Olağanüstü olağan oldu!

Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. Köklü kulüp G.Saray'da artık gelen Ağam giden Paşam! Ünal Aysal borçta tavan yaptı kaçtı, yeni Başkan Duygun Yarsuvat  daha gelirken Mayıs'ta gideceğini anons etti!

Peki, nasıl kurtulur bu Galatasaray? Çare üretmek yerine kaçıp giderek mi?

Borcu borçla ödeyerek mi?

100 çalışanını işten atarak mı?

Futbolcudan fedakarlık isteyerek mi?

Abdürrahim Albayrak'ı Florya'ya yollayıp, Albayrak'tan Wenger yaratarak mı?

Ne diyor Albayrak?

'-Medya yalan yazıyor! Söylenenlere inanmayın. Allah aşkına bize sorun doğrusunu bizden öğrenin.'  Arkasından da ilave ediyor; 'bu hafta soyunma odasından kadro alabildiniz mi, alamadınız!'

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Medya yalan yazıyor diyen Albayrak kendi kendini yalanlıyor haberi yok! Medya yalan yazıyorsa doğruyu sen söyle o zaman... O da söylemediği için medya takım kadrosunu bile alamıyor!

Açık söyleyeyim bizim tanıdığımız Galatasaray bu değil! Galatasaray'ın bir ağırlığı vardı, sıradan oldu. Bugünkü Galatasaray'da olağanüstü kongreler bile olağan olmaya başladı! Adım başında kongre yapılıyor. Yeni başkan Duygun Yarsuvat da bu modaya uydu olağanüstü kongre kararı aldı! Yetki isteyecekmiş!

Ne yetkisi?

Mayıs'ta yokum diye bas bas bağıran adama genel kurul yetki verirse şaşarım!

Galatasaray tez elden toparlanmalı. Böyle gitmez. İşin ehli kişiler başkanlığa getirilmeli, yöneticiler deneyimli olmalı. Aysal'ı dolar milyarderi diye getirdiler Galatasaray battı! Yarsuvat ise rektörlükten emekli ama Liseden Duygun Abi!

Liseli-lisesiz kavgası bitmeden Galatasaray'ın iki yakası bir araya gelmez. Camia içinde husumet tavan yapmış. Lisesizler sanki mavi kan! Seçim kararı almadan önce bankadan 10 milyon TL kredi çekip verdiği parayı geri alan Ünal Aysal için Başkan Yarsuvat ne diyor?

-Ünal Bey de ocaktan biriydi...

Ocak Galatasaray Lisesi... Demek Duygun Yarsuvat da bayrağı bir başka liseliye devretmek için başkan olmuş.  Futbolun endüstri haline geldiği bir devirde Galatasaray hala okulundan yönetilmek isteniyorsa yazık olur Galatasaray'a...

Biraz geri gidelim;

UEFA Kupalı Başkan Faruk Süren'i lisesiz diye yediler, bir başka lisesiz Adnan Polat'ı da ibra etmeyerek başkanlıktan indirdiler. Ancak liselilerin her gelişinde kulüp daha çok battı!

Başkan Yarsuvat bugün senet kırdırıyor, TFF'den avans çekiyor, yöneticiler ceplerinden para koyuyor ve Galatasaray bu şartlarda 4. Yıldız'a koşuyor!

Duy da inanma! Camiada iç barış sağlanmadan Galatasaray kurtulmaz!