Neden bir kişi bile sahip çıkmadı Adnan Oktar’a?

Adnan Oktar yolun sonuna geldiğinde can havliyle Ahmet Hakan’ı aramış.. ‘Bana yardım et’ diye..  Sadece Ahmet Hakan değil, çok kişiyi aradılar o sabah.. Bir ümit yardım istediler.. ‘Hocamızla bir mülakat yapar mısınız?’ dediler..  Cumhuriyet gazetesi dışında hiç bir gazete ya da televizyon kabul etmedi.. Bunlar arasında tam sayfa ilanlarıyla senelerce fonladıkları gazeteler de var.. Adnan Oktar zannetti ki, yıllarca yüksek dilimden paralar öderlerse bazı yayın organlarına,  onlar da ellerinin altında olur, vakti geldiğinde istifade ederler…  Dünkü gazetelerin tamamını okudum.. Bu konuda kalem oynatan bütün yazarları taradım.. İlaç için tek kelime; “.. Ama Adnan Hoca muteber bir adamdır. Bu İngiliz derin devletinin bir oyunudur..” diyene rastlamadım.. İlk taşı da ‘Harun Yahya’ ilanlarından en yüksek payı alanlar atmış.. Şimdi uzun uzun düşünecek vaktin olacak Adnan Oktar.. ‘Neden bir tek kişi bile beni sevmemiş’ diye.. 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  devlet politikasını seslendiriyor

Bakan Soylu, şehit cenazelerinde CHP’nin protokol sıralarında olmayacağını açıkladığında, yeniden bakan olup olmayacağı bilinmiyordu.. Hatta bu tavrının kişisel bir tavır olduğunu söyleyenler, yerine gelecek olan bakanın bu tasarrufu sürdürmeyeceği yorumlarını yapanlar bile vardı.. Kabine açıklandı.. Soylu’nun görevine devam ettiği açıklandı.. Bu şu demek.. Soylu bir devlet politikasını seslendiriyormuş demek ki..  Bundan sonra bu algıyı yıkmak CHP’ye düşüyor. Ya toparlanır ve bir ulusal güvenlik sorunu olmaktan çıkar ya da bu şekilde marjinalleşir.. CHP’yi yönetenler versin kararı.. 

Mustafa Varank’ın ne demek olduğunu şu tek cümle açıklıyor

Milli İHA ve ve SİHA’larımızın altında imzası bulunan Selçuk Bayraktar 1 dakika 14 saniyelik bir video paylaştı kamuoyuyla. Tarih 2015.. Milli Siha’mız, altında Roketsan damgalı mühimmat taşıyor.. İlk atışını yapmak üzere hazır.. Fakat bürokrasiyi aşmak mümkün değil.. Bayraktar’ın naklettiğine göre, devreye bugünkü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank giriyor..  Milli Teknoloji önündeki bürokratik engellerin kaldırılmasını sağlıyor..   Sadece bu referans bile özellikle yerli savunma teknolojileri konusunda Bakan Mustafa Varank’ın ajandası hakkında fikir vermeye yeter de artar bile.. 

Torunuyla rap yapan Cumhurbaşkanı seviyorlarmış

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov torunuyla rap yapmış.. Bir FETÖ muhibbi Twitter hesabından, ‘biz de böyle cumhurbaşkanı istiyoruz’ diye yazıyor… Akşam hava karardığında sokağa çıkma yasağı ilan eden, ülkeyi kendi altın heykelleriyle donatan, caddeden geçerken halkın arkasını dönmesini şart koşan, rengini beğenmediği arabayı trafikten men eden Berdimuhammedov, bu tayfanın imrendiği başkan oluvermiş birden.. Biz torunuyla rap yapan değil, Kur’an okuyan başkan seviyoruz.. Oldu mu?..