Olacağı buydu!

TRABZONSPOR BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NUN DEMEÇLERİ, GERİLİMİ ARTTIRAN BAŞ NEDEN

3 Temmuz süreci ile ilgili olarak verdikleri haklı mücadeleyi, “Kurtlar Vadisi” jargonuyla sürdürerek yaralayan ve tepki toplayan İbrahim Hacıosmanoğlu; düşmanlık ebebiyatıyla olayların tırmanmasına çanak tuttu. Sadri Şener döneminde bunlar niye olmadı?

Haftanın olayı Trabzon-F.Bahçe maçının 3 kez durmasına neden olan seyircinin taşkın ve saldırgan tavrı, hiçbir şekilde mazeret kabul etmez. Bülent Yıldırım maçı tatil etmede geç bile kaldı denilebilir. Olayların savunulacak yanı yok.   

Haftanın iyisi Drogba, ülkesi Fildişi Sahili’nin Belçika ile oynadığı milli maçtan yorgun dönmesine rağmen; Akhisar Belediye’ye karşı goller attı, attırdı, futboluyla taraftarına büyük keyif verdi.

Haftanın sözü Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini; geçen hafta Drogba’ya verdiği izinin tartışılmasına “Böyle oynasın, ona 3 gün değil bir hafta bile izin veririm” karşılığını verdi.

Haftanın golü Wesley Sneijder’in kritik bir noktada ofsayttan sıyrılıp götürdüğü topla, rakibin bacak arasından verdiği pas; Alex Telles’e Akhisar’a karşı, harika bir gol atma fırsatını getirdi.

Haftanın asisti Alex Telles’in attığı ve Galatasaray’ı 2-0 öne taşıyan şahane şut; haftanın golü olurken, Wesley Sneijder’e de “Haftanın asisti” şansını aynı golde buluşturdu. Bu ilk defa oldu.

Hayal kırıklığı Ryan Donk’un çift topla oynadığı Beşiktaş maçının tekrar edilmesinden bu yana, Kasımpaşa’nın beli doğrulmadı. Elazığ’da da 2 puan bıraktı.

Haftanın kötüsü Olcay Şahan, ikinci yarıdaki performansı ile saç-baş yolduruyor. Eskişehir karşısında da çok sessiz, etkisiz ve yararsızdı. Bu yüzden de oyundan alındı.

Haftanın odak noktası Fenerbahçe kalecisi Volkan’a yönelik taciz hareketleri, zaman zaman tehlikeli oldu. Ama takımının attığı golden sonraki abartılı sevinç gösterisi, açık bir tahrik oluşturdu.