Önümüzdeki yol açılıyor

Yanlış anlaşılma ve aksaklıklarla her şeyi geciktiren Merkür gerilemesi, 9 Ekim cuma günü düzeliyor ve önümüzdeki yol da açılmaya başlıyor! Yavaş yavaş beklediğimiz cevaplar gelmeye başlacak. Ancak imza atmak, söz vermek, bağlılık altına girmek, önemli bir şey satın almak ve bir şeye başlamak için biraz daha beklemekte fayda var.

6 Eylül günü otorite figürleri ve büyük kurumlarla ilişkilerde zorluklar çıkabilir. Bu zorluk ve engeller bizi daha fazla mücadele etmemize neden olacak ve çözüm üretmek için harekete geçirecek. 6 Ekim doğumlu Teraziler ile 4 Ocak doğumlu Oğlaklar bu enerjiden çok etkilenecek.

8 Eylül günü ise aşk ve güzellikler gezegeni Venüs, Başak burcuna geliyor. Venüs, Başakları güzelleştirecek, cazibelerini artıracak ve aşk getirecek.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bir otorite figürü veya devlet, banka gibi bir kurumun baskısını hissedebilirsiniz. Kariyerinizde entrikalı durumlar olabilir. Ya da anneniz üzerinizde baskı oluşturabilir. Bu baskı her neyse, sizi zorlayacak ama durdurmayacak, daha kararlı olmayı öğretecek. İş yerinizde sizinle aynı seviyede ve altınızda çalışanlarla ilişkinizi rahatlıyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk açısından son 10 yılın en parlak dönemindesiniz. Önümüzdeki haftalarda devam edecek bu eğilim aşık olmanıza, sevgiliniz varsa yakınlaşmanıza, hamilelik ve çocuklarla ilgili sevinmenize ve sanat gibi yaratıcı alanlarda kendinizi göstermenize yardımcı olacak. Ama önce bazı gerçeklerle yüzleşmeniz gerekecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evinizdeki hareket devam ederken başka bir eğilim evinizi güzelleştirmenize ve en romantik ortamın eviniz olmasına yardımcı olacak. Ev veya başka bir mülkten para kazanmanız, hatta evinizin bir köşesini ofis haline getirip evden çalışmaya başlamanız da mümkün. Ancak partneriniz eve ait fikirlerinize karşı çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Seyahat imkanlarının arttığı bir dönemdesiniz. Seyahat ve aşk birbiriyle bağlantılı olacak. Seyahat sırasında sevgilinizle yakınlaşabilir veya sevgiliniz yoksa aşık olabilirsiniz. Diğer yanda uzun süreli ilişkilerde babanız eşiniz ya da sevgilinizle anlaşamayabilir veya evle ilgili planlarınızda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Önümüzdeki birkaç yıl içinde aylık gelirinizi artırabilir. Bu aylarda harekete geçin zira karşınıza pek çok fırsat çıkacak. Zaten harcamalarınız artmıştı ve kasım ortasında kadar da azalmayacak. İşyerinizde açıkça yüzeye çıkmayan güç savaşları olabilir ve sizinle aynı seviyede olsa bile bir çalışan üzerinizde baskı oluşturabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Henüz farkında olmayabilirsiniz ama son 12 yılın en parlak dönemi başladı. Bu dönem bir yıl sürecek ama özellikle bu aylarda çok ayrıcalıklı olacaksınız. Ufak gibi görünen işler, gelen telefonlar, tesadüfler, karşılaşmalar çok büyük fırsatların başlangıcı olabilir. İnsanları mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evinizle ilgili baskı hissedebilirsiniz veya babanızdan dolayı açıkça ortaya çıkmayan bir gerilim olabilir. Bu konu her neyse yeni bir şey olmamalı ve zaten sizi tamamen durdurmayacak ve daha fazla çaba göstermenize neden olacak. Kendinizi rahatça ifade etseniz bile her konuda daha gizli hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzdeki birkaç yıl maddi koşullarınız kısıtlı olabilir. Aynı çalışmanın karşılığında biraz daha az kazanmanız mümkün. Bu sürecin sonunda fakirleşmeyecek ama parayı daha iyi idare etmeyi öğreneceksiniz. Sosyal hayatınız da canlanıyor. Bir arkadaşınıza aşık olabilirsiniz veya arkadaşlar sizi özel biriyle tanıştırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Burcunuzdaki disiplin gezegeni Satürn ile birlikte sorumluluklarınız artacak ve belirli alanlarda kısıtlanacaksınız. İyimser olmanıza rağmen zaman zaman karamsarlaşabilir ve durumları olduğundan kötü algılayabilirsiniz. Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar özellikle aşkta gerçeklerle yüzleşecek. Kariyerinizde ise güzel haberler var!

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Farkında olmadan başkaları üzerinde baskı kurabilir ve kendi fikirlerinizde çok ısrarcı davranabilirsiniz. Ancak bu baskı geri tepebilir ve karşı taraftan beklemediğiniz derecede direnç görmenize neden olabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Aşkı ise seyahat, yurtdışı, yabancılar, internet ve üniversite ortamlarında bulacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İlişkinizin fiziksel yönü ön plana çıkacak ve duygusallığın yanı sıra tutkular da ağır basacak. Ortak paylaşımlar ve ortak harcamalar artacak. Ayrıca kredi, komisyon, nafaka, hisse, sigorta, telif, prim, miras gibi kaynaklardan kazançlarınız olabilir. Sizden yaşça epey büyük veya daha tecrübeli arkadaşlar edinebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İnisiyatif kesinlikle karşı tarafta! Yani eşiniz, sevgiliniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılar hayatınızı yönetecek. Partneriniz size şans getirecek ve her alanda fırsatlar onun kanalıyla gelecek. Kariyerinizde ise sorumluluklarınız artıyor ama durumunuzu olduğundan kötü algılayabilirsiniz.