Merkür yine Ortalığı karıştırıyor

Bu hafta ay tutulmasının duygusal sarsıntısını geride bırakacağız ama günlük hayatın temposunu aksatan ufak tefek karışıklarla uğraşmamız gerekebilir. Sözlü veya yazılı bağlılık altına girmek, önemli bir karar vermek veya yeni bir başlangıç yapmak için uygun bir hafta olmayacak.

Ağustos sonundan beri gerileyen Merkür hafta ortasında düzeliyor. Ama düzeldiği ve de gerilediği günler en çok karmaşa yarattığı zaman olduğundan, günlük işler ve haberleşme arap saçına dönebilir! Seyahat planları aksayabilir, yanlış anlaşılmalardan dolayı gecikmeler yaşanabilir, mailler yanlış yerlere gidebilir. Neyse ki, önümüzdeki hafta başından itibaren Merkür yörüngesinde yerleştikçe aksamalar geride kalacak, sürüncemede kalan işlerimiz de açılacak ve geriye bakıp beklemek yerine ileriye doğru harekete geçebileceğiz. Merkür’ün düzelişi en çok Başak ve İkizlerin önünü açacak. 7 Eylül doğumlu Başaklar  aksamalar yaşayabilir ve ayrıca geçmişle bağlantılı önemli haberler alabilirler.

22 Eylül Perşembe günü Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve sonbaharı başlatıyor. Sonbahar ekinoksunda gece ile gündüz eşitlenecek ve ardından geceler daha uzun olmaya başlayacak.

Venüs  ise Terazi burcundaki turunu tamamlayıp Akrep burcuna geçiyor. Venüs Akrep’te iken Akrep’in karanlık yönünü ortaya çıkaracak. Tutkular güçlenecek ama aynı zamanda kıskançlık ve sahiplenme duyguları da ağır basacak. Akreplerin cazibeleri daha da artacak ve fiziksel olarak da güzelleşecekler. Dış görünüşte değişiklikler yapmak için Merkür’ün yörüngesine tam oturacağı önümüzdeki haftalar daha uygun olabilir. 

KOÇ   21 MART - 20 NİSAN HAFTANIN ŞANSSIZI

Eşiniz, sevgiliniz, yakın arkadaşınız, iş ortağınız hatta rakiplerin dediği olur! Bireysel davranmak yerine işbirliği yaptığınızda, kazançlarınız da büyük olur. Hafta ortasında iş yerinizdeki koşullar, çalışma arkadaşlarınız ev veya işteki yardımcılarınız, müşteri ve projelerle ilgili eski meseleler canlanabilir. Duygusal ilişkinizde ise fiziksel yakınlaşma artabilir ve maddi paylaşımlar ön plana çıkabilir.

BOĞA   21 Nisan - 21 Mayıs  Evlilik ve uzun süreli ilişkilerde ve ayrıca iş ortaklıklarındaki sorunları çözmenizi sağlayacak hoş bir eğilim başlıyor. Diğer yanda eski bir sevgili, şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski bir mesele veya çocuklarla ilgili yarım kalan konulardan haberler gelebilir. Ortak harcamalarınız yüksek olmaya devam ediyor ama perde arkasından gelecek sürpriz yardımla elinize toplu para geçebilir.

İKİZLER   22 MAYIS - 21 HAZİRAN

İlişkinizdeki zorlukların yanında yumuşak ve güzel anlar yaşayabilirsiniz. Belki de ilişkiniz değil, partnerinizin hayatında zorluklar vardır. Arkadaş ve gruplarla sürpriz programlarınız olacak. Diğer yanda eve ait sürüncemede kalan bir meselede gelişmeler olabilir. Eviniz, başka bir mülk veya babanızdan haberler alabilirsiniz. İş ortamınızdaki ilişkileri de düzeltebilir ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. 

YENGEÇ   22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ  

İşle ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz. Ancak hafta ortası yanlış anlaşılmalara açık. Yeni başlayan ve haftalarca sürecek olan başka bir eğilim sayesinde duygusal ilişkinizde ve çocuklarla ilgili meselelerde mutlu olacaksınız. Aşık olabilirsiniz, ilişkiniz varsa yakınlaşabilirsiniz. Eğer yetişkin veya ergen yaştaki çocuğunuzla anlaşmakta zorlanıyorsanız, aranızda yeniden köprü kurabilir ve bu süreçte yakınlaşabilirsiniz.

