O forma size yakışmıyor!

Fenerbahçe iyi takım değil. Ortaya koyduğu futbol bunun tam kanıtı oluyor. İyi futbolculardan oluşmuş olan bir kadro bu kadar pas hatası yapmaz. Orta sahası yetersiz. Özellikle Josef riskten kaçan enlemesine ve geriye oynamayı çok seven bir oyuncu. Ozan’ın da ondan pek farkı yok. Esas konu Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’dir. Attamah’ın çok erken gelen kafa golü Başakşehir’i öne geçirirken, Fener bu erken golle şok oldu. Volkan bir kez daha kalesine giren gole hamlesiz kalıp seyreden oldu.

Hiç yadırgamıyorum. Volkan Demirel bu. Kolunu uzatsa belki golü önleyebilecekti ama kolunu bile kaldırmadı.

Adebayor ile gelen kafa golü ise skoru Başakşehir adına ikilerken, Fenerbahçeli futbolcuların tümü biçare kalıp seyretmek zorunda oldu.

Fenerbahçe’de yeni transfer edilen  golcü diye beklenen Soldado mahalle takımlarında oynamış olsa, mahallenin büyük abisi üstünden formayı çıkarır, “Bir daha gelme” derdi.

Giuliano da farklı değil. Bunlara bu kadar büyük paralar nasıl verilip transfer ediliyor anlamış değilim. Adebayor ile kıyasladığım zaman bu futbolcuları, sallıyorum bu oyuncunun Başakşehir’e maliyeti 3-4 milyon eurodan fazla değildir. Ama Fener’e gelen en basit futbolcu bile 7-8 milyon eurodan aşağı gelmiyor. Bu da benim kafamı karıştırıyor.

Fenerbahçe çok kötü oynadığı bir sürede Dirar’dan bir gol geldi. Umut ışığı yakan oldu. İlk yarı da bu golle sonuçlandı. İkinci yarı ise derbeder bir şekildeki hücum anlayışımızla hakemlerin bile zor karar vermiş olduğu bir durumda Fener 2. golle skoru eşitledi. Yalnız bu golü bana göre Clichy kendi kalesine atmış oldu. 90+3’te Kerim Frei attığı usta işi golle Başakşehir’e hak ettiği galibiyeti getirdi, Fener de seyircisini kahretti.