Ne zaman istifa edeceksin başkan!

Galatasaray’da tuhaf işler olmaya devam ediyor. Kasımpaşa yenilgisinden sonra Teknik İgor Tudor’dan hesap soruluyor, futbolculara fırça atılıyor, oyunculara para cezası kesiliyor. Kadro dışı cezaları da maraton sürüyor diye sezon sonuna bırakılıyor. Hesap sorulmanın hemen sonrasındaki antrenmanda Başkan Dursun Özbek ile Tudor etrafa gülücükler saçıyorlar! Şimdi insanın aklına şu geliyor..  Kasımpaşa yenilgisinin üzerinden bir gün bile geçmeden fırça yiyen bir adam başkanla nasıl bu kadar samimi poz verebiliyor? Ayrıca para cezalarının ne olduğu, kesilip kesilmediği de belli değil. Çünkü futbolcular paralarını zamanında alamıyor. Bu da işin başka bir yönü.

Siz ne dediniz de yerine getirdiniz sayın başkan Dursun Özbek ve yönetimi. Söylediklerinizin hiç birinin arkasında duramadınız. Yaptığınız transferler ortada. Hangi icraatınızın doğru olduğunu düşünüyorum, bir türlü bulamıyorum.

Sayın Dursun Özbek ve  arkadaşları, Galatasaray tarihinin en kötü yönetimi olduklarını biliyor mu acaba? Sayın başkan ne zaman istifa edeceksin? Galatasaray taraftarı hüzünlü, üzgün, mutsuz.. Başarı yok..  Geleceğe dair ışık da yok.. Nereye gidiyorsunuz, ne yapıyorsunuz, anlamış değilim. Aman ha eski sporculardan faydalanmayın. Eski sporcuların düzene zararı var. Eski sporcuları Florya’dan uzak tutmak için var gücünüzle çabalıyorsunuz. Ama unutmayın onlar tarihin sayfalarında başarılarıyla yer alacaktır. Sizlerse unutulup gideceksiniz. İsimleriniz dile getirildiğinde başarısızlıklarınızla anılacaksınız. Onun için Galatasaray’a daha fazla zarar vermeden görevi bırakmanızı tavsiye ediyorum.

Veteranlar kadar bile heyecanı olmayan, gücü kuvveti bulunmayan Wesley Sneijder’ın ağzından çıkacakları dinleyen takımın hali işte böyle olur. Bunu siz yarattınız ey yönetim. Çok acil Wesley Sneijder’ı satın ya da alıcısı yoksa da serbest bırakın. Adamın futbol kalitesi, gücü, mantalitesi bitmiş. Büyük maçlarda ortada yok. Yılda iki üç küçük maçta oynayacak da biz de ona 4-5 milyon euro para ödeyeceğiz. Ohh ne ala var mı böyle bir dünya! Sezon başından beri köşemden adeta bağırıyorum, yalvarıyorum. Sneijder, De Jong, Luis Cavanda, Lukas Podolski, Aurelien Chedjou, Carole, Josue ve Selçuk İnan bu takımı şampiyonluğa taşıyacak ayaklar değil diye. Sonuçta Galatasaray bu hallere düştü. Utanın!