Oğlak pazartesiye aman dikkat!

Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka konularla ilgilenmeye başlayacağız. Ama önce Mars yengeçten, koç burcundaki Uranüs’e çok sert açı yapacak. Ufak tefek kazalar, sakarlıklar ve aklımıza gelmeyen bazı aksilikler olabilir. 21 Haziran doğumlu yengeçler ile 19 Nisan doğumlu koçlar, 22 Ekim doğumlu teraziler, 18 Ocak doğumlu oğlaklar hem pazartesi hem de perşembe ve cuma günleri sabırlı davranmalı, riskli ortamlardan ve fevri kararlardan uzak durmalılar. Mars, aslana geçtikten sonra egomuza sahip çıkmamız iyi olacak. Aşk gezegeni Venüs ise ikizler burcundan balıktaki Neptün ve terazideki Jüpiter ile etkileşime geçecek. Aşk ve finansal konularda bir şey çok mükemmel görünüyorsa, sorgulamak yararlı olabilir. 6 Haziran doğumlu ikizler, 5 Mart doğumlu balıklar, 9 Ekim doğumlu teraziler bu çok hoş ama yanıltıcı olabilecek koşulların etkisi altındalar. Fırsatlar olabilir. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Eve ait konularla uğraşmanız gerekecek. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilir ve tepki gösterebilirsiniz. Hassas ailevi konuları gündeme getirmek için uygun bir hafta değil zira ufacık meseleler alev alabilir. Mars’ın yer değiştirmesiyle bu haftadan sonra hassasiyet azalacak, kendinize ve eğlenceye vakit ayırabileceksiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Oldukça hareketli, kısa seyahatler veya yoldan gelenlerle yoğun haftalar geçirdiniz. İş yerinizde gündeminiz yoğun olabilir. Bu hafta bilmediğiniz unsurların açığa çıkması ve beklemediğiniz haberlerden dolayı kısa süreli gerilim yaşayabilirsiniz. Akrabalarınızla geçici bir anlaşmazlık yaşamanız da mümkün. Bu haftadan sonra eve odaklanacaksınız. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzdaki Venüs sizi hem güzelleştirecek, hem de aşk dahil tüm ilişkilerinizi rahatlatacak. Aşk ve romantizm ayaklarınızı yerden kesebilir. Parayla ilgili çok cazip fırsatlar çıkabilir. Sosyal bir etkinlik ve arkadaşlar nedeniyle beklemediğiniz masraflar çıkabilir. Neyse ki harcamalarınız bu haftadan sonra normale dönecek.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Dinamik, aktif ve güçlü bir dönemdesiniz ama büyük anlaşmazlıkların tam ortasında yer alabilirsiniz. Bu hafta tartışmaları büyütebilirsiniz. Özellikle otorite figürleriyle çatışma eğiliminde olacaksınız ama onlar da parlamaya hazır olacak ve beklemediğiniz tepkiler gösterebilecek. Sakarlıklara dikkat, aceleci olmayın. 

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Gezegenler burcunuzda toplanırken enerjiniz artacak ve son sözü siz söylemeye başlayacaksınız. Ama önce bu haftayı atlatmanız ve gücünüzü göstermeden mücadeleye devam etmeniz gerekecek. Yeni girişimleriniz için önümüzdeki hafta burcunuzdaki doğacak yeniayı beklemelisiniz.   

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Sosyal hayatınızdaki yoğunluk bu hafta da devam edecek, sonra daha sakin bir dönem başlayacak. Beklemediğiniz masraflar çıkabilir. Kredi, borç, hisse, mirasla ilgili zorlukları aşmanız gerekecek. Otorite figürleri sizi kollayacak ve maaşınızda destek olacak. Kendi kazancınızda şanslısınız ve fırsatlar var ama gerçekçi olmayı bırakmamalısınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Aynı anda hem kariyeriniz, hem de partnerin talepleriyle başa çıkmanız gerekecek. İş ortağınız, işbirliği yaptığınız herhangi bir kişi ya da avukat, ajans gibi bir temsilci olabilir. Alternatif olarak anne babanız ve eşiniz arasında anlaşmazlık çıkabilir. Bu haftanın elektrikli ortamında hassas konuları gündeme getirmeyin.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Günlük iş programınızda ani değişiklikler çıkabilir ve adapte olmanız gerekebilir. Tahmin etmediğiniz engellerle uğraşabilirsiniz. Diğer yanda parayla ilgili gizli bir yardım alabilirsiniz. Bu haftadan sonra kariyerinizde dönüm noktası bir dönem başlayacak. İş görüşmesi ve girişimler için hazırlık yapın ama henüz başlamayın.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Partneriniz ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz. Ancak sevgiliniz ya da çocuklarla ilgili beklemediğiniz bir harcama yapmanız gerekebilir. Ortak harcamalarınız yüksek olacak ve bir takım engelleri aşmanız gerekecek. Bu haftayı atlattıktan sonra harcamalar normale dönecek ve bütçenizi kontrol altına alacaksınız.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak / HAFTANIN ŞANSIZI

Aynı anda hem ev, hem de işle ilgilenmeniz gerekebilir. Eşiniz ya da ortağınız da sizi sıkıştırabilir. Partneriniz ile eve ait konularda fikir ayrılığı yaşayabilir ve onu engel olarak görebilirsiniz. Alternatif olarak anne babanız ile partneriniz arasında bazı geçici anlaşmazlıklar olabilir. Arada kalan siz olabilirsiniz.  

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Evde veya iş yerinde detaylar ön planda olacak. Ani haberler ve spontan seyahat fırsatları ile işler çakışacak. İş ortamınızda geçici bir gerilim yaşamanız mümkün. Çalışanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Diğer yanda aşkta güzel bir dönemdesiniz, sevgilinizle eğlenceli ve romantik anlar yaşayabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evde veya iş yerinde çok çalışacaksınız. Bu hafta aniden çıkan para işleriyle ilgilenmeniz gerekecek. Beklemediğiniz bir masraf veya ödeme çıkabilir. Ev için gereken parayı ortak kaynaklardan temin edebilirsiniz veya ortak bir mülkten  para kazanabilirsiniz. İşveren, yönetici veya bir aile büyüğüyle geleceğe dönük konuşmalar yapabilirsiniz.