Müslüman Kanı Aşermiş Ziyon ve Gebeleri..!

Ortadoğu bölgesine son yıllarda birden ortaya çıkan IŞID örgütü ile alakalı, köklerinde İslamilik olduğu söylenen ve ismi Barack Hüseyin Obama olan ABD devlet başkanı dedi ki;"Amacımız çok açık: Kapsayıcı ve sürdürülebilir bir “terörle” mücadele stratejisiyle IŞİD'in gücünü azaltacağız ve tamamen yok edeceğiz..!

Kimdir bu IŞID..!Nerden gelmiştir..! Nerde doğmuş ve ebesi kimdir, kim doğurtmuştur bu IŞID’i ve benzer örgütleri..!

Bu gün meclis içi veya dışında bulunan bir kısım muhalefet partilerinin de menşei olan, geçtiğimiz asrın başındaki bazı Osmanlı vatandaşlarından oluşan gurupların,Ziyonist akla hizmet ederek sömürgeci devletlerle birlikte el ele koskoca cihan devleti Osmanlıyısırtlanların bir ceylanı parçalamaları gibi hınçla parçalamaları ve sonrası oluşturulan asırlık kaosu en feci bir şekilde yaşıyoruz..!

Cetvel yardımıyla oluşturulan devletçikler ve başlarına bir gardiyan gibi atanan diktatörler vasıtasıyla inim inim inletilerek, merhamet medeniyeti anlayışından koparılmış soysuzlaştırmalara tabi tutulmuş ümmet çocukları ise bu kirli savaşların hammaddesi..!

Tam bir asırdır, her gün, bir problem zuhur ediyor/ettiriliyor, sonra o probleminin ortadan kaldırılması için alınan kararlar ve uygulamalar ümmet çocuklarının öldürülmesiyle, köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir binlerce Müslümanın katliama tabi tutulmasıyla sonuçlanıyor…!

Yüz senedir, kan ve göz yaşı sel olup akıp gidiyor..! Ümmet mütemadiyen kaybediyor ve  maddi ve manevi zarar  ediyor..!

Görüntüde bir tek kazanan var, fesatlığından dolayı lanetlenmiş ve  binlerce yıldır dünyanın orasına burasına savrulmuş adresi dahi belli olmayanZiyonist aklın kurbanı İzrailoğulları ve yine aynı aklın kölesi sömürgeci devlet organizasyonları..!

Durup dururken Ortadoğu’da bir nifak devleti icad ettiler ve aynı zamanda da bölgenin bütün enerji kaynaklarıınısömüre sömüre semirdiler..!

Şah devrildi, Humeyni geldi. Bu bahaneyle Saddam haini semirtilip İran’a saldırtıldı, her iki tarafta milyonlarca ümmet çocukları can verdi, can vermekle de kalmadı geride bırakılan aç bebeler anasız-babasız  ilkesiz ve sahipsiz bir şekilde kullanılmaya hazır yetiştiler..!

Yetmedi, İran’la savaştaki kayıpların telafisi adına Saddam hainine yol verilip Kuveyt’e saldırtıldı… Saddam’ın sözde Kuveyt’e girişi bahane edilerek, başta başkanlığını Bush’un yaptığı ABD devleti olmak üzere bütün ehli nifak müstevli devletler, bir zamanlar birer Osmanlı vilayeti olan Ortadoğu devletçiklerine çullandılar…

Özgürlük ve cicili bicili ifadelerle demokrasi getiriyoruz diyerek Merhamet Medeniyetinin mazlum çocuklarını katlettiler..!

Yetmedi, şuan Hüseyin Obama’nın başında bulunduğu,  zamanın ABD’si  ve müstevli işbirlikçilerine..!Müslüman kanı aşermiş Ziyon gebeleri aranıp dururken, tesadüf ya ABD’nin ticari kalbindeki ikiz kulelere yolcu uçaklar daldı, aniden..!Uçaklarda bulunan soyu kırılmış, dininden diyanetinden merhamet medeniyeti ahlakından koparılmış ümmet çocuklarının üzerine kaldı bu facia..!

Baş müstevli başı Bush’un,o zaman bütün dünya TV’lerinin canlı olarak verdiği,göz bebeklerinin büyüyerek yaptığıaçıklamasında “TERÖRİZMLE (İslam’la)  SAVAŞ” ı “Medeniyetler Çatışması”nı ilan etti..!

O gün bu gün, iletişim araçlarının büyük çoğunluğunu gasp etmiş müstevliler Terör kelimesini merhamet kaynağı İSLAM ‘la, Teröristi de merhamet elçisi MÜSLÜMAN ’la eş anlamlı algılatmak için bütün güçleriyle iletiştiler..!

Şimdi yine aynı tiyatronun başka, belki de, son perdesini yaşıyoruz..!

Yine soyundan koparılmış, evinde, ülkesinde kaynakları sömürülerek açlığa mahkûm edildiği için dünyaya savrulmuş, gerçeği şaşmış bir şekilde sorgusuz sualsiz günahsız Müslümanı veya gayri Müslim’isözde İslam adına boğazlamaya fetva bulacak derecede değerleri tecavüze uğramış gençlerden oluşan IŞID  bahanesiyle yine ümmet çocukları katledilecek…!

Yine Müslüman kanı aşeren Ziyon gebelerinin tatmin telaşlarına şahit oluyoruz..!

Fakat mızrak çuvala sığmıyor artık, ümmet çocukları burunlarına takılan Ziyon halkalarını bütün acı ve ıstırabına rağmen tek tek koparıyor..!

Ziyon ve gebelerinin çılgınca aşermeleri cinnete, cinnetleri de yok olmalarına sebep olacak..!

Hz Ali’nin ; “Zulmün zirvesi aydınlığın habercisidir” sözü bizlere çok daha anlamlı geliyor ve heyecan veriyor..!

Vesselam..!