Merkür ile Satürn yay burcunda kavuşuyor

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yakın ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz, ortağınız, işbirliği yaptığınız herhangi biri, yakın bir arkadaşınız, bir kurum ya da bir rakip sabırsız, anlaşmaya değil de tartışmaya hazır olacak. Siz de burcunuzdaki Uranüs’ün enerjisiyle alttan almaya hiç niyetli olmayacak ve bir anda her şeyi yıkıp geçmeye hazır olacaksınız.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Mars-Uranüs çatışması işlerinizde ani program değişikliklerine, bilmediğiniz bazı unsurların bir anda ortaya çıkmasına neden olabilir. Diğer çalışanlar veya yardımcılarla sert yüzleşmeleriniz olabilir ve sizden gizlenen şeyleri öğrenip çok şaşırabilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili bilmediğiniz bir mesele aniden çıkabilir ve şaşırabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortaklıklar ve yakın ilişkilerle ilgili karamsar düşüncelere sahip olabilirsiniz. Geleceğe dönük planlar yapmak isteyebilirsiniz ama aşırı gerçekçi bir yaklaşımınız olabilir. Dolunayla beraber hafta ortasından itibaren duygusallaşabilir ve önemli bir meseleyi sonuçlandırmak üzere olabilirsiniz. İşlerle ilgili büyük fırsatlar çıkabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Ev hayatınız ve iş hayatınızı dengelemeye çalışacak, hangi birine öncelik vermeniz gerektiğine karar vermekte zorlanacaksınız. Evdeki işler, tamirat, taşınma, ev kiralama, satın alma, satma, büyük bir temizlik veya anne babanızla meşgul olurken, işteki ani gelişmelerle de ilgilenmeniz gerekecek. Anne babanız arasındaki bir anlaşmazlıkta arada kalabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Yaşadığınız yer veya başka bir mülkle alakalı elinize yüklü miktarda para geçebilir. Örneğin bir mülkünüzü satabilir veya kiraya verebilirsiniz. Ya da eve ait planlarınızı gerçekleştirmek için gereken parayı bulacaksınız. Eşiniz veya babanız da, ev için maddi destek sağlayabilir. Ancak akrabalarınız arasında bir anda anlaşmazlıklar çıkabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yöneticiniz Merkür’ün, Satürn ile yakınlaşması karamsarlık verebilir. Eviniz veya anne babanızla ilgili konulardaki sorumluluklar sene sonuna doğru hafifleyecek. Partnerinizle birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Partneriniz moralinizi düzeltecek ve desteğiyle esin kaynağınız olacak. Ancak bir anda parayla ilgili beklemediğiniz gelişmeler ve harcamalar ortaya çıkabilir.  

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Teraziler ikili ilişkilerde sert tartışmaların ortasında kalabilirler. Partnerinizin ani bir davranış veya sözü sizi sarsabilir. Her zamanki sabrınız ve alttan almaya hiç niyetiniz olmayabilir. Hakkınızı aramak için mücadele edeceksiniz. Belki de özel ilişkinizde sorun yoktur ama rakipler tarafından sıkıştırılacaksınızdır.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Para meseleleri hakkında görüşmeler yapabilir ve haberler alabilirsiniz. Ancak umduğunuz gibi olmayabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aslında durumlar o kadar kötü değil, sizin bakış açınız çok karamsar olabilir. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili gelişmeler moralinizi düzeltecek. Sanat gibi yaratıcı alanlarda da çok başarılı olabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzda toplanan gezegenlerle beraber enerjiniz artacak ve ayrıcalıklı koşullara sahip olacaksınız. Hayatınızın zor bir dönemini geride bıraktınız veya bırakmak üzeresiniz. Geleceğe dönük sağlam ve güvenlik duygunuzu artıracak planlar yapabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili sert tartışma veya yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak / HAFTANIN ŞANSIZI

Hırslı ve başarılı bir dönemdesiniz ama aynı anda hem evde, hem de iş yerindeki sorumluluklara yetişmeye çalışırken bunalabilirsiniz. Anne ve babanız arasındaki bir anlaşmazlığın ortasında kalabilirsiniz. Korku ve endişeleriniz olabilir. Hafta ortasından, sonuna dek bir işi tamamlamaya çalışacak ve çok meşgul olacaksınız.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Arkadaşınızla ilgili bir meseleden dolayı geçici karamsarlığa kapılabilirsiniz. Neyse ki, bu geçici ruh hali fazla uzamayacak. Kariyerinizde büyük fırsat yakalayabilir ve bir başarının ardından aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Ancak hiç beklemediğiniz bir anda eşiniz ve kendi akrabalarınız arasında tuhaf anlaşmazlıklar yaşanabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

İşveren, yönetici, anne baba gibi otorite figürü veya bir kurumla önemli bir görüşmeniz olabilir. Ancak sonuç beklentilerinizi tam karşılamayabilir. Bu kişi veya kurumu bir engel gibi görebilirsiniz ama sağlam bir temel oluşturmanızda yardımcı olacak. Para meselelerinde ise tatsız sürprizler olabilir. Seyahat meselelerinde ise yüzünüz gülebilir.