Oğlaklar güç odağı haline geliyor

Geçen hafta yaşanan Güneş tutulmasının tetiklediği değişimler hayatımızı bir süre daha etkilemeye devam edecek. Tutulmaların etkisi bir günle sınırlı değil. Eğer yıldız haritamızda bir yere dokunuyorsa altı ay kadar etkili olabilir.  Bu hafta yer değiştiren Mars’ın enerjisi, hayatımızdaki yoğunluğun da yer değiştirmesine neden olacak. Mars yaklaşık yedi haftadır bulunduğu Yay burcundan çıkarak, Oğlak burcuna geçiyor ve Oğlakları güç odağı haline getiriyor. Oğlaklar zaten burçlarında bulunan Pluto’dan dolayı belirli bir güce sahip ama aynı zamanda kendilerini çatışma ve mücadelenin ortasında bulabiliyor.

Kızgın Mars’ın Oğlak’a geçmesi işleri iyice kızıştıracak ve özellikle kasım ayının ikinci haftasında şiddetli tartışmaların merkezinde yer alabilecek. Oğlakların bu enerjiyi çok iyi yönetmeleri ve kontrolden çıkmadan dizginlemeleri gerekecek yoksa ani patlama ve tepkilerle karşılaşabilirler. Özellikle ocak ayı başında doğan Oğlakların sabırlı ve dikkatli olmaları gerekiyor. Bu hafta salı ve çarşamba günleri bu açıdan hareketli geçecek. Akrep ve Balıklar ise daha yumuşak ve romantik etkiler altında. Özellikle 28 Ekim doğumlu Akrepler, 23 Şubat doğumlu Balıklar aşk, sevgi, merhamet ve özveri duygularıyla çevrilecek. Ocak ayı başında doğan Oğlaklar da bu hafta benzer romantizmi ve ılımlı duyguları yaşayacak.14 Ekim doğumlu Teraziler ile 13 Ağustos doğumlu Aslanlar önümüzdeki hafta kısa bir seyahat, yoldan gelenler veya yeni haberlerle neşelenebilir.

Haftanın şanslısı (Oğlak)

Burcunuza iki senedir ilk kez gelen Mars size büyük bir üstünlük verecek ama aynı zamanda sizi büyük mücadele ve çatışmaların ortasına itebilecek. Eğer bu gücü iyi yönetirseniz 4 Aralık’a dek sürecek bu dönemde çok başarılı olabilirsiniz. Ancak her zamankinden daha sinirli ve sabırsız olabilirsiniz, soğukkanlı yaklaşmanız gerekecek. İlk adımları atın, hemen sonuçlanmasa bile istediğiniz yönde gelişecektir. Bu hafta deniz kenarına kısa bir gezi veya seyahat planlayabilirsiniz.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

4 Aralık’a dek sürecek olan yeni eğilim güçlü bir pozisyonda olmanızı sağlayacak. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz çok yüksek, son iki yılın en başarılı dönemi başlıyor. Olayları siz yönetecek, sorumluluk alacak ve kontrolü ele alacaksınız ancak zaman zaman bağımsızlık arzunuz ve isyan duygunuz da devreye girecek ve çelişkili duygular içinde olabileceksiniz. Annenizle ilgili meseleler de ön plana çıkabilir. Eğer ilişkinizde bastırılan sorunlar varsa bu dönemde hepsiyle birer birer yüzleşebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Harcamaların kontrolden çıktığı bir dönemi geride bırakıyorsunuz artık daha kolay bütçe yapabileceksiniz. Ayrıca bu hafta partnerinizle ilişkinizi yumuşatan ve sorunlar varsa tatlılıkla çözmenizi sağlayacak etkiler var. Özellikle eşiniz ve uzun süredir birlikte olduğunuz sevgilinizle ilişkiniz rahatlayacak. Yeni başlayan ve 4 Aralık’a dek sürecek olan başka bir eğilim ise yurtdışı, seyahat, yabancılar, üniversite, medya ve mahkemelerle ilgili alanlarda öne çıkmanızı sağlayacak ve mücadele gücü verecek.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Partnerinizin sizi sürekli eleştirmesinden ve rakiplerin sizi sıkıştırmasından bunalmıştınız ama rahat bir nefes alabikeceksiniz. İkili ilişkilerdeki bu sert dönemi geride bırakıyor ama harcamaların kontrolden çıkacağı bir döneme başlıyorsunuz. Belki pahalı bir şey satın aldınız ya da alacaksınız ve aylık ödemelerden dolayı zorlanacaksınız. Her durumda harcamalarda frene basın zira hiç beklemediğiniz masraflar çıkabilecek. Ameliyat gibi tıbbi işlemler de bu dönemde gündeme gelebilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bu hafta çok romantik ve özel anlar yaşayabilirsiniz. Diğer yanda kavgacı Mars, 4 Aralık’a kadar tam karşınızda yer alacak ve gücü karşı tarafa verecek. Eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya bir rakip sizi her zamankinden daha çok eleştirebilir ve üzerinize gelebilir. Siz de sert kabuğunuza çekilebilir ve saldırmak için uygun anı bekleyip plan yapabilirsiniz. İlişkinizde bastırılan sorunlar yoksa, bu dönemi rahat geçirebilir ama eğer görmezden geldikleriniz çok ise sert yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Günlük işleriniz çığ gibi artmak üzere. Evde veya işte detaylarla uğraşmanız gerekecek. Çalışma ortamınızdaki ilişkiler zaman zaman gerginleşebilir ve sert yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 4 Aralık’a dek sürecek olan bu eğilimde yorulabilirsiniz ve vücut direnciniz de düşebilir. Aynı eğilim dinamizmi artıracak ve spor yapmaya daha fazla motive olacaksınız. Alternatif olarak ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerini yaptırabilir ve sağlığı koruyucu önlemler alabilirsiniz. Evinizde ise uyum ve mutluluk var.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Son haftalarda eve konsantre idiniz ve pek çok iş yaptınız ya da bir mülkle ilgili mücadele ettiniz. Artık zevkli bir dönem başlıyor ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabileceksiniz. Eğlenceli ortamlar, hobiler ve çocuklar ön plana çıkıyor. Kendinizi ifade edebileceksiniz. Ancak 4 Aralık’a dek sürecek olan bu renkli dönem masraflı olabilir. Kısa bir seyahat, yoldan gelenler veya konuşmalar romantizmi artıracak. Partnerinizle uyum içindesiniz ve karşılıklı özveri ilişkinizi güçlendirecek.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Evinizde hareket başlıyor! 4 Aralık’a kadar taşınma, tamirat, boya, ev kiralama, satma, satın alma gibi işlerle meşgul olabilir; evde büyük bir temizlik yapabilir ya da kalabalık misafir ağırlayabilirsiniz. Mimar, usta, dekoratör, emlakçı gibi evle alakalı insanlarla yakın ilişki içinde olacaksınız. Alternatif olarak babanız ön plana çıkabilir; ilişkinizdeki sorunlarla yüzleşebilirsiniz veya onunla ilgilenmeniz veya onun işlerini yapmanız gerekebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Bu hafta sizi son derece romantik anlar bekliyor. Cazibe ve güzelliğinizle aşkı kendinize çekeceksiniz. Romantik ve dağlık bir yere geziye gidebilirsiniz. Ayrıca temponuz da hızlanıyor! Aralık başında kadar kısa seyahatler, toplantı ve yazışmalarla yoğun bir dönem geçireceksiniz. Yakın akrabaların hayatınızda daha fazla yeri olacak. Ancak bu dönemde yakın akrabalarınızla ilişkinizdeki sorunlar da açığa çıkabilir ve yüzleşebilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Sizin gibi dışa dönük biri olarak yapınıza pek uymasa da duygularınızı gizli tutma, ilişkinizi gizli yaşama ve mahremiyeti öne alma eğilimindesiniz. En romantik yer ise ev ortamları. Yeni başlayan ve 4 Aralık’a dek sürecek olan başka bir eğilim ise daha fazla para harcamanıza ve beklemediğiniz masraflarla karşılaşmanıza neden olacak. Belki uzun süredir almadığınız şeyleri bir anda satın alacaksınızdır ya da başka tür fatura ödemelerinden dolayı elinizden para çıkacaktır. 

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Burcunuza iki senedir ilk kez gelen Mars size büyük bir üstünlük verecek ama aynı zamanda sizi büyük mücadele ve çatışmaların ortasına itebilecek. Eğer bu gücü iyi yönetirseniz 4 Aralık’a dek sürecek bu dönemde çok başarılı olabilirsiniz. Ancak her zamankinden daha sinirli ve sabırsız olabilirsiniz, soğukkanlı yaklaşmanız gerekecek. İlk adımları atın, hemen sonuçlanmasa bile istediğiniz yönde gelişecektir. Bu hafta deniz kenarına kısa bir gezi veya seyahat planlayabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

4 Aralık’a kadar sabırlı olmanız gereken bir dönem geçireceksiniz. Mücadelenizi gizli yapmanız gerekecek. Planlarınızı da şimdilik kendinize saklamalı, görüşmelerinizi gizli tutmanız gerekecek. 4 Aralık’tan sonra güçlü bir döneme yaşayacaksınız, hazırlıklarınızı ona göre yapın! Bu arada işveren, patron gibi otorite kişiler özellikle para işlerinde destek olacak. Paraya yaklaşımınızda gerçekçi olmalısınız.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Haftalardır kariyer ve sorumluluklarla uğraştıktan sonra arkadaşlarınıza ve sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayıracaksınız. 4 Aralık’a kadar olan dönemde arkadaşlar hayatınızda daha fazla yer kaplayacak. Bu hafta ise yurtdışı, seyahat, yabancılarla bağlantılı bir romantizm yaşayabilirsiniz. Aynı eğilim üniversite ortamında da romantizm getirebilir. Sosyal ortamlarda daha etkin rolünüz olacak.