Mucizeler gerçek olabilir

İki tutulma arasındaki mola haftasındayız. Geçtiğimiz hafta 9 Mart’ta Balık burcundaki tam güneş tutulmasının ardından, önümüzdeki hafta 23 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması oluşacak. Ay tutulmasının duygusal enerjisini hafta sonuna doğru hissetmeye başlayabiliriz. Bu hafta Venüs, Balık burcunda ve 4 Nisan’a kadar Balıkları güzelleştirip aşkı çağıracak. Neptün de Balık burcunda olduğundan bu ikisi yakınlaştığında, hem romantik ve büyüleyici, hem de göründüğü gibi olmayan insanları hayatımıza çekebilecek. Cömert Jüpiter ile dönüşüm gezegeni Pluto güçlerini birleştirecek. Dedektif ruhlu Pluto etkin kişileri, devlet, banka gibi büyük kurumları da yönetir. Jüpiter ise dokunduğu her şeyi büyütme ve mucize yaratma eğilimindedir. Bu müthiş etkileşim sonucunda büyük miktarda bir kazanç ve büyük bir başarı söz konusu olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Önümüzdeki haftanın tutulması sizin için önemli zira iş veya özel hayatınızdaki yakın bir ilişkide gelişmeler olabilir. Ama ondan önce işlerle ilgili büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Elinizdeki proje başarı ve kazanç getirecek. Perde arkasındaki görüşmelerin, belki de bir anlaşmanın gizli kalması gerekecek. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk, hamilelik, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda şanslısınız. Üstelik bunun yurt dışı, seyahat, yabancılar gibi alanlarla bağlantısı olacak ve oradan büyük bir destek gelecek. Üniversite, pasaport gibi işleriniz yolunda gidebilir. Hafta sonuna doğru yorulacaksınız, işler yoğunlaşacak ve bir proje sonuçlanma aşamasına gelecek. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve ev hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bir bitişten çok yeni bir başlangıca odaklanacaksınız. Zor bir durum ve parayla ilgili epeydir süregelen bir mücadelede önemli bir başarı kazanabilirsiniz. Aile büyüğü veya yetkili konumdaki kişi veya kurumlarla görüşmeler yapabilir hatta kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınızın çok önemli bir bölümünde son noktayı koymaya hazırlanıyor gibisiniz. Bu ani bir şey gibi görünecek ama siz buna içinizde epeydir hazırlanıyorsunuz. Diğer yanda yurt dışı, medya, üniversite ve hukukla bağlantılı zor görünen bir anlaşmayı yapabilirsiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz lüks bir seyahate çıkmanız da mümkün.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güneş tutulması gelir kaynaklarınızda değişime neden olabilir. Eylül ayına kadar gelirinizi artırma ve ek kaynak bulma şansınız çok yüksek. Bir müşteri, proje veya görev sayesinde büyük miktarda para kazanabilirsiniz. Diğer yanda hafta sonuna doğru yola çıkabilir veya daha önce çıktığınız önemli bir seyahatten dönüyor olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Tutulma elinizde olmayan dış koşullar getirdi ama burcunuzdaki Jüpiter tarafından korunuyorsunuz. Farkında olmasanız da büyük bir güce sahipsiniz ve imkansız gibi görünen meselelerin altından kalkabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar büyük bir başarı ve baştan aşağı kabuk değiştirmenizde aracı olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Burcunuzda Nisan 2014’te başlayan tutulmalar, önümüzdeki haftanın tutulmasıyla son bulacak ve sizin de hayatınız en geç  altı ay içinde rayına oturacak. Evdeki güç savaşlarında veya emlakla ilgili büyük bir mücadelenizde çözüm bulabilirsiniz. Evle ilgili bu meselede gizli bir kaynaktan yardım alacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arkadaşlarınız büyük fırsatlarda aracı olacak ve size şans getirecekler. Sizi kilit noktasındaki insanlarla tanıştırabilir ve referans verebilirler. Akrabalarınız büyük bir hayalinizi gerçekleştirmenizde yardımcı olabilirler. Kendi işinizi yapıyorsanız şirketin gelirini artırabilir ve yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve ev hayatınız sadece bu dönemde değil, önümüzdeki birkaç yıl büyük değişimlere açık. Zaten hayatınızın dönüm noktası yıllarını yaşıyor ve yeni bir temel kuruyorsunuz. Bu hafta önemli bir aşamadan geçebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz ancak bu durum yeni alacağınız değil, önceden almış olduğunuz bir projeyle alakalı olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak (HAFTANIN DİĞER ŞANSLISI)

Güç sizde! Dokunduğunuz her şeyi dönüştürme gücüne sahipsiniz. Ama bu değişim yavaş gelişeceğinden ilk başta belirgin olmayabilir ve farkına varmayabilirsiniz. İnsanları etkileyeceksiniz. Yurt dışı, yabancılar, seyahat, üniversite ve medya bağlantılı alanlarda büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelir kaynaklarınız değişim sürecinde. Elinizden para çıkabilir ama başka bir kaynaktan yüklü miktarda para gelebilir. Maaş dışında hisse, komisyon, telif, miras, nafaka, prim, kredi gibi kaynaklardan kazancınız olacak. Maaşınızla ilgili görüşmeler de olumlu geçecek ve para konularını konuşmak için kısa bir yola gitmeniz mümkün. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki güneş tutulması tüm Balıkları aynı şekilde etkilemeyecek ama değişim getiren enerjisi altı aya kadar yayılacak. Eğer hayatınızdaki değişim partnerinizle ilgili ise, olumsuz görünen gelişmeler bile sonrasında iyi olayların zeminini hazırlamış olacak. Eylül ayına kadar sonradan eşiniz olacak kişi hayatınıza girebilir.