Neptün’ün sisi her yeri sarıyor

Sert geçen dolunayın ardından biraz durup dinleneceğiz. Olaylara aşırı duygusal yaklaşmayacağız. Ama zorluklar burada bitmiyor ve hafta sonuna doğru başka sorunlar bizi bekliyor. Neptün’ün bulanık ve sisli ortamıyla Satürn’ün soğukluğu üşütmeye ve karamsarlık vermeye devam edecek. 29-30 Kasım doğumlu Yaylar ile 29 Mayıs doğumlu İkizler, 31 Ağustos doğumlu Başaklar ve 26 Şubat doğumlu Balıklar bu karamsar ve kafa karıştıran enerjiden direkt olarak etkilenecekler. Önemli kararlar alacak ve bazı şeylerden vaz geçerek ardından yavaş ama çok sağlam bir temel kuracaklar. Hafta sonuna doğru 7 Ekim doğumlu Teraziler, 5 Ocak doğumlu Oğlaklar, 7 Temmuz doğumlu Yengeçler ile 4 Nisan doğumlu Koçların merkezde olduğu başka bir sert etkileşim zirveye çıkıyor. Güç savaşları, kişilik çatışmaları ve kurumlarla mücadeleyi artıran bir etkileşim.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurt dışı, üniversite, medya ve seyahat bağlantılı bir meselede karamsarlığa kapılabilir ve endişe duyabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya bir rakip sizi fazlaca eleştireceksiniz. Bu dönemde anneniz ve partneriniz hiç anlaşamayabilir ve güç savaşının ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Annenizin yaşam tarzı kökten değişebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günlük işleriniz her zamankinden çok ve parayla ilgili endişeleriniz olabilir. Aslında önümüzdeki birkaç yıl ortak gelirleriniz kısıtlı olacak. Ev, araba ya da okul taksitleri veya kredi borcu ödemeleriniz olduğu için sıkışabilirsiniz ama uzun vadede bir yatırım yapmış olacaksınız. Arkadaşlarla aranızdaki para meseleleri de sorunlu olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ya da özel hayattaki partneriniz karamsar olabilir veya siz onunla ilgili düşüncelerinizde karamsarlaşabilirsiniz. İlişkinizde geçici bir soğukluk yaşayabilir.  Diğer yanda kariyer planlarınızda kafanız karışık ve belirsizliklerden dolayı zorlanacaksınız. Ya da annenizle ilgili bir meselede belirsizlikler olabilir ve siz durumu anlayamayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aslında birkaç yıl iyi bir yardımcınız olmayacağından ve evde ya da işte biraz zorlanabilirsiniz. Evinizde ise bol hareket var. Misafirler ya da tamirat, taşınma, ev satın alma, kiralama ya da başka bir mülk veya babanızla ilgili işlerle yoğun olabilirsiniz. Ancak ev planlarınızda partnerinizden baskı görebilirsiniz veya babanız ile partneriniz geçinemeyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatın katı gerçeklerine odaklanabilir ve geçici bir karamsarlığa kapılabilirsiniz. Maddi konulardaki belirsizlikler de eğlenceden vazgeçmenize neden olabilir. Önümüzdeki hafta sonu sevgilinizle birlikte kısa bir gezi çok iyi gelecek. Yeni başlayan başka bir eğilim ise evinizi güzelleştirmenizi ve evden para kazanmanızı sağlayabilir. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili sorumluluklar artabilir ve durumları olduğundan kötü algılayabilirsiniz. Anne babanız ile partneriniz arasında anlaşmazlıklar da olabilir. Neyse ki, uğurlu Jüpiter tarafından korunuyorsunuz ve gelişmeler lehinize sonuçlanacak. Kısa geziler romantik geçecek. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza iki senede bir gelen enerjik Mars hem sizi motive edecek, hem de çatışmaların ortasına itecek. Siz huzurdan yanasınız ama anne babanızla veya eve ait konular nedeniyle tartışmalarınız olabilir. Yakın akrabalar sizi destekleyecek. Kısa seyahatler sizi canlandıracak. Ancak işle ilgili belirsizlikler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuza senede bir kez gelen Venüs ile tüm ilişkileriniz rahatlayacak ve aşk ayağınıza gelecek. İnsanları mıknatıs gibi çekeceksiniz. Ay sonuna kadar dış görünümünüzde yapacağınız değişikliklerden memnun kalacaksınız. Derin duygularla boğuşmak yerine, hayatın keyiflerine odaklanacak ve bir anlamda hafifleyeceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSSIZI)

İnsan hayatında birkaç kez deneyimlenen Satürn transitini yaşıyorsunuz. Satürn sorumluluk verir, kısıtlar, sizi sıfırlar ve yeniden başlamaya zorlar. Yeni ve çok sağlam bir temel kuracaksınız ama bu yavaş ve zor olacak. Kendinizi yalnız ve yorgun hissetmeniz normal. Ama gerçek gücünüzü keşfedecek ve başarılarınızla gurur duyacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eğer hafta sonunda yola çıkacaksanız dikkatli olun zira yağış veya sisten dolayı yollar kayganlaşabilir. Kariyerinizde oldukça güçlü ve de hırslı bir dönemdesiniz ama en çok da otorite figürleriyle çatışma eğiliminde olabilirsiniz. Farkına varmadan yapacağınız baskı ve ısrar karşı tarafın aşırı tepki göstermesine neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Her zamanki arkadaş grubunuzdan ayrı düşebilirsiniz ve bunun çok farklı sebepleri olabilir. Birkaç yıl sürecek olan bu eğilimde kendinizden yaşı epey büyük veya hayat tecrübesi fazla arkadaşlar edinmeniz mümkün. Para konuları biraz bulanık görünüyor. Kulüp, dernek gibi topluluklarla ilgili para konularına dikkat!

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İşinizde sorumluluklarınız artacak veya yeni bir alan hatta yeni bir sektörde çıraklık döneminden geçeceksiniz. Belki de iş yerinizde sürekli tepenizde durup sizi eleştiren bir yöneticiden dolayı zorlanacaksınız. Anne veya babanızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Arkadaş baskısıyla sosyal bir aktivite pahalıya patlayabilir.