‘Neler olacak’ görecekmişiz!

Küresel Emperyalist Odaklar tam kadro halinde Türkiye’ye saldırmaya devam ederken emirlerindeki taşeronları da boş durmuyor! Kredi Derecelendirme Kuruluşları gece yarısı mesaisi yapıyor ve Türkiye’nin notunu düşürüyor! Verdikleri notun hiçbir değeri olmadığı gibi, emirle bu adımı atmaları, bu sözde kuruluşları dünya genelinde daha da itibarsız hale getiriyor! 

Sevgili dostlar, bunlar da yetmiyor, ABD Başkanı gazetecilere dönüp “Türkiye şunu yaptı bunu yaptı” diyor ve son olarak TEHDİTLER SAVURARAK bitiriyor; BU İŞ BİTMEDİ, NE OLACAĞINI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ!

Bu noktada büyük Türk Milleti’nin bir ferdi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşı olarak çok net söylüyorum; Elinden geleni ardına koyma ama şunu sakın unutma tehdit ettiğin büyük Türk milleti, tehdit ettiğin Türkiye Cumhuriyeti Devleti başkalarına benzemez! 2000 yıldır bu tehditlerden korksaydık tarih yazamazdık! Gerekirse adam gibi ölürüz, bin doğarız… Ama küresel emperyalizm ve uzantılarını da mutlaka boğarız... Binlerce yıldır yaptığımız gibi! 

Sevgili dostlar, konuyu uzatmayacağım… Yaşananlar çok açık ve net! 

Duruşumuz çok açık. Sayın cumhurbaşkanımız çok net ifade etti; restinizi, oyununuzu görüyoruz! 

Ey emperyalist odaklar ve borazanları-maşaları; büyük Türk milleti restinizi görüyor, hadi “ne olacaksa olsun, bekliyoruz”! Ama adım atmadan önce bence iyi düşünün, tarih okuyun ve büyük Türk Milleti’ne bulaşanların sonunu anlamaya çalışın! 

Sevgili dostlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında sonuna kadar kenetlenerek, “bir” olarak bu tehdide, şantaja, baskıya boyun eğmeden dimdik duracağız! 

Nice mutlu bayramlara… 

Yaşasın tam bağımsız, güçlü, büyük Türkiye!