Netanyahu'nun güzellik uzmaný

Gerzeklerin bir gün ortaya pörtlemek gibi kötü huyu varmýþ..

Öfke merhametin çivisidir nereye çakýlacaðýna vicdan karar verir.

Sadece ceninden beri yaþayan bebeðin nefesiyle para sayan niye yaþar onu merak ediyorum. Dünyaya gelmeyi en çok hak eden, dünyadan gitmeyi çoktan hak etmiþlerin elinde ufalanýyor. Çeteler çetelesi, kötünün ebesi, kötünün keyfi, kötünün kahkahasý, kötünün parasý.. Her iyi, kötünün kariyer planý.. Güçlü deðiller sadece cesurlar.. Hiç kimsenin düþünmediði kötülüðü yapma cesareti bir Pazar.. Alýcýsý çok, müþterisi de müfterisi de bol. Duyunca bir fena olduðumuz bütün vahþetlerin restorasyonu þeytana kulak kabartanlarýn iþçiliðinden geçiyor. Tecrit edilseler bile sýzmayý, toplansalar süzmeyi çok iyi biliyorlar.

Her mazlumun bir Ýsrail'i var.

Kanlý bir bulaþýk süngerinden damladýðýný bile bile konuþanlarýn gübreden sayýldýðý sayýsýz gündemimiz var. Ekran çýkýðý heriflerin 75 yýldýr zalimlik edenlere piþik kremi yakýnlýðýnda davranmasý ayný yangýnýn cayýrdaðý olduklarýný gösteriyor.

Önce Türkiye'nin tarafsýz davranmasý gerektiðini yumurtlayýp sonra kýracak sahan arayan serpmelerden yeni bir seçme daha geldi.

Direniþin soylu ismi Yahya Sinvar son ana kadar köpeklere direnirken, ekran çýkýntýsý sizler son uykunuzdaki pirelere parkur olan taraflarýnýzý klavye olarak kullanýyordunuz. Yahya Sinvar 42 bin insanýn ölümüne sebep oldu demek için beyin sapýnýn armudun çöpüyle eþ olmasý lazým mutluluklar güzel bir çift olmuþsunuz.

Parça parça kusup bütün bütün saçmalayanlar Ýsrail'in vahþetini konuþamýyor. 42 bin insan ölmüþ nasýl ölmüþ! Ýsrail o sýrada ne yapýyormuþ her çiçekten bal mý alýyormuþ, uf mu olmuþ Ýsrail!

Ekran Rutubetleri! Gölge zalimler, renk vermediklerini düþünen Kahperengi sefiller!

Aðýzlarý zulme bantlý ama çýðlýk attýklarýna bizi ikna etmeye çalýþan kýl topaklarý!

Fazla kem küm edince sývamayý sanatlý yaptýðýnýzý zannediyorsunuz deðil mi?Soykýrýmda denge arayanýn gözü zalime, körlüðü mazluma çalýþýr!

"Ölmekten deðil

Çarpýþarak, son nefesiyle bile zalime kýlýç çekememekten korkan Aslanýn arkasýndan kükreyince güvenlik uzmaný deðil, Netanyahu'nun güzellik uzmaný oluyorsunuz bilin..

....