Neredesin Mancini?

Devler Ligi’nde Belçika takımı Anderlecht’le, son dakikada beraberlik golüyle zar zor puan alan Cim-Bom, ligin sonuncu sırasındaki Balıkesirspor’a önde baskı yapıp erken golü bulur diye düşündüm. Ama ne tesadüftür ki, bu sene Cim-Bom’un resmi maçlarda ilk yarıda golü yok. Önde baskı yok, orta alanda pas trafiği zayıf, geri dörtlü her an hata yapacak diye yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz.

Selçuk İnan ne oynuyor?

25 metre uzun top atamaz olmuş. Kendine güveni kalmamış.

Sayın Cesare Prandelli sağ bekte bir Veysel bir Yasin’i deniyorsun. İkisini topladığımızda bir Sabri etmiyor. Koy kardeşim sağa Tarık Çamdal’ı, sola da Hakan Balta’yı; hiç olmazsa mevkilerinin adamlarını oynatmış olursun.

Sayın Prandelli; bu taktik değişikliklerin bize “Neden Sabri’nin yerini doldurmadan Sabri’den vazgeçtin?” diye sormamıza sebep oluyor.

Ya Burak’a ne demeli!

İlk yarıda 5 kez ofsayta düştü. Burak Yılmaz kalitesinde bir oyuncuya bu kadar ofsayta düşmek yakışmıyor ve gereksiz kart görmeside affedilir gibi değil.

Dzemaili vasatın üstüne çıkamadı. Ne hücumda ne defansta göremedim bu oyuncuyu. Wesley Sneijder bir şeyler yapmaya çalıştı ama o da istenilen düzeyde değildi. Genç Bruma hariç herkes tel tel döküldü.

Takım halinde yorgun, bezgin, sanki lig sonu gelmiş havasında oyuncularla, ligin sonuncu takımına gol pozisyonları bulmakdan aciz bir G.Saray...

Balıkesir takımı mütevazı kadrosuyla kendi alanına çekilip, haddi kadar oynamaya çalıştı. Alanzinho, Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal’la kontratakla gol aradılar ve nitekim G.Saray’ın kalesine 3 kez geldiler,  3 şutun 2’si de defansa çarparak gol oldu.

Galatasaray umutla gitiği Balıkesir deplasmanından şok bir yenilgiyle dönerken, taraftarını da camiasını da hayal kırıklığına uğrattı. İki haftada kaybedilen 5 puan hiç de iyi olmadı.

Sonuç olarak; Roberto Mancini’yi bize mumla arattın Cesare Prandelli...