ASLAN  23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Kısa seyahat ve günübirlik gezileriniz son derece romantik ve eğlenceli geçebilir. Yola gitmezseniz hoşunuza gidecek haberler alabilir, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Seyahat, üniversite ortamında sürpriz bir aşk doğabilir! Arkasından gelen ve haftalarca sürecek olan başka bir eğilimse evinizin en romantik yer olmasını sağlayacak. Evinizin bir köşesini ofis yapıp evden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK   24 AĞUSTOS - 22 EYLÜL 

Eviniz veya başka bir mülkten tek seferlik bir para gelebilir. Bu sürpriz ve beklemediğiniz bir şey olacak. Zaten bu sene para kazanma fırsatlarınız çok olacak ve aylık gelirinizi artırabileceksiniz. Hafta ortasında aksaklıklar ve aynı zamanda hareketlenme var. Geçmişle bağlantılı haberler alabilirsiniz. Yeni başlayan bir eğilim, kısa seyahatlerin  romantik geçmesini sağlayacak.

TERAZİ   23 EYLÜL - 23 EKİM 

Romantizm sizi seyahat sırasında hatta şehir içinde yolda giderken bulabilir. Komşularınızla ilişkiniz düzelecek. Kardeş, kuzen gibi anne babanız dışındaki akrabalarla sorun yaşadıysanız, şimdi düzeltebilirsiniz. Diğer yanda önümüzdeki haftalarda lüks için para harcayabilir ama aynı şekilde aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Toplantı, görüşme ve yazışmalarla yoğun bir hafta geçirebilirsiniz.

AKREP   24 EKİM - 22 KASIM  HAFTANIN ŞANSLISI

Venüs ziyareti sadece aşk değil tüm ilişkilerinizi rahatlatacak. Akrep zaten çekici bir burçtur Venüs ile daha da çekici olacak ve aşkı hiç zahmet etmeden ayağınıza getirmeyi öğreneceksiniz. Venüs 18 Ekim’e kadar sizinle iken fiziki görünümünüzde yapacağınız değişimlerden hoşnut kalacaksınız. Alışveriş için bu haftayı pas geçmelisiniz. Venüs yağlı ve şekerli yiyeceklere ilginizi artırabilir.

YAY   23 KASIM - 21 ARALIK  HAFTANIN ŞANSLISI

Enerjiniz yüksek ve sizi durdurmak çok zor! Hayatınızın dönüm noktası yıllarından birindesiniz. Olgunlaşıyor, sınavdan geçiyor ve bir temel kurmaya çalışıyorsunuz. Sürpriz aşklar, hamilelik ve çocuklarla ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Arkadaşlarınız da hayatınızı renklendirecek. Ancak duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimi olabilir.

OĞLAK  22 ARALIK - 20 OCAK   

Gerçek gücünüzü göstermeden perde arkasından mücadeleye devam ediyorsunuz. Eylül sonundan itibaren gerçek potansiyelinizi yaşayacak ve kontrolü ele alacaksınız ama şimdi değil! Eve ait konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Daha modern ve sıradışı yaklaşmanız gerekecek. Sizi kayıran otorite figürleri sayesinde kariyerinizde kolaylıklar yaşayabilirsiniz. Dernek gibi topluluklarda popülerliğiniz artacak.

KOVA   21 OCAK - 18 ŞUBAT

Sürpriz haberler, seyahatle ilgili sürprizler veya aniden yoldan gelenler olabilir. Diğer yanda arkadaşlar arasında ve dernek gibi topluluklarda güçlü konumunuz devam ediyor. Yeni başlayan başka bir eğilim ise otorite figürleri arasında popülerliğinizi artıracak. İşveren, patron gibi kişiler sizi kayıracak ve iyi ilişkileriniz iş hayatınızda başarı getirecek. Yöneticilerle sosyalleşebilirsiniz.

BALIK   19 ŞUBAT - 20 MART   

Kariyerinizdeki güçlü konumunuz devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda aylık geliriniz artabilir. Bir sene içinde kurmuş olduğunuz ortaklıklar varsa, bu sene ortaklıklardan para gelecek. Ancak gelecek parayı iyi değerlendirin zira maddi durumunuzun istikrarsız gidişatı ve tatsız sürprizler bitmeyecek. Ayrıca yabancı bir sevgiliniz olabilir veya İnternet ortamında sevgili edinebilirsiniz.