her kim ise bir hayaliniz için sizi esinlendirecek ama aynı zamanda başka bir partner ise kariyer hedeflerinizde sizi aldatabilecek veya yanıltabilecek.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Dikkat çektiğiniz ve göz önünde olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu dönem kariyeriniz açısından da senenin en önemli zamanlarından. Günlük işler, proje ve görevlerde başarılı olabilirsiniz ancak belirsizlik ve anlaşılamayan durumlar da olacak. İş yerinde karşılıklı özveride bulunma ve ekip çalışması ön plana çıkıyor. Diğer yanda aynı anda eve ve işe koşturmanız gerekebilir ve iki taraf arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Anne ve babanız arasında anlaşmazlık olup sizin arada kalmanız da mümkün.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, üniversite gibi ortamlarda aşık olabilirsiniz veya uzaktaki bir sevgiliden romantik sözler duyabilirsiniz. İnternet ve sosyal medya ortamlarında da romantik haberleşmeler olabilir. Sevgilinizle romantik bir seyhate çıkabilirsiniz. Ancak aşk hayatınızla, para işlerini karıştırmayın zira istemeden de olsa sizi yanıltabilirler. Diğer yanda sürüncemede kalan para meseleleri açılacak ve alacaklarınız varsa gelmeye başlayacak. Ancak akraba ilişkilerinde ve eğitimle ilgili konularda sorunlar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın ilişkileriniz ön planda idi, şimdi ise ilişkinizdeki ortak paylaşımlar ve miras, nafaka, hisse, vergi, kredi, telif gibi para kaynaklarıyla ilgilenmeniz gerekecek. Eve ait para işlerinizde olumlu bir gelişme olabilir. Ancak partnerinizle ev hakkındaki fikirleriniz uyuşmayacak ve sizi istemeden de olsa yanıltabilecek. Parayla ilgili zaman zaman yaşadığınız gerilimi cuma günü yine hissedebilir ve ufak bir kriz yaşayabilirsiniz. Para meseleleri güç savaşına dönüşecek ve mücadele edeceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hem iş, hem de özel hayatınızdaki ilişkilerin, kendi bireysel ihtiyaçlarınızdan daha önemli olduğu bir dönemdesiniz. Otorite figürleri veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkiler güç savaşlarına dönüşürken, eşinizle olan ilişkinizde yumuşak ve güzel bir zaman geçirebilir, birlikte romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. İlişkinizde karşılıklı özveri ön planda olacak. Diğer yanda günlük işlerde sürüncemede kalan meselelerin önü açılacak ve geçmişe değil, ileriye bakacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parayla ilgili özverili ve olumlu haberler alabilirsiniz. Ancak aşk ve para işlerini birbirinden uzak tutmalısınız zira kafanızı karıştıracak ve istemeden de olsa sizi yanıltabilecek etkiler altındasınız. Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda yavaş ilerleyen ve sürekli beklediğiniz dönem bitiyor ve geçmişe dönmek yerine geleceğe odaklanmaya başlıyorsunuz. Diğer yanda iş ortamınızda sizinle aynı seviyede bir çalışanla aranızda güç mücadeleleri olabilir ve haksız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart (HAFTANIN ŞANSLISI)

Romantik ve karşılıklı özveride bulunulan bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Sevgiliniz, çocuğunuz ya da sanat gibi yaratıcı alanlarla mutlu olacaksınız. Hayalgücünüz ve iç dünyanız daha da zenginleşiyor ancak eve ait konulara gerçekçi bakamayabilirsiniz. Ev, mülk ve babanızla ilgili bir mesele bir aydır yavaşlamış hatta durmuş olabilir. Neyse ki bu haftadan itibaren düğümler çözülecek ve beklemek yerine ileriye doğru adım atmaya başlayacaksınız. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde güç savaşları olabilir.