Ölüm kapısı!

Bugün Beşiktaş ile başlayacaktım ama sadece renkleri uygun düştü. Kara talih bir anda foto muhabiri Erkan’a beyaz kefen giydirdi. Erkan Koyuncu G.Saray’dan iki kare fotoğraf alacağım derken Florya’nın anti-terör kapısında canından oldu. Bu ne gaflettir ya Rab! 

Galatasaray resmen taraftarını terörist görüyor ki böyle bir tedbir alıyor!

Galatasaray’da okullu-okulsuz ayrımı olduğunu biliyorduk, Başkan Adnan Polat’ı da bundan üç sene önce mali kongrede ezmişlerdi... Liseliler artık iyice şirazeden çıktılar... Okul bahçesine kimseleri sokmak istemiyorlardı ama taraftarı da Florya’ya sokmamak için beş ton presli kapı yaptırdılar! Ne gerek vardı buna? Galatasaray neden korkuyordu? Ne oluyor ki Florya’da bu kadar tedbir alıyorsunuz? Alınacak tek tedbir güzel bir yönetimdir, iyi bir takımdır.

Başkan bunun hesabını vermeli. Ünal Aysal bilet satmak için 25 milyon taraftarımız var deyip duruyor ama taraftardan korkusuna Florya’ya anti-terör kapısı yaptırıyor! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Gez dünyayı bir tane daha örneği varsa bu kapının Aysal’a madalya benden... Yoksa da İstifa ondan olmalı!

Giden bir canın hesabı da mutlaka sorulmalı. Kimse sormazsa meslektaşları olarak sormalı! Gazeteler bir süre de olsa bu konuda ortak hareket etmeli.

Sevgi ve ekmek kapısını Anti-terör kapısı yapanlardan bunun hesabı sorulmalı.

Başka bir umursamazlık daha vardı Galatasaray’da. Kapısı çelikten, forması ipekten, hocası Çizme’den, başkanı her zaman üst perdeden konuşan bir kulüpte 6 tane siyah t-shirt yok muydu acaba? Kim giydirdi cenazede futbolculara o kırmızı t-shirtleri? Matem siyah, kefen beyazdır ve Galatasaray’ın cenazede siyah giyileceğinden bile haberi yoktur!

Nur içinde yat sevgili kardeşim Erkan Koyuncu...

***

F.Bahçe’de de Emre ve Caner sorunu devam ediyor. Bunlar da öfkelerini kontrol edemiyorlar. Sevilla maçında hakem Kenn Hansen’in oyundan attığı Caner’e UEFA’dan ceza gelirse G.Saray maçında oynayamayacak! Bir dostluk maçında 90+2’de atılan Caner kendini çek etmeli! Emre de...

Trabzon’un Hocası Halilhodzic patladı! Ya transfer yapın ya ben gideyim. Niye geldim ki? Boşnak Hoca şampiyonluğa geldim diyor anlasanıza. Bence güzel.

Sonuçtan önce, sonucu ikaz eden lafların sahiplerini takdir ediyorum. Biliç de maç öncesi çok anlamlı bir laf etti; Feyenoord, Ayasofya’yı gezmeğe gelmedi!

Turun anlamı buradaydı. Nokta!