Mustafa Reşit Akçay’a yakışan

Ligin ilk yarısının son maçını galibiyetle tamamlayıp istifa eden Mustafa Reşit Akçay bir şekilde istifa kararından vazgeçirilmiş.

Yöneticilerin pek çoğunun istemediğini bildiğimiz hocayı istifaya sürükleyen süreç Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun alternatif hoca adayı Halilhodzic ile görüşmeye başlaması ile start almış. Karabük maçında alınacak yenilgi süreci hızlandıracakken maçın galibiyet ile sonuçlanması planı akamete uğratmış. Buna rağmen Başkanın hoca arayışları devam etmiş.

Aldığımız duyumlara göre en son görüşülen isim ise Abdullah Avcı. Plandan uygulamaya geçilememesinin ana nedeni ise kaynak sağlayacak sponsorların son günlerde yaşadığı sorunlar.

Yukarda anlattığımız yaşananların sadece çok küçük bir kısmı. Buna benzer onlarca olay var ve işin acı tarafı hepsi hocanın bilgisi dahilinde gerçekleşti. Yani Hoca bir yandan işini yaparken diğer yandan Başkan ve yönetimin kendisini göndermek için yaptığı bu planları acı acı seyretti. Trabzon delikanlısına bu yapılmaz doğru ama Trabzon delikanlısı da bu yapılanları görüp o koltukta oturmaz. Bizim bildiğimiz M.R.A., kendisine yakışanı yapar.

Uyusun da büyüsün Trabzon

Evvel zaman içinde bir gün, kısrak, keçi ve kız kardeşleri koyun bir aslanla birlik olmuşlar.

Aslan ormanın da en yaman aslanıymış. Kazançta da, kayıpta da, ortağız deyip anlaşmışlar. Yola koyulmuşlar.

Ertesi gün bir geyik düşmüş keçinin kurduğu ağlara. Hemen ortaklarına haber salmış keçi. Toplanmışlar bir araya. Sonra aslan koca pençesini vurup geyiği ayırmış dört parçaya. Ama kendi parçası bayağı büyükmüş, tam aslan payı.

- Bu parça benim demiş, biliyorsunuz neden? Benim adım aslanda ondan. Buna karşı bir diyeceğiniz olamaz sanırım. Yasaya göre ikinci parçada benim hakkım, dileyen kitapta yerini bulur. En güçlü kimse, en haklı odur unutmayın. Üçüncü parçaya gelince en değerli ortağın olacak. Ee ben değilim de kim o değerli ortak? Dördüncü parçaya gelince, öyle boş boş etrafa bakmayın, benim tabi var mı başka cevabı olan bakayım?

Aslan bütün avı kendisi yemiş, bizimkiler, sessiz sessiz beklemiş.

Bu masalını niye mi anlattım? Şike sürecinden beri Temiz Futbol Eylemleri haricindeki Trabzonspor camiası uyuyor ya! İyi gider dedim...