Oğlaklar için yeni dönem Yaylara büyük ödül

Bu hafta tarihi bir olay gerçekleşiyor ve Satürn, Yay burcundan çıkarak Oğlak burcuna geçiyor. Bu aynı zamanda tüm burçlar için büyük bir değişim. Satürn 29 yılda bir gelir ve geldiğinde hayatımızı zorluklarla sınar ama sağlam bir temel oluşturmamızı sağlar.  Oğlaklar için yeni bir evre başlıyor. Satürn’ün üç yıllık bu transiti yöneticisi olduğu Oğlak’ı diğer burçlar kadar zorlamayacak. Satürn sırayla tüm Oğlaklar ve de karşıt açı yapacağı Yengeçler ile ilgilenecek. 18 Aralık’ta ise Yay burcunda toplanan gezegenlerin enerjisini birleştirip tek bir paket halinde açığa çıkaran yeniay doğuyor. Yaylar Ocak 2015’ten beri yaşadıkları zorlukların karşılığı olan büyük ödülü bu yeniayın hemen ardından alabilirler. Eski arkadaşlar ve aşklar yeniden karşımıza çıkabilir, senelerdir gitmediğimiz yerlere gidebiliriz. Kaçırdığımız teklif ve fırsatlar ikinci bir şans vermek üzere yeniden karşımıza çıkabilir. Yay burcundaki bu yeniaya, Uranüs muhteşem titreşimler gönderiyor ve hoş sürprizler hazırlıyor. Ancak Balık burcundaki Kiron’un açısı yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Satürn havayı soğutacak ve çok soğuk bir kış mevsimi başlayacak. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yeniayla beraber yabancı bir ülkeye gidebilir, yurt dışıyla iş yapabilir veya üniversiteye geri dönebilirsiniz. Seyahat sırasında biriyle tanışabilirsiniz. 21 Aralık’ta ise ciddi düşünceler içinde olabilir ve kariyer planları yapabilirsiniz. Geliştirmeniz gereken zayıf yönlerinize odaklanabilirsiniz. Aşırı gerçekçi hatta karamsar yaklaşmanız mümkün.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Bu hafta para evinizdeki gezegen birikimini harekete geçirecek olan yeniay doğuyor. Bu şahane yeniay, parayla ilgili yeni bir dönemi başlatacak. Maaşınız dışında kalan, iş ortağınız ya da eşinizle paylaştığınız maddi kaynaklar ve ayrıca sigorta, vergi, bağış, kredi gibi kaynaklarda gelişmeler olabilir. Sene sonunda prim alacağınızı öğrenebilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Eşinizi, sevgiliniz veya iş ortağınızı Satürn hayatınızdan çekip aldıysa, bu yeniayda gelenler olabilir. Merkür gerilediğinden eskiden tanıdığınız biriyle yeni bir ilişki, evlilik veya iş ortaklığı kurma planları yapabilirsiniz. Yeni beraberliklerde acele etmeyin. Arkadaşlarınız size inanılmaz destek olacak. Bir hayalinizi gerçekleştirmek üzere olabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Yeniayın ardından gelen günlerde işle ilgili atacağınız adımların uzun vadeli sonuçları olacak. Merkür gerilediğinden eskiyle bağlantılı yeni başlangıçlar sağlam ve başarılı olacak. Yeni kişiler, firmalar ve ilk defa karşınıza çıkan bir projeyle yola çıktığınızda sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. Sürpriz bir gelişme, beklemediğiniz büyük bir başarı kazanabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Renkli ve hareketli bir haftadasınız. Sevgilinizle yurt dışı seyahat planları yapabilirsiniz. Seyahatiniz çok eğlenceli ve de romantik geçecek. Seyahat sırasında birisi ile tanışabilir ve âşık olabilirsiniz. Sosyal medya ya da üniversite ortamlarında bir romantizm yaşamanız da mümkün. Merkür gerilediğinden eski bir aşkın yeniden alevlenmesi söz konusu.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Ev ve aileye ait meseleler yeniayın sonrasında çözümlenebilir. Evle ilgili planlarınız olabilir. Taşınmak, tamirat yapmak, evinizi veya mutfağınızı, banyonuzu yeniden dekore etmek, ev satmak, satın almak, kiralamak, büyük bir temizlik yapmak ya da kalabalık misafir ağırlama planları yapabilirsiniz. Ya da anne babanızın evini taşıyabilir  veya ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Eğitim, yazı, konuşma, reklam, pazarlama gibi iletişim kökenli alanlarda çok başarılı olabilirsiniz. Çok emek harcayıp sağlam bir iş çıkaracaksınız. Sınava girerseniz zorlanacak ama başaracaksınız. Akrabalarınızla zaman geçirebilir ve ortak bir hedefe odaklanabilirsiniz. Eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Finansal konularda başarılı olabilirsiniz. Odaklanacak ve para kazanmak için yeni fikirler bulacaksınız. Aylık gelirinizi artırmak ve ek kaynaklar bulmak için yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. Gelirinizi artırmak için ileri teknoloji ve yeniliklerden yararlanabilirsiniz. Sıra dışı fikirler, para getirecek.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Senenin en güzel yeniaylarından biri üstelik sizin burcunuzda doğuyor! Sürpriz gezegeni Uranüs tüm bu gezegenlere harika bir üçgen açı yapıyor. Bu muhteşem enerjiyi hayatınızın herhangi bir alanında değerlendirebilirsiniz. Yeniay, yeni başlangıçlardır. Yeniaydaki eylemlerinizin sonuçları uzun vadeli ve kalıcı olacaktır.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak / HAFTANIN ŞANSIZI

Eski korkularınızdan kurtulmak ve psikolojik yüklerden arınmanın tam zamanı! Bir terapist ile görüşebilirsiniz. Sizi geride tutan zararlı alışkanlıklardan ve enerjinizi düşüren olumsuz insanları geride bırakmak isteyebilirsiniz. Perde arkasında, gizliliği olan bir projede çalışıyor olabilirsiniz. Hayatınızda heyecan verici gelişmeler olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Yeniayın güçlü enerjisini hayalinizi gerçekleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Daha önce harekete geçmiş olabilir ve şimdi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Yeniayda, öngörülemeyen olayların gezegeni Uranüs sürprizler getirecek. Arkadaşlarınızı görmek için veya birlikte spontan bir seyahat gündeme gelebilir. Sosyal yardım projelerinde görev yapabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Yeniay başarı ve hatta belki de şöhret getirebilir! Sektörünüzde isminiz duyulabilir. Gazetelere, televizyona ya da internet üzerinden kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni bir iş kurmanız, terfi etmeniz veya işi büyütmeniz mümkün.Özgüveniniz artacak, prestij kazanacaksınız ve size saygı duyacaklar. Üstelik bundan dolayı para alabilirsiniz